Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την συσκευη περιπου 3 εβδομαδες. Ειναι πολυ καλη και βεβαια τα χαρακτηριστικά  του  ειναι κορυφαία. Εχω ενα θεματακι που παρα τις δυο αναβαθμισεις OTA δεν εχει επιλυθει και ισως να το θεσω στην κατασκευαστρια εταιρεια. Το θεμα ειναι οτι σε καποιες εφαρμογες web broswing (firefox, chrome, opera κτλ) υπαρχει περιοδικη   διακυμανση της φωτεινότητας της οθονης απο 100% φωτεινή εως 30% λιγοτερη φωτεινή αυτος ο κυκλος ειναι σταθερα περιοδικος και διαρκει περιπου 10 δευτερολεπτα απο την μια τιμη στην αλλη .Ειναι λιγο εκνευριστικο οταν διαβαζω ενα αρθρο η παραμενω σε μια σελιδα. Σε ολες τις αλλες χρησεις της συκευης δεν το εχω προσεξει  απο οσο το εχω παρατηρησει εως τωρα  . Αν εχει καποιος την συγκεκριμενη συσκευη ας πει αν εχει παρομοιο προβλημα .

Επεξ/σία από AnasKapa
Δημοσ.

Αυτό σου γίνεται με ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα?

Μήπως έχεις πειράξει κάτι στην θερμοκρασία χρωμάτων?

90 η 60 hz τρέχεις? ( Έχεις δοκιμάσει κ τις 2 ανανεώσεις κ σου εμφανίζει το ίδιο?)

Το osie το έχεις κλειστό?

Λειτουργία νύχτας/προστασία ματιών, κλειστά επίσης?

Μήπως κάποια απο τα παραπάνω optimizations σου προκαλεί το πρόβλημα?

Σε x20 pro... κανένα θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρα , οι ρυθμισεις μου ειναι : dark mode, eye comfort, vivid mode, osie vision effect on,  low brightness ficker -free eye comfort on, , auto brightness on ..και αυτοματο refresh rate . κατι απο τις ρυθμισεις αυτες θα δικαιολογουσε το προβλημα που περιεγραψα?

Στις 9/6/2020 στις 11:19 ΜΜ, TechnoState είπε

Αυτό σου γίνεται με ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα?

Μήπως έχεις πειράξει κάτι στην θερμοκρασία χρωμάτων?

90 η 60 hz τρέχεις? ( Έχεις δοκιμάσει κ τις 2 ανανεώσεις κ σου εμφανίζει το ίδιο?)

Το osie το έχεις κλειστό?

Λειτουργία νύχτας/προστασία ματιών, κλειστά επίσης?

Μήπως κάποια απο τα παραπάνω optimizations σου προκαλεί το πρόβλημα?

Σε x20 pro... κανένα θέμα

εστειλα ρυθμισεις .. δεν γνωριζω αν καποιες απο αυτες δημιουργουν το προβληματακι ..αλλα θα ζησω και με αυτο  :-)

Επεξ/σία από AnasKapa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε με 

Όχι αυτόματη φωτεινότητα (κάπου στη μέση την χρησιμοποιώ).

Dark mode on.

Eye protection off.

Θερμοκρασία χρωμάτων, κάπου ανάμεσα στην προεπιλογή κ στο ψυχρό.

Λειτουργία χρωμάτων, φυσικά vivid.

Refresh rate 90hz και osie effect κλειστό.

...οι δικές μου ρυθμίσεις, για να δεις αν σου κάνει το ίδιο.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ειδα καποια σημαντικη διαφορα κανοντας τις δικες σου ρυθμισεις , εκτος απο το οτι μαλλον περιοριστηκε η συχνοτητα του προβληματος..οσο για την μη αυτοματη φωτεινοτητα μαλλον σε αυτο το σημειο υστερει λιγο η οθονη του , δηλ δεν ειναι οσο φωτεινο χρειαζεται οταν ειναι σε πολυ φωτεινα περιβαλλοντα .. ευχαριστω για την προταση σου .

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...