tilaverboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση!´Εχω το εν λόγω μοντέλο. Είναι στην έκδοση 13.3.1. Φωτογραφίες βγάζει καλές! Χθες έβγαλα μια όμως με το τηλέφωνο άργησε να την εμφανίσει και μου την εμφάνισε το κινητό ανάποδα. Έχει πρόβλημα να το στείλω για έλεγχο στη document? Προσπαθώ να αναπαράγω το πρόβλημα τώρα αλλά δεν μου το βγάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 αν δεν στο ξανακάνει παρότι το προσπαθείς το πιθανότερο είναι οτι ήταν κάποιο κόλλημα της στιγμής. δεν νομίζω επίσης οτι σχετίζεται και με το οτι έχεις παλιά έκδοση λογισμικού οπότε αν δε στο ξανακάνει μην σκας 2
tilaverboy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, marmagia είπε αν δεν στο ξανακάνει παρότι το προσπαθείς το πιθανότερο είναι οτι ήταν κάποιο κόλλημα της στιγμής. δεν νομίζω επίσης οτι σχετίζεται και με το οτι έχεις παλιά έκδοση λογισμικού οπότε αν δε στο ξανακάνει μην σκας Δεν μου το ξανά έκανε. Έτρεξαν διαγνωστικά και είπαν ότι είναι μια χαρά αλλά αγχώθηκα επειδή κάηκα από το 8αρη. Σε ευχαριστώ πολύ!
marmagia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 μην αγχώνεσαι. είναι ενα τηλέφωνο νεο και εντός εγγυησης. Εχει πολλούς μηνες μπροστά του να εμφανισει (μακρια απο εδω) τυχον κατασκευαστικά σφάλματα. Οποτε μην χαλιεσαι, απλά έτυχε
kalogero Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μήπως την τράβηξες την φωτογραφία και το κινητό το είχες οριζόντια - φλατ ; αν δεν το έχεις κάθετα το κάνει αυτό
tilaverboy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, kalogero είπε Μήπως την τράβηξες την φωτογραφία και το κινητό το είχες οριζόντια - φλατ ; αν δεν το έχεις κάθετα το κάνει αυτό Οριζόντια το είχα οπωσ Όταν μιλάμε και βγήκε το πάνω κάτω. Τώρα που ξαναβγάζω δεν το κάνει. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από tilaverboy
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Στις 10/6/2020 στις 12:46 ΜΜ, tilaverboy είπε Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση!´Εχω το εν λόγω μοντέλο. Είναι στην έκδοση 13.3.1. Φωτογραφίες βγάζει καλές! Χθες έβγαλα μια όμως με το τηλέφωνο άργησε να την εμφανίσει και μου την εμφάνισε το κινητό ανάποδα. Έχει πρόβλημα να το στείλω για έλεγχο στη document? Προσπαθώ να αναπαράγω το πρόβλημα τώρα αλλά δεν μου το βγάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. μου θυμισες τον εαυτο μου. οταν ειχα παρει τον πρωτο imac το 2009 , οσοι θυμουνται ξερουνε οτι επανω αριστερα οπως κοιταζες την οθονη απο την πισω πλευρα ηταν ενα πολυ <<καυτο>> σημειο. με θυμαμαι να περναω καθε δυο λεπτα το χερι μου απο εκει για να δω αν κρυωσε λιγο. τους ειχα ζαλισει τοτε στο maclife.gr 😅
tilaverboy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, gergios.boussias είπε μου θυμισες τον εαυτο μου. οταν ειχα παρει τον πρωτο imac το 2009 , οσοι θυμουνται ξερουνε οτι επανω αριστερα οπως κοιταζες την οθονη απο την πισω πλευρα ηταν ενα πολυ <<καυτο>> σημειο. με θυμαμαι να περναω καθε δυο λεπτα το χερι μου απο εκει για να δω αν κρυωσε λιγο. τους ειχα ζαλισει τοτε στο maclife.gr 😅 Μου άλλαξαν iPhone 8 εξαιτίας προβληματικής μητρικής. Φοβάμαι μήπως περπατάω στο δρόμο και έχω ένα σύννεφο από πάνω που βρέχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Μου άλλαξαν iPhone 8 εξαιτίας προβληματικής μητρικής. Φοβάμαι μήπως περπατάω στο δρόμο και έχω ένα σύννεφο από πάνω που βρέχει. οχι μωρε, καμια φορα κολλανε και αυτα. και εμενα το δικο μου εχτες κολλησε χτες. ουτε αφη ουτε τιποτα, πανω σε ενα βιντεακι που τραβηξα για μια δουλεια. ακουγα ηχο πολυ χαμηλα με διακοπες εικονα κολλημενη. το κουνησα πανω κατω μερικες φορες 😎 του εκανα ενα ρεσταρτ , οχι εγω ενας συναδελφος, χαρντ ρεζετ και καλα. μια χαρα απο εκει και επειτα. μην αγχωνεσαι, μηχανηματα ειναι και αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα