GiwrgosP- Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Εκανα αναβαθμιση πριν κανα 2μηνο σε 50ρι vdsl. Τον πρωτο μηνα ηταν μονιμα κλειδωμενο στα 55mbps με 97mbps attainable και 19db SNR. Σε μια φαση ειδα οτι μετα απο καποιες ωρες επεφτε το SNR στο 7 ή και παρακάτω και αρχισε να πέφτει ο συγχρονισμος.. Μίλησα με το τεχνικο τμήμα και μου ειπαν να αλλάξω τηλεφωνικό καλώδιο στο ρούτερ.. Το αλλάζω, στρώνει για καμιά βδομάδα.. Την τελευταία εβδομάδα όμως άρχισε πάλι τα ίδια και μάλιστα βλέπω να πέφτει το SNR (και με τη σειρά του ο συγχρονισμός) με πιο γρήγορους ρυθμούς.. Πως λετε να κινηθώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filop Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 τελευταιες 2 εβδομαδες εχω και εγω θεμα με 24αρα γραμμη,εκει που επιανα 15.5 τωρα πιανω 6-8,οταν ηρθε για ελενχο μ ειπε φταιει το καλωδιο του σπιτιου βρηκε πολλα σφαλματα εσωτερικα,το αλλαξα και τωρα μ λεει θα ενημερωθει ο οτε..... δεν ξερω τι παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα