vforvaggelis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Το «Into The Night» («Μέσα στη νύχτα») προβάλλεται στο Netflix από την 1η Μαϊου και είναι η ιδανική σειρά που φλερτάρει με την ιδέα της Αποκάλυψης, του τέλος του κόσμου όπως τον ξέραμε, εν μέσω πανδημίας. Αγωνιώντας, ωστόσο αποφασισμένος για όλα, ένας άντρας εισβάλλει κραδαίνοντας όπλο σε αεροπλάνο της πολιτικής αεροπορίας που είναι έτοιμο να αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες για Μόσχα. Αφού η πόρτα του αεροπλάνουν κλείσει ερμητικά πίσω του, οι λιγοστοί επιβάτες που είχαν προλάβει να επιβιβαστούν, θα μάθουν στη συνέχεια τι σημαίνει να προσπαθείς να ξεφύγεις σε μια απροσδιόριστη νυχτερινή πτήση, κυνηγώντας τη νύχτα -αποφεύγοντας την ημέρα, καθώς η ακτινοβολία του ήλιου σκοτώνει τους ανθρώπους απ' άκρη σ' άκρη της γης. Το λένε και οι ειδήσεις που καταφτάνουν στα κινητά τηλέφωνα... Ειδα χθες το πρωτο επεισοδιο και ξεκινησε αρκετα καλα ειναι η αληθεια!
WebDevGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Θα χάσεις κι εσύ μερικές ώρες από τη ζωή σου, όπως κι εμείς όταν το είδαμε. 3
Aris_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 αυτοί δεν ξέρουν ότι στα κλειστά υπόγεια δεν φτάνει το φως του ήλιου Θεέ μου ποιος βγάζει τέτοιες ιδέες για σεναρια
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Και εγω δεν καταφερα να την τελειωσω. Η γενικη ιδεα του σεναριου δεν ειναι κακη και θα μπορουσε να ειχε δωσει κατι καλουτσικο αλλα η εκτελεση .....ουτε καν ερασιτεχνικη δεν μπορεις να την πεις.
xxaris Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Είδα και τα 6 επεισόδια την προηγούμενη εβδομάδα, σε μια περίοδο που έχω "στερέψει" από σειρές. Αν κάποιος δεν έχει κάτι άλλο να δει, ας το δει, θα περάσει κάπως ευχαριστα η ώρα. Και παρ'ολες τις τρύπες στο σενάριο, κάποιες στιγμές βγάζει αγωνία, έχει λίγο σασπένς. Αυτά και πάμε παρακάτω. 3
masteripper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Εμένα μου άρεσε και με κράτησε να την δω...το τελευταίο επεισόδειο ήταν λίγο άτσαλο....μάλλον σκεφτονται αν θα πάει σε 2η σεζον ή όχι Αν γίνει reboot σε Hollywood Νομίζω ότι θα σπάσει ταμεία
vsl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι η μόνη σειρά που έχω μετανιώσει που είδα. Ηθοποιία, σενάριο, σκηνοθεσία, όλα τραγικά. Εδώ όλη τη γη γυρίσανε, ένα διαφορετικό εξωτερικό πλάνο με τη θέα κάτω από το αεροπλάνο δε βάλανε! Τα ίδια φωτάκια συνεχώς!🤯 2/10 κι αυτό χαριστικά για την "ιδέα" του σεναρίου, που ήταν και ο λόγος που την είδα. Μια τέτοια ιδέα όμως, θέλει budget... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από vsl
7nisiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Προσοχή! Το τρέιλερ αποκαλύπτει ΠΟΛΛΑ περισσότερα απ'ότι έπρεπε. Προτείνω να ΜΗΝ το δείτε προς αποφυγή σποιλερς. Πρεμιέρα, 8 Σεπτεμβρίου.
WebDevGr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Κόβουν άλλες σειρές και συνεχίζουν αυτό το αίσχος 😂 Πρέπει να μην τους κοστίζει τίποτα
Πανος999 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δεν τρελαθηκα εγω,αλλα δε με χαλασε κιόλας..Θα δω κ τον 2ο κυκλο κ ελπιζω να ειναι καπου εκει κ αυτος ή κ παραπάνω..
7nisiotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά είχε αρκετή αγωνία και περιέργεια σαν σειρά να δεις που το πάει. Αρκεί να μην είχες τιτανιες προσδοκίες. Εμένα μαρεσουν και σειρές/ταινίες που διαδραματίζονται σε αεροπλάνα κιόλας οπότε έκατσα κ την είδα. 2
vforvaggelis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Και εμενα με τραβηξε. Δεν ειχα υψηλες προσδοκιες οποτε ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα