Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, 
Με ενδιαφέρει να αγοράσω 65άρα τηλεόραση μια και λόγω κορωνοιού περνάμε περισσότερο χρόνο σπίτι. Ένας φίλος μου πήρε την QE65Q70R και του έχει φύγει το σαγόνι απο την εικόνα. Εγώ σκεφτομαι για την QE65Q80R γιατί έχει πολλές ανακλάσεις το σπίτι και πλάγιες γωνίες θέασης και φαίνεται να πάει λίγο καλύτερα η 80R. 

Διαθέσιμο budget:950Ε-1200Ε

Απόσταση και γωνία θέασης: Ευρεία γωνία θέασης, απόσταση περίπου 3-4 μέτρα

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ),  digea,  κτλ]: Ταινίες torrent, ταινίες netflic, xbox, ελληνική τηλεόραση. 

προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters :devil: "): 65" ίσως και 55" 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Είναι λίγο περίεργη η διάταξη, μάλλον θα πάει κρεμαστή απο τοίχο σε απόσταση απο τοίχο περίπου 20-30 πόντους. Δεν είναι απαραίτητο να μετακινείται. 

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Ίσως HDR και να δειχνει ουδέτερα χρώματα αν τη συνδέσω με υπολογιστή. 

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung QE65Q80R // QE65Q70R

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Ανοιχτός σε προτάσεις, με ενδιαφέρει πολύ η εγγύηση. 

Τώρα είδα και την UE65RU7092 στα μισά λεφτά περίπου. Για πειτε καμια γνώμη, αξίζει η QE65Q80R το διπλασιασμό τιμής?

Επεξ/σία από Errik
Δημοσ.

Οταν λες σε ενδιαφέρει πολυ η εγγύηση, εννοείς οτι θες να αγοράσεις και επέκταση εγγύησης για 5 ετη που δίνουν οι μεγάλες αλυσίδες? Το μπάτζετ που αναφέρεις συμπεριλαμβάνει και το κόστος της εγγύησης αυτής? Έχεις μήπως Πειραιώς ή eurobank? 

Δημοσ.

Έχω και τις δύο τράπεζες. Ναι με ενδιαφέρει 5ετή επέκταση εγγύησης, αν ειναι σε αυτά τα πλαίσια. Τυπου 1300-1350 αν εχει και την εγγύηση ισως ειναι οριακά ΟΚ αλλά όχι να ξεφύγει πιο πανω. Εϊναι και το στηριγμα που κοστίζει επίσης απο οτι έχω καταλάβει.  

Δημοσ.

Και εγω στην q80r θα πηγαινα. Αν θες να διαθεσεις τα χρηματα δεν εχει καμια σχεση με την UE65RU7092. Στο Πλαισιο υπαρχει διαθεσιμη σε καποια καταστηματα αν εισαι Αθηνα, και σε συνδυασμό με την Επιστροφη της eurobank βγαινει σε καλη τιμη. (ενδεχεται να παρεις επιστροφη και για το ποσο της επεκτασης εγγυησης αλλα ρωτα το)

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-qled-4k-tv-qe65q80r-65-4k-ultra-hd_3117022

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...