Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ειχε κανει πολυ καλη εντύπωση οοοοταν ειχε βγει ο πρώτος κυκλος και τον ειδα, λογω του σεναριου κυριως, αλλα φαντάστηκα οτι θα καταληξει νερόβραστο οπως το last ship και το designated survivor που αντίστοιχα ειχαν καλα σεναρια σαν ιδεες, αλλα το τράβηξαν απο τα αυτιά. Ο κυκλος έχει 6 επεισοδια κατω απο 40 λεπτα το καθενα, που κάνει τις κοιλιές πολυ λιγότερες. Έκλεισε με αρκετό σασπενς η δεύτερη σεζον οποτε λογικα θα υπαρξει και τρίτη και καλο θα ταν να ειναι τελευταία. Γενικα το concept βγαζω μια σεζον βλεπω πως παει και αντιστοιχα συνεχιζω η σταματάω δεν είναι και πολυ εξυπνο, παραδειγμα το la casa de papel που τράβηξε 5 σεζον που είναι καθε περσι και καλύτερα.. 

Για όσους εχουν υπερβολικες απαιτησεις δυστυχως δεν θα ναι ολες οι σειρες got η brba. Εξαλλου μιλαμε για μια σειρα που τη μια σεζον της την βγαζεις ευκολα ενα σαββατο βραδυ. 

Επεξ/σία από miucce
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον είδα και εγώ τον 2ο κύκλο...απ'τι θυμάμαι σε σχέση με τον 1ο λίγο γλυκανάλατο μου φάνηκε...κάπως βιαστικό..σαν να είχαν το concept για τον 3ο και απλώς συμπλήρωσαν το "κενό".

Θέλει λίγο Hollywood να βλέπεις και λίγο σκηνικά...λίγο λήψεις..λίγο μουσική...η ιδέα ειδικά στον 1ο τα σπάει.

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ η ιδέα είναι δυνατή και μαρεσει ο δεύτερος κύκλος (όχι όπως ο πρώτος φυσικά και με εξαίρεση μερικά βαρετά ή ανούσια σημεία στα επεισόδια) μαλλον ή γενικότερα η σειρά δεν έχει το έξτρα budget για να υποστηρίξει περισσότερα επεισόδια ή να βελτιωθούν κάποιοι τομείς και δίνει μια πιο φθηνή εντύπωση. Περιμένω φυσικά και εύχομαι να πάρει το πράσινο φώς για 3η σεζόν καθώς μαρεσει το concept.

Ουσιαστικά τη λες και " σεζόν 1.5 ". 

Θα ήθελα να αργούσε έστω ακόμα 6 μήνες να προβληθεί και να ένωναν τους δύο κύκλους μαζί (2-3) σε έναν με περισσότερα επεισόδια ώστε να είχαν και περισσότερη άνεση. Ίσως επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό απ'τη πανδημία;

Ίσως είχαν πιο πιεστικό deadline;

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικα η σειρα ειναι φτηνιαρικη οπως τονιζει και ο φιλος πανω, αλλα η 2η σεζον ηταν μουφα για μενα, καμμια σχεση με την 1η. Αναλωθηκαν μονο στις σχεσεις συμβιωσης στη βαση και τπτ αλλο. Στο φιναλε του 6ου προσπαθουν να μας δελεασουν για τον 3ο κυκλο αλλά και αυτο το κανουν με φτηνιαρικο τροπο. Πρεπει να αναλαβει την  παραγωγη αμερικανικο team γιατι με αυτους δεν βλεπω προκοπη...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν περιμενα να βρω τετοιο θεμα για αυτη την σειρα. Ειμαι απο τους λιγους που την βλεπουν. Ακουσα οτι η δευτερη σεζον τα σπαει

• 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...