Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Diablo- είπε

Στο Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων το δίνει πλέον
Τιμή: 1,249

Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Τρι, 09/06 20:54:00

Μάλλον ηταν προσφορά δική του για περιορισμένο διάστημα

Άρα τελείωσε το πανηγύρι οκ... 

Τα κεφάλια μέσα. 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάντως εδώ στην Αθήνα σήμερα με 1,42 βάζεις πολύ καλή βενζίνη.. Με 1,30 σε κλέβει λίγο και με 1,20 Καλύτερα να μην μάθεις...

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Απ οσο ξερω απαγορευεται να πουλας κατω του κοστους.

Λογος; 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Λογος; 

Αθέμιτος ανταγωνισμός λέγεται νομίζω.

Εσύ μπορεί να είσαι δισεκατομμυριούχος και να κάνεις πλάκα κλείνοντας τους ανταγωνιστές σου...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Αθέμιτος ανταγωνισμός λέγεται νομίζω.

Εσύ μπορεί να είσαι δισεκατομμυριούχος και να κάνεις πλάκα κλείνοντας τους ανταγωνιστές σου...

Άρα τι εγινε με αυτόν που πούλησε φθηνά;

Ελπίζω να μάθουμε σύντομα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, EmpYristis είπε

Σύντομα νήμα για το πως καθαρίζω μπεκ, αλλαγή μπεκ, κλπ κλπ.

Ε δεν νομίζω για λίγο ήταν η προσφορα από ότι κατάλαβα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εν λόγω προσφορά πρέπει να έπαιζε εδώ και 2 μέρες γιατί προχτές θυμάμαι ότι έπεσα πάνω σε βίντεο που ανέβασε στο Τικ Τοκ.

Η πλάκα είναι ότι έδειχνε και την απόδειξη με τα στοιχεία του βενζινάδικου αλλά επειδή από τη μία δεν έχω αυτοκίνητο για να με νοιάζει και τόσο

και από την άλλη υποψιάστηκα ότι πρόκειται για fake φάση, το χάζεψα κάνα δυο φορές και προσπέρασα.

Έχω την εντύπωση πάντως κι εγώ όπως τα παιδιά πιο πάνω, πως αν πουλάς καύσιμο σε τόσο χαμηλή τιμή σου σκίζουν τον πάτο κανονικότατα σε τυχόν έλεγχο.

Edit: ευτυχώς που το hashtag "peraia" μου το έβγαλε αμέσως...

https://vm.tiktok.com/oxfuVg/

Grigoris Riziniotis (@grigorisriz) on TikTok_ - skg - peraia - aegean - summer2020 - thessaloniki - drive ( 1024 X 576 ).mp4

Επεξ/σία από othon.gr
Εντοπισμός βίντεο
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν απαντάνε επειδή δεν προλαβαίνουνε να βάζουνε βενζίνη στον κόσμο

ναι και αφησαν το μινι μαρκετ ερμαιο με εμπορευματα και ταμειακη...

ΑΝ υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθεια αυτη η τιμη τους εχουν βαλει "χερι" ηδη, αλλα δεν παιζει να ισχυει διοτι 0.9 ευρω ειναι ΜΟΝΟ οι ειδικοι φοροι και τελη και μετα εχουν 25.25% φορολογια (φπα, κλπ). εν ολιγης αυτος οχι μονο πουλαει στο κοστος (εστω ξεπουλαει), αλλα πουλαει με ζημια? και δε καθεται σπιτι του καλυτερα? πιο φτηνα και πιο ξεκουραστα θα του βγει να ναι ανεργος

βενζινη κατω απο 1.3 ειναι λιγο υποπτα τα πραματα, αλλα με 0.7 ειναι φως φαναρι πως θα το παρεις στα χερια :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικά ήθελε να κάνει διαφήμιση ο τύπος και βρήκε εναλλακτικό τρόπο να γίνει πρωτοσέλιδο. Για όσους είναι απο Σαλονίκη θα θυμούνται παλιά τον 22ο που για 1 μέρα το χρόνο (επέτειο ανοίγματος) έδινε δωρεάν σουβλάκια σε όλους.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

στην γειτονια μου ειναι αυτος, τωρα ανοιξε και το εκανε για κραχτη, πολυ απλα την επομενη ολοι θα μπαινουν εκει για να ρωτησουν εαν εχει προσφορα και αφου δεν εχει και παλι θα βαζουν

απλα τα πραγματακια

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, othon.gr είπε

Η εν λόγω προσφορά πρέπει να έπαιζε εδώ και 2 μέρες γιατί προχτές θυμάμαι ότι έπεσα πάνω σε βίντεο που ανέβασε στο Τικ Τοκ.

Η πλάκα είναι ότι έδειχνε και την απόδειξη με τα στοιχεία του βενζινάδικου αλλά επειδή από τη μία δεν έχω αυτοκίνητο για να με νοιάζει και τόσο

και από την άλλη υποψιάστηκα ότι πρόκειται για fake φάση, το χάζεψα κάνα δυο φορές και προσπέρασα.

Έχω την εντύπωση πάντως κι εγώ όπως τα παιδιά πιο πάνω, πως αν πουλάς καύσιμο σε τόσο χαμηλή τιμή σου σκίζουν τον πάτο κανονικότατα σε τυχόν έλεγχο.

Edit: ευτυχώς που το hashtag "peraia" μου το έβγαλε αμέσως...

https://vm.tiktok.com/oxfuVg/

Grigoris Riziniotis (@grigorisriz) on TikTok_ - skg - peraia - aegean - summer2020 - thessaloniki - drive ( 1024 X 576 ).mp4 469 kB · 6 downloads

Σύμφωνα με το seleo.gr που δημοσιεύει και βίντεο από τις ουρές που σχηματίστηκαν, το εν λόγω πρατήριο πουλάει τη βενζίνη 0,709 την ώρα που η τιμή διυλιστηρίου χθες ήταν στο 1,24. Να σημειωθεί ότι, από τον νόμο δεν απαγορεύεται  σε πρατήριο να πουλάει κάτω από το κόστος.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/thessaloniki-terastia-oyra-se-benzinadiko

Παράλογο μέν, δεν είναι παράνομο δε.

Επεξ/σία από acomaedo
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η τιμή πάντως στα 0.7 δεν είχε δηλωθεί στο υπουργείο σύμφωνα με το ιστορικό παρακάτω. Όπως και να'χει τόσο φθηνά με τόσους φόρους κλπ είναι παράλογο.

Screen Shot 2020-06-10 at 11.56.09.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...