Boubis1411 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ναι και τι? Πούλησε σε πολλούς λογικά τι εννοείς τι. Δεν ήταν για το σόι του ή προφορά μόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Πούλησε σε πολλούς λογικά τι εννοείς τι. Δεν ήταν για το σόι του ή προφορά μόνο. δεν ειπα στα σιγουρα οτι εγινε αυτο, δε ξερω. παντως εμενα μου "βρωμαει" η ιστορια και εχω ηδη εξηγησει. με κατω απο 0.9 δε φτανει ουτε για τους ειδικους φορους (ή οπως αλλιως λεγεται). δε συζηταμε καν για φπα, μισθους, κλπ. αν πουλησε 10 τονους καυσιμο αυτος μπηκε μεσα 2000 μονο για τον ειδικο φορο χωρις να εχουμε βαλει κατι αλλο μεσα (ειδικα το φπα πρεπει να πηγε στη ψυχρα αλλα 2 χιλιαρικα) μπηκε τοσο μεσα γιατι? για τα 100 ατομα που θα ρθουν να βαλουν οταν θα επιστρεψουν οι τιμες στα κανονικα επιπεδα? ποσοι απ αυτους θα ξαναπανε 3η φορα? τα λεφτα αυτα δε γινονται αποσβεση ποτε αν δεν εχει καποιο αλλο τροπο να κρατησει πελατες. και γιατι να μπει τοσο μεσα και να μην βαλει την βενζινη στα 0.95 πχ? την ιδια διαφημιση θα εκανε και θα "ποναγε" λιγοτερο η τσεπη. εγω γι αυτο πιστευω δε μας τα λεει καλα, και μαλλον πολλοι σαλονικιοι θα παρουν τη τρομπα στο χερι τις επομενες μερες
Boubis1411 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε δεν ειπα στα σιγουρα οτι εγινε αυτο, δε ξερω. παντως εμενα μου "βρωμαει" η ιστορια και εχω ηδη εξηγησει. με κατω απο 0.9 δε φτανει ουτε για τους ειδικους φορους (ή οπως αλλιως λεγεται). δε συζηταμε καν για φπα, μισθους, κλπ. αν πουλησε 10 τονους καυσιμο αυτος μπηκε μεσα 2000 μονο για τον ειδικο φορο χωρις να εχουμε βαλει κατι αλλο μεσα (ειδικα το φπα πρεπει να πηγε στη ψυχρα αλλα 2 χιλιαρικα) μπηκε τοσο μεσα γιατι? για τα 100 ατομα που θα ρθουν να βαλουν οταν θα επιστρεψουν οι τιμες στα κανονικα επιπεδα? ποσοι απ αυτους θα ξαναπανε 3η φορα? τα λεφτα αυτα δε γινονται αποσβεση ποτε αν δεν εχει καποιο αλλο τροπο να κρατησει πελατες. και γιατι να μπει τοσο μεσα και να μην βαλει την βενζινη στα 0.95 πχ? την ιδια διαφημιση θα εκανε και θα "ποναγε" λιγοτερο η τσεπη. εγω γι αυτο πιστευω δε μας τα λεει καλα, και μαλλον πολλοι σαλονικιοι θα παρουν τη τρομπα στο χερι τις επομενες μερες Ναι παίζει κ αυτό που λες.... Σωστός. Εκτος αν έπιασε το Τζόκερ η κουφαλα την Κυριακή κ πουλάει τρέλα! Κυριακή έπεσε στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο.
acomaedo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δεν ειπα στα σιγουρα οτι εγινε αυτο, δε ξερω. παντως εμενα μου "βρωμαει" η ιστορια και εχω ηδη εξηγησει. με κατω απο 0.9 δε φτανει ουτε για τους ειδικους φορους (ή οπως αλλιως λεγεται). δε συζηταμε καν για φπα, μισθους, κλπ. αν πουλησε 10 τονους καυσιμο αυτος μπηκε μεσα 2000 μονο για τον ειδικο φορο χωρις να εχουμε βαλει κατι αλλο μεσα (ειδικα το φπα πρεπει να πηγε στη ψυχρα αλλα 2 χιλιαρικα) μπηκε τοσο μεσα γιατι? για τα 100 ατομα που θα ρθουν να βαλουν οταν θα επιστρεψουν οι τιμες στα κανονικα επιπεδα? ποσοι απ αυτους θα ξαναπανε 3η φορα? τα λεφτα αυτα δε γινονται αποσβεση ποτε αν δεν εχει καποιο αλλο τροπο να κρατησει πελατες. και γιατι να μπει τοσο μεσα και να μην βαλει την βενζινη στα 0.95 πχ? την ιδια διαφημιση θα εκανε και θα "ποναγε" λιγοτερο η τσεπη. εγω γι αυτο πιστευω δε μας τα λεει καλα, και μαλλον πολλοι σαλονικιοι θα παρουν τη τρομπα στο χερι τις επομενες μερες Ο ΦΠΑ πάει επι της τιμής πώλησης. Δεν είναι φιξ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 55 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε δεν ειπα στα σιγουρα οτι εγινε αυτο, δε ξερω. παντως εμενα μου "βρωμαει" η ιστορια και εχω ηδη εξηγησει. με κατω απο 0.9 δε φτανει ουτε για τους ειδικους φορους (ή οπως αλλιως λεγεται). δε συζηταμε καν για φπα, μισθους, κλπ. αν πουλησε 10 τονους καυσιμο αυτος μπηκε μεσα 2000 μονο για τον ειδικο φορο χωρις να εχουμε βαλει κατι αλλο μεσα (ειδικα το φπα πρεπει να πηγε στη ψυχρα αλλα 2 χιλιαρικα) μπηκε τοσο μεσα γιατι? για τα 100 ατομα που θα ρθουν να βαλουν οταν θα επιστρεψουν οι τιμες στα κανονικα επιπεδα? ποσοι απ αυτους θα ξαναπανε 3η φορα? τα λεφτα αυτα δε γινονται αποσβεση ποτε αν δεν εχει καποιο αλλο τροπο να κρατησει πελατες. και γιατι να μπει τοσο μεσα και να μην βαλει την βενζινη στα 0.95 πχ? την ιδια διαφημιση θα εκανε και θα "ποναγε" λιγοτερο η τσεπη. εγω γι αυτο πιστευω δε μας τα λεει καλα, και μαλλον πολλοι σαλονικιοι θα παρουν τη τρομπα στο χερι τις επομενες μερες Θα πρέπει να είναι τελείως ............... για να νοθεύσει το καύσιμο οταν κάνει τόσο ντόρο και μαζευει τόση δημοσιότητα. 2
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θα πρέπει να είναι τελείως ............... για να νοθεύσει το καύσιμο οταν κάνει τόσο ντόρο και μαζευει τόση δημοσιότητα. Λεπτομερειες ορθης σκεψης....δε βαριεσαι αδερφε.... Γιατι ψαχνουμε παντου φαντασματα σωνει και καλα? Το οτι εκανε ολο τον κοσμο να ασχολειτε μ αυτον χαραμιζοντας 3-4 χηνοπουλα (αν τα χαραμισε και δεν επιδοτηθηκε απο την εταιρεια) δεν παιζει κανενα ρολο για κανεναν οπως δειχνει.....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Λεπτομερειες ορθης σκεψης....δε βαριεσαι αδερφε.... Γιατι ψαχνουμε παντου φαντασματα σωνει και καλα? Το οτι εκανε ολο τον κοσμο να ασχολειτε μ αυτον χαραμιζοντας 3-4 χηνοπουλα (αν τα χαραμισε και δεν επιδοτηθηκε απο την εταιρεια) δεν παιζει κανενα ρολο για κανεναν οπως δειχνει..... ωραια ασχολιεμαστε μαζι του, θα φυγουμε απο αθηνα να παμε σαλονικη να βαλουμε βενζινη? οσοι ασχολιουνται απο θεσσαλονικη και μενουν σ αλλες περιοχες θα πανε περαια τωρα που τελειωσε η φαση? θα του επιδοτησει η εταιρεια μια τετοια μαλακια γιατι? και γιατι να μην το κοστολογησουν πιο πανω? οτιδηποτε κατω απο 1 ευρω ντορο θα κανει. ξερεις πολλες εταιρειες να πετανε ετσι τα λεφτα τους? διοτι εγω ξερω οτι ειναι φουλ τσιπηδες και μετρανε και το μονολεπτο, οχι να μπαινουν και μεσα χωρις λογο στο θεμα καυσιμο καλο θα ταν να ψαχνεις και κανα φαντασμα, εκτος αν θες να βοηθησεις τα οικονομικα του μηχανικου σου 🤣 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Boubis1411 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ωραια ασχολιεμαστε μαζι του, θα φυγουμε απο αθηνα να παμε σαλονικη να βαλουμε βενζινη? οσοι ασχολιουνται απο θεσσαλονικη και μενουν σ αλλες περιοχες θα πανε περαια τωρα που τελειωσε η φαση? θα του επιδοτησει η εταιρεια μια τετοια μαλακια γιατι? και γιατι να μην το κοστολογησουν πιο πανω? οτιδηποτε κατω απο 1 ευρω ντορο θα κανει. ξερεις πολλες εταιρειες να πετανε ετσι τα λεφτα τους? διοτι εγω ξερω οτι ειναι φουλ τσιπηδες και μετρανε και το μονολεπτο, οχι να μπαινουν και μεσα χωρις λογο στο θεμα καυσιμο καλο θα ταν να ψαχνεις και κανα φαντασμα, εκτος αν θες να βοηθησεις τα οικονομικα του μηχανικου σου 🤣 Πάντως μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν κανονικά... Δεν μαθεύτηκε κάτι περίεργο.
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Lezantas26 είπε πολλες εταιρειες να πετανε ετσι τα λεφτα τους? Τουλαχιστον 2 εταιρειες το εχουν κανει οπως ειπα για λογους προωθησης. Συγκεκριμενα το πρωτο βενζιναδικο ΕΚΟ μολις μπεις θηβων για περιστερι που ειχα ποσοστο 30% το 2008-2010 το εκανε με συνεννοηση με την εταιρεια. Επισης το κανουν σε χαντακωμενα βενζιναδικα που εκλεισαν λογω κακιας διαχειρισης η μπασταρδεμενης βενζινης για να μαθει ο κοσμος οτι λειτουργουν υπο νεα διευθυνση. Τα μαγαζια αυτα θελουν πολυ δουλεια και το αφεντικο να ειναι μεσα αν ειναι δυνατον συνεχεια. Διαφορετικα πανε απατα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, tigergreg είπε Τουλαχιστον 2 εταιρειες το εχουν κανει οπως ειπα για λογους προωθησης. Συγκεκριμενα το πρωτο βενζιναδικο ΕΚΟ μολις μπεις θηβων για περιστερι που ειχα ποσοστο 30% το 2008-2010 το εκανε με συνεννοηση με την εταιρεια. Επισης το κανουν σε χαντακωμενα βενζιναδικα που εκλεισαν λογω κακιας διαχειρισης η μπασταρδεμενης βενζινης για να μαθει ο κοσμος οτι λειτουργουν υπο νεα διευθυνση. Τα μαγαζια αυτα θελουν πολυ δουλεια και το αφεντικο να ειναι μεσα αν ειναι δυνατον συνεχεια. Διαφορετικα πανε απατα..... αυτο που λες εχει νοημα, δε το προσεξα οτι το χες πει νωριτερα (βασικα ακομα δεν το εχω προσεξει γιατι βαριεμαι να γυριζω πισω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα