EmpGLOW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 πηρα τηλεφωνο σημερα οτε να ζητησω πληροφοριες για συμβολαιο dia -οπου dedicated internet access- δηλαδη οπτικη ινα μεχρι το κτηριο για επιχειρησεις. Πριν συνεχισω να δωσω λιγο context. εχω επιχειρηση σε απομακρυσμενη περιοχη και περαν του ολο θεματος με τις σαπιες ταχυτητες (φυσιολογικο αφου ειμαι στα 3χλμ απο καφαο) εχω και το προβλημα να ψηνεται εξοπλισμος απο υπερταση μεσο του δικτυου οτε. Πισω στο θεμα μας.Ρωταω τι προσφερουν και έρχομαι αντιμέτωπος με αυτην την απαντηση. -Το αρχικο μας πακετο αρχιζει στα 50/50 με τιμη 512 + φπα το ΜΗΝΑ. Με 6μηνο συμβολαιο για 3 ετη. Ρε παιδια καταλαβαινω πληρως τα οφελη της ιδιωτικης γραμμης και ειδικα της οπτικης ινας στα 5 μετρα απτο δικτυο σου, αλλα 635 το μηνα ειναι λογικο ?? Θελω τις γνωμες πανω σε αυτο, προσωπικα νομιζω οως το τμημα επιχειρησεων στην κοσμοτε εχει μεινει στο 2005.
zx1234r Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Σε εγγυημένες συνδέσεις τόσο πάει το μαλλί. Σκέψου για forthnet 4αρα στο ΑΙΑ αεροδρόμιο είχα προσφορά 1100 το μήνα. 1
dkstopo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 προφανως εισαι στην μεση του πουθενα οποτε λογικο να μην ερθει ποτε το δικτυο σε σενα εκτος εαν το πληρώσεις. ψαξε για αλλη λυση 1
jkoukos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Γιατί πέφτεις από τα σύννεφα; Το συμμετρικό και μάλιστα με dedicated ίνα, δεν έχει καμία σχέση με τις απλές συνδέσεις των γνωστών εμπορικών πακέτων. Ήξερα για 800€/μήνα πριν από 2 χρόνια, και για μεγαλύτερες ταχύτητες πας σε 4ψήφιο νούμερο κόστους. Μήπως νομίζεις ότι στις άλλες χώρες είναι φθηνότερα; Πάλι καλά να λες που είσαι κοντά στην ίνα και να μην χρειαζόταν σκάψιμο 3 χλμ. Εκεί να δεις κοστολόγιο για τις εργασίες. 2
Aggelos_INSM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, EmpGLOW είπε πηρα τηλεφωνο σημερα οτε να ζητησω πληροφοριες για συμβολαιο dia -οπου dedicated internet access- δηλαδη οπτικη ινα μεχρι το κτηριο για επιχειρησεις. Πριν συνεχισω να δωσω λιγο context. εχω επιχειρηση σε απομακρυσμενη περιοχη και περαν του ολο θεματος με τις σαπιες ταχυτητες (φυσιολογικο αφου ειμαι στα 3χλμ απο καφαο) εχω και το προβλημα να ψηνεται εξοπλισμος απο υπερταση μεσο του δικτυου οτε. Πισω στο θεμα μας.Ρωταω τι προσφερουν και έρχομαι αντιμέτωπος με αυτην την απαντηση. -Το αρχικο μας πακετο αρχιζει στα 50/50 με τιμη 512 + φπα το ΜΗΝΑ. Με 6μηνο συμβολαιο για 3 ετη. Ρε παιδια καταλαβαινω πληρως τα οφελη της ιδιωτικης γραμμης και ειδικα της οπτικης ινας στα 5 μετρα απτο δικτυο σου, αλλα 635 το μηνα ειναι λογικο ?? Θελω τις γνωμες πανω σε αυτο, προσωπικα νομιζω οως το τμημα επιχειρησεων στην κοσμοτε εχει μεινει στο 2005. Ειναι η inalan διαθέσιμη στην περιοχή σου; Αν ναι βαλε inalan
EmpGLOW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Aggelos_INSM είπε Ειναι η inalan διαθέσιμη στην περιοχή σου; Αν ναι βαλε inalan 5 ώρες πριν, mpentenis είπε Σε ποια περιοχή είσαι? Είμαι νησί όποτε ΟΤΕ είναι μονόδρομος.
taslikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Καμία λύση με WiFi κεραία από άλλο σπίτι που να πηγαίνει κανονικά πάροχος σκέψου, μπορεί να σε καλύπτει.
EmpGLOW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, taslikos είπε Καμία λύση με WiFi κεραία από άλλο σπίτι που να πηγαίνει κανονικά πάροχος σκέψου, μπορεί να σε καλύπτει. Δυστυχώς δεν υπάρχει οπτική επαφή. ΟΤΕ είναι μονόδρομος απλά όχι με Dia
GMagicPlus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Αφου είσαι νησί σίγουρα υπάρχει τρόπος να βάλεις DIA OVER LMDS. Είναι ασυρματικο link το οποίο βλέπει απέναντι κάποιο link cosmote. Οι ταχυτητες των πακετων είναι 50/50 100/100 και εφόσον είσαι εταιρία απο LMDS μπορείς να παρεις και BVOIP 4mb τηλεφωνία και είσαι κομπλέ.... Βέβαια όλα αυτά που ανέφερα κοστίζουν αλλά θα κάνεις δουλειά χωρίς προβληματα.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα