killmelater Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Θα ηθελα να μου πει καποιος αν μπορω ενω κλειδωνω την οθονη με pin μοτιβο η δαχτυλικο αποτυπωμα να κλειδωνει και η λειτουργεια του power button, εννοωντας οτι αν το κλειδωσω να μην μπορεις να πατησεις κρατημενο το power button και να εμφανιστει το μενου με απενεργοποιηση επανεκκινηση αεροπλανο και αθορυβο.. σε περιπτωση κλοπης πχ. να μην μπορεσει και το κλεισει τοσο ευκολα. Σε ενα παλιοτερο κινητο που ειχα γινοταν. Τωρα στο mi 9 lite δεν εχω βρει την επιλογη
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Το είχα ψάξει και εγώ πριν μερικούς μήνες και κατέληξα πως μόνο με πληρωμένη εφαρμογή μπορείς να το κάνεις. Επίσης σημαντικό είναι να μην μπορεί να κατεβαίνει το notification bar για τον λόγο του ότι δεν θέλουμε να απενεργοποιήσουνε το gps με το οποίο μπορούμε να εντοπίσουμε το κινητό μας.
killmelater Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Νομιζω στο redmi note 6 pro δεν μπορουσες να κανεις τπτ αν δε το ξεκλειδωνες. Απορω γτ δεν υπαρχει σε ολα τα κινητα αυτο. Σωστος σε αυυο που λες αλλα αν μπορει να το απενεργοποιηση πια η ουσια?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, killmelater είπε Νομιζω στο redmi note 6 pro δεν μπορουσες να κανεις τπτ αν δε το ξεκλειδωνες. Απορω γτ δεν υπαρχει σε ολα τα κινητα αυτο. Σωστος σε αυυο που λες αλλα αν μπορει να το απενεργοποιηση πια η ουσια? Δεν είπα μόνο ότι πρέπει να κλειδώνει το notification bar, αλλά όταν θες το κινητό σου να είναι ασφαλές πέρα από το power button πρέπει να είναι κλειδωμένο και το notification bar. Και τα δύο να είναι κλειδωμένα δηλαδή, όχι μόνο το ένα από τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα