basilioxe22 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας μια βοήθεια θα ήθελα παιδιά ,έχω αυτή την μητρική (https://www.pcbitz.com/products/160-motherboards/msi-g41m-s03-ms-7592-ver-60-lga775-motherboard-with-bp/)και θέλω να τις βάλω Μνήμες των τεσσάρων γίγα οι μνήμες που έχω είναι ddr3 1333 4g αλλά δεν τις παίρνει από ότι είδα στις οδηγίες της μητρικής πρέπει να κάνω overclocking μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Επιβεβαιωσε για σιγουρια το λογο που δεν τις θελει: μπορει για παραδειγμα και να ειναι single ‼️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilioxe22 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δεν της δέχεται διότι είναι 1333 και πρέπει να κάνω over clock για να της διαβάσει Και εκεί είναι που φρενάρει όλη κατάσταση! Βέβαια δεν είναι ίδια μάρκα οι μνήμες η μία είναι Κίνγκστον και οι άλλοι είναι G skil Και οι δύο βέβαια είναι 1333! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ξεχνα το overclocking -πραγματικα ομως ξεχνα το! Δε πα' να ειναι και...1600αρες! Ειναι ομως single?? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Για περισσοτερα διαβασε λιγο εδω: ^^ NO 🤬 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα chipset εκεινης της εποχής θελουν μνημες ddr3 οι οποίες να ειναι low density οι οποιες πλεον κυκλοφορούν ελάχιστα.Δεν εχει να κάνει με overclocking.Ετσι κι αλλιως η μητρική τις υποβαθμιζει εκει που θελει εαν ειναι πιο γρηγορες.Οι περισσότερες μνημες που κυκλοφορουν πλεον ειναι high density.Οποτε αυτές που δοκιμάζεις είτε ειναι high density είτε απλά ειναι ασυμβατες με την μητρική σου.Τετοιες ασυμβατότητες υπήρχαν με μετα το 775 socket.Εχω δει ακόμα και σε 1150 να μην παιζουν.πολύ περισσότερο σε G31,G41,P45 κλπ Πιθανότατα με κάποια αναβαθμιση bios να παιξουν εαν ειναι συμβατές. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Crybal 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilioxe22 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Για περισσοτερα διαβασε λιγο εδω: ^^ NO 🤬 Σε ευχαριστώ παρά πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα