Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2024 Το οτι πληρώνεις παίρνεις σαφώς και ισχύει αλλά να δώσει κάποιος 700 και 800 ευρώ και σε 2 χρονιά πάλι λόγω αλλαγής βαθμών δεν είναι και απλό.
duende Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Στις 9/10/2024 στις 1:57 ΜΜ, mikesf είπε Πολύ ευχαριστημένος από τους Shamir. Πριν 2 χρόνια που τα έφτιαξα(πάλευα για καμία 5ετία χωρίς πρεσβυωπίας), είχαν ένα και ένα δώρο(η λευκά ή μαύρα). Κόστος περί τα 300€ οι φακοί. Δυο χρόνια μετά ακόμα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχουν διάφορες ποιότητες, όσο πιο ακριβά, τόσο πιο ευρύ το μέρος του φακού της πρεσβυωπίας. εμενα μου ειπαν 300ε για τον ενα φακο...σε hoya
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, duende είπε εμενα μου ειπαν 300ε για τον ενα φακο...σε hoya Τα hoya ξεκινάνε από 360 το ζευγάρι και πάνε πολύ ψηλά Εγώ με 440 ευρώ έφτιαξα με γερμανικούς φακούς που φτιάχνοντε στη Γερμανία ένα ζευγάρι με δικό μου σκελετό και ακόμα ένα ζευγάρι με ίδιους βαθμούς για τον ήλιο με αγορά σκελετού . Δεν μπορώ τον ήλιο με τίποτα ειδικά στην οδήγηση Μία χαρά είναι. Υπάρχουν και φωτοχρομικα αλλά ανεβαίνει το κόστος. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
duende Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τα hoya ξεκινάνε από 360 το ζευγάρι και πάνε πολύ ψηλά Εγώ με 440 ευρώ έφτιαξα με γερμανικούς φακούς που φτιάχνοντε στη Γερμανία ένα ζευγάρι με δικό μου σκελετό και ακόμα ένα ζευγάρι με ίδιους βαθμούς για τον ήλιο με αγορά σκελετού . Δεν μπορώ τον ήλιο με τίποτα ειδικά στην οδήγηση Μία χαρά είναι. Υπάρχουν και φωτοχρομικα αλλά ανεβαίνει το κόστος. μπορεις να μου πεις το καταστημα?..εδω η σε πμ
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, duende είπε μπορεις να μου πεις το καταστημα?..εδω η σε πμ MarkAlen Νεα Ιωνια 1 1
mikesf Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 On 13/12/2024 at 17:17, duende said: εμενα μου ειπαν 300ε για τον ενα φακο...σε hoya Τρομεροί οι Hoya, αλλά και οι Shamir μου έχουν κάτσει καταπληκτικά. Και με τα γυαλιά μου είμαι κανίβαλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα