fava Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, μετά από αναζήτηση και έρευνα στις ψησταριές, σκέφτομαι να πάρω μια ηλεκτρική ψησταριά αντί υγραερίου. Η ψησταριά θα εξυπηρετεί 4 μελή οικογένεια. Ενώ ήμουν έτοιμος να δώσω 50-70 ευρώ να πάρω μια για δοκιμή ς π.χ. κυκλοφορούν κάτι ΦΟΙΝΙΞ που φαίνονται τίμιες και έχουν και 5 έτη εγγύηση ή αντίστοιχα κάποιες μάρκας roller, διαπιστώνω πως μάλλον είναι πολύ μπελάς στο καθάρισμα, καθώς δεν αφαιρείται παρά μόνο η σχάρα για πλύσιμο. Κάποιος μου πρότεινε να δώσω κάτι παραπάνω 120-150 ευρώ και να πάρω μια tefal optigrill+, οι οποίες είναι της λογικής της τοστιέρας. Έχει κανείς εμπειρία ή κάποια πρόταση σχετική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vforvaggelis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Ενδιαφερομαι και εγω, υπαρχει καποιος γνωστης; Εγω κοιταζω την First Austria FA-5350-1
Vamvakaris21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Ενδιαφερομαι και εγω, υπαρχει καποιος γνωστης; Εγω κοιταζω την First Austria FA-5350-1 και εγω εκει καταληγω, αν καποιος την εχει ή εχει καποια αλλη ας προτεινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα