imvrios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 48 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε google assistant, alexa? δεν ελέγχονται από εκεί; ή έστω, να ταλαιπωρηθούμε με hassio? Τώρα μπαίνω στο χώρο, οπότε συγχωρέστε με για την άγνοια Τις λάμπες του θέματος δε τις έχω αλλά η διαδικασία είναι σίγουρα κοινή με όλες τις smart συσκευές της Blitzwolf. Τις συνδέεις στο app της Blitzwolf. Αφού τις συνδέσεις, πάλι μέσα από το app έχει οδηγίες για να τις σετάρεις στο Google Home App. Με το Home Assistant δεν έχω ασχοληθεί, δε μπορώ να βοηθήσω. 1
MasterX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 απο 13,93€ με το κουπανι παει στα 15,77€ ... τι να φταιει; (εχει και 2,21€ μεταφορικα)
imvrios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, MasterX είπε απο 13,93€ με το κουπανι παει στα 15,77€ ... τι να φταιει; (εχει και 2,21€ μεταφορικα) Αγόρασα τώρα 3 λάμπες με 31$ από το app. Το κουπόνι ισχύει κανονικά με τη σωστή παρατήρηση παραπάνω ότι όσο πιο πολλές τόσο πιο φθηνά. Μήπως διαλέγεις Τσεχία; Πρέπει να διαλέξεις αποστολή από Κίνα.
MasterX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, imvrios είπε Αγόρασα τώρα 3 λάμπες με 31$ από το app. Το κουπόνι ισχύει κανονικά με τη σωστή παρατήρηση παραπάνω ότι όσο πιο πολλές τόσο πιο φθηνά. Μήπως διαλέγεις Τσεχία; Πρέπει να διαλέξεις αποστολή από Κίνα. Κινα βαζω.. απο κατω γραφει Use coupon discount, available at 5,34€ αλλα την εκπτωση δεν την αφαιρει
ipal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, MasterX είπε Κινα βαζω.. απο κατω γραφει Use coupon discount, available at 5,34€ αλλα την εκπτωση δεν την αφαιρει Αυτό συνήθως συμβαίνει με παλιά κουπόνια που εντωμαξυ έχει πέσει η τιμή του προϊόντος. Αλλά αφού ο imvrios λέει αγόρασε ίσως να σβήσεις όλα τα cookies ; η μπες από το app αν το πρόβλημα στο βγάζει μεσω browser (η αντίστροφα)
MasterX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, ipal είπε Αυτό συνήθως συμβαίνει με παλιά κουπόνια που εντωμαξυ έχει πέσει η τιμή του προϊόντος. Αλλά αφού ο imvrios λέει αγόρασε ίσως να σβήσεις όλα τα cookies ; η μπες από το app αν το πρόβλημα στο βγάζει μεσω browser (η αντίστροφα) απο Firefox και Chrome σε υπολογιστη μου εκανε αυτο το προβλημα.. Μπηκα απο το app και ολα καλα! (εβαλα και το Shipping Insurance 0.27€.. ειναι αχρηστο λετε; )
enterhere Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, MasterX είπε (εβαλα και το Shipping Insurance 0.27€.. ειναι αχρηστο λετε; ) Αν πληρώνεις με Paypal, είναι άχρηστο. 1
tikei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω 3 του θέματος, τις ειχα αγοράσει ακομα πιο χαμηλα 29.10€ συνολικα, μαζί με μεταφορικά κομπλε, στις 25 Φεβρουαρίου. Οι λάμπες είναι οκ δεν ειναι τιποτα τρελό, για χρήση με Google Assistant δεν πολυ λένε, καθώς λειτουργούν κομπλε σε βασικές λειτουργίες, αλλά στα χρώματα λες red σου βγάζει άλλο, δεν ξέρω αν παιζει λαθος setup αλλα οκ. Αν είχα την επιλογή τώρα θα τις άλλαζα με Xiaomi, χωρις να τις εχω χρησιμοποιησει θεωρω ότι θα είναι καλύτερες και σαν οικοσύστημα και σαν χρήση. Αυτή τη στιγμή δεν είναι πολύ ευκολο να φτιάξω το δικό μου "σεναριο" ώστε με ενα button να φτιάχνω το dικό μου scene με αποτέλεσμα καθε φορά να ελέγχω την κάθε λάμπα ξεχωριστά. Mια καλή λύση όπως αναφέρθηκε πρέπει να ειναι το hassio. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από tikei 1
insane74 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μια άλλη πρόταση είναι η παρακάτω στα 9W με τηλεκοντρολ (και με χειρισμό από το app βέβαια). https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-LT27-AC100-240V-RGBWW+CW-9W-E27-APP-Smart-LED-Bulb-Work-With-Alexa-Google-Assistant-+-IR-Remote-Control-p-1619315.html?rmmds=myorder&ID=554137520658&cur_warehouse=CN Την έχω και είναι πολύ άμεση η ανταπόκρισή της ! Έχω και 4 xiaomi αλλα το mi home της xiaomi εμένα μου κολλάει απίστευτα... Γενικά για απλό On off γίνεται σίγουρα από το Google Home και για τα 2 brands. 2
mouxaxa Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μου ήρθαν χτες 3 τεμάχια (παραγγελία 10/6). Όλα καλά. Τις περίμενα πιο αδύναμες στο λευκό αλλά είναι οκ για δωμάτιο. Συνδέθηκαν και με το google home μια χαρά
Tantalord Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Άκυρο post Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Tantalord διαγραγή
sotiris123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Παρέλαβα και εγώ. Αρκετα βολικο (πρωτη εξυπνη λαμπα) το μονο που δεν μ αρεσει ειναι οτι δεν εχει ψυχρο λευκό. 1
foniki_melitzana Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, sotiris123 είπε το μονο που δεν μ αρεσει ειναι οτι δεν εχει ψυχρο λευκό κι εμένα με ξενέρωσε αυτό. Αλλά γενικά ήδη τις έχω βολευτεί. Το σαλόνι, με 2 τέτοιες λάμπες και ένα διακόπτη sonoff basic είναι ήδη εν πολλοίς "αυτόματο". Τώρα πρέπει να βρω και διακόπτες τοίχου. Πφ, πάλι σε έξοδα και δουλειές μπαίνουμε 😛 1
sotiris123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δεν ξερω αν καποια αλλη λαμπα της blitzwolf ειναι δοκιμασμενη και εχει ψυχρο λευκο ωστε να ειναι ολες οι λαμπες σε ενα app.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα