imvrios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 10,16€ για μια λάμπα 10W. Την ελέγχεις από το app για smarthome της Blitzwolf ή από Google Assistant ή Alexa. 10,16€ με το κουπόνι: BGRLT21 https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-LT21-RGBWW-10W-E27-APP-Smart-LED-Light-Bulb-Work-With-Amazon-Alexa-Google-Assistant-AC100-240V-p-1551059.html Η τιμή δυστυχώς είναι μόνο από Κίνα. Από Τσεχία είναι ~16€ με μεταφορικά. Αν δεν έχετε φτιάξει το έξυπνο σπίτι σας με Xiaomi / Yeelight και το φτιάχνετε τώρα με Blitzwolf, λέει. 2 1
Konstantin77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 είχα παραγείλει τις xiaomi 1s από banggood. Έκαναν πάνω από 3 μήνες, είδα τώρα μπήκαν Ελλάδα. 15 ευρώ η μία σε προσφορά. Είναι οι καινούριες με τα 8,5 watt. Έχω ήδη μία xiaomi από μία παρτίδα 4 που παρήγγειλα το Δεκέμβριο. Ναι, σωστά καταλάβατε, μόνο μία μου ήρθε τελικά! Δεν ξέρω τι παίζει με τις λάμπες μάλλον τις κλέβουν πολύ. Δεν είδα ποτέ να μπαίνουν Ελλάδα, άρα δεν έγινε εδώ το ξάφρισμα. Λέω να παραγγείλω ένα ζευγάρι τώρα από αυτές (κάτω από 22 ευρώ με μεταφορικά είναι), αλλά ίσως πάρω την αποστολή με τα 3 ευρώ (μικρή διαφορά από τα 2 που είναι η απλή αποστολή).
imvrios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Λέω να παραγγείλω ένα ζευγάρι τώρα από αυτές. Αυτό είναι που πρέπει να σκεφτείς. Δε θες να διαχειρίζεσαι όλες τις λάμπες σου από ένα app; Αν έχεις ήδη Xiaomi, θες να φτιάξεις ένα μεικτό οικοσύστημα; Εκτός αν οι Xiaomi που έχεις υποστηρίζουν Google Assistant, όπως αυτές (οι δικές μου δεν υποστηρίζουν), οπότε οκ, τις διαχειρίζεσαι όλες από εκεί. 1
Fabricated Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ανεξαρτητα απο το οικοσυστημα αυτες αξιζουν;
Konstantin77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 κοίτα, όχι δε θα κάνω μεικτό με τη στενή έννοια. Θα πάνε μάλλον στο χωρίο ή για δώρο.
imvrios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν έχω γνώμη για την ποιότητα τους. Γενικά ότι Blitzwolf έχω πάρει αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω. Τώρα αυτές λάμπες είναι, φως βγάζουν, καλή είναι η τιμή. Η σελίδα έχει και κάποια τεχνικά στοιχεία, μπορεί να τα δει κάποιος με πιο εξειδικευμένες γνώσεις στα ηλεκτρολογικά και να μας πει τη γνώμη του. Υπάρχουν κάποια reviews και videos αν ψάξετε για το μοντέλο. Τα απολύτως αντικειμενικά reviews στα κινέζικα sites λένε για προϊόν 5/5. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από imvrios
acidsonicer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε είχα παραγείλει τις xiaomi 1s από banggood. Έκαναν πάνω από 3 μήνες, είδα τώρα μπήκαν Ελλάδα. 15 ευρώ η μία σε προσφορά. Είναι οι καινούριες με τα 8,5 watt. Έχω ήδη μία xiaomi από μία παρτίδα 4 που παρήγγειλα το Δεκέμβριο. Ναι, σωστά καταλάβατε, μόνο μία μου ήρθε τελικά! Δεν ξέρω τι παίζει με τις λάμπες μάλλον τις κλέβουν πολύ. Δεν είδα ποτέ να μπαίνουν Ελλάδα, άρα δεν έγινε εδώ το ξάφρισμα. Λέω να παραγγείλω ένα ζευγάρι τώρα από αυτές (κάτω από 22 ευρώ με μεταφορικά είναι), αλλά ίσως πάρω την αποστολή με τα 3 ευρώ (μικρή διαφορά από τα 2 που είναι η απλή αποστολή). Επειδή ενδιαφέρομαι... που τις βρήκες 15 την μία; Έψαξα και παντού είναι 20 η φτηνότερη.
MessatsuRoku Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, acidsonicer είπε Επειδή ενδιαφέρομαι... που τις βρήκες 15 την μία; Έψαξα και παντού είναι 20 η φτηνότερη. Με κουπονι λογικα, κατα καιρους βγαζουν 1 ώρα πριν, Konstantin77 είπε είχα παραγείλει τις xiaomi 1s από banggood. Έκαναν πάνω από 3 μήνες, είδα τώρα μπήκαν Ελλάδα. 15 ευρώ η μία σε προσφορά. Είναι οι καινούριες με τα 8,5 watt. Έχω ήδη μία xiaomi από μία παρτίδα 4 που παρήγγειλα το Δεκέμβριο. Ναι, σωστά καταλάβατε, μόνο μία μου ήρθε τελικά! Δεν ξέρω τι παίζει με τις λάμπες μάλλον τις κλέβουν πολύ. Δεν είδα ποτέ να μπαίνουν Ελλάδα, άρα δεν έγινε εδώ το ξάφρισμα. Λέω να παραγγείλω ένα ζευγάρι τώρα από αυτές (κάτω από 22 ευρώ με μεταφορικά είναι), αλλά ίσως πάρω την αποστολή με τα 3 ευρώ (μικρή διαφορά από τα 2 που είναι η απλή αποστολή). τις αγορασες απο το banggood η gearbest με τις priority μεθοδους και παλι καναν 3 μηνες? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από MessatsuRoku
Konstantin77 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι με κουπόνι 13.2 ευρώ τότε το BGYEELBU1S + μεταφορικά 1.8 ευρώ με Air Parcel Register. Από 21 Μάρτη αποστολή, τώρα πήγε ελληνικό τελωνείο λέει. Μπορεί και μήνα ακόμα... Και εγώ νομίζω ότι για 10 ευρώ τη λάμπα, αξίζουν να πάρεις όμως αρκετές. 1 δεν κάνει τη διαφορά Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Konstantin77
Selespeed Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Όσο πιο πολλές (και με priority επειδή έχουμε πάνω από 22€) τόσο πιο φτηνά έρχεται το κομμάτι. Π.χ. 3 κομμάτια (με priority) έρχονται 9.3€ ή 2 κομμάτια (με απλή αποστολή), 9.06€ το καθένα...
foniki_melitzana Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, imvrios είπε Δε θες να διαχειρίζεσαι όλες τις λάμπες σου από ένα app; google assistant, alexa? δεν ελέγχονται από εκεί; ή έστω, να ταλαιπωρηθούμε με hassio? Τώρα μπαίνω στο χώρο, οπότε συγχωρέστε με για την άγνοια
MessatsuRoku Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Με priority direct ερχονται πιο γρηγορα? Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από MessatsuRoku
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Με priority direct ερχονται πιο γρηγορα? Με πιο ασφάλεια έρχονται για τελωνείο με το priority direct Τώρα πλέον ειδικά τους τελευταίους μήνες μην περιμένεις ταχύτητα στα δέματα Από Φεβρουάριο τώρα μου ήρθαν μερικά. 😑 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από stelios18120
MessatsuRoku Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Με πιο ασφάλεια έρχονται για τελωνείο με το priority direct Τώρα πλέον ειδικά τους τελευταίους μήνες μην περιμένεις ταχύτητα στα δέματα Από Φεβρουάριο τώρα μου ήρθαν μερικά. 😑 ξερω απο κινα ερχονται αργα τελευταια, απλα ελεγα μηπως το prority του Banggood τα εφερνε πιο γρηγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα