hawkj83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Το έχω χρησιμοποιήσει για λίγο καιρό κ ξαφνικά μια μέρα εκεί που πάει να ανοίξει κ φορτώνει, κλείνει... Το έχω δοκιμάσει σε 3 pc κ μετά από λίγο καιρό κάνει το ίδιο κ στα 3... :? To mathematica 4 δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε win xp με sp1! Καμμια λύση;
cronos Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μήπως πρόκειται για trial έκδοση? Αν ναι θα πρέπει να προμηθευτείς την κανονική. Όσο για το Mathematica 4 το έχω δεί να δουλεύει σε XP τώρα άν είχε SP1 δεν το γνωρίζω, αλλά δούλευε κανονικά.
hawkj83 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μήπως πρόκειται για trial έκδοση? Μπα! Έχω κ ένα συνοδευτικό exe μαζί με το πρόγραμμα... :wink: Είναι κ διαδικασία για να το κάνεις να λειτουργήσει! Τώρα αν παρόλα αυτά είναι trial, δεν θα έβγαζε κανέναν μήνυμα για τις φορές που απομένουν;
cronos Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Τί να σου πώ. Είσαι σίγουρος ότι ακολούθησες τις οδηγίες που συνοδεύουν αυτό το exe πρόγραμμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.