Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί ότι επειδή ακριβώς στην απόδειξη είναι κρυμμένη η διεύθυνση μήπως δεν θέλει ο κόσμος να το διαδώσει και να πλακώσει όλη η Θεσσαλονίκη εκεί;

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά νερό βάζει?

Είναι τεράστια η διαφορά τιμής. Προσωπικά θα έβαζα μόνο αν μου έδινε πρώτα κάποιος έναν πειστικό λόγο που είναι τόσο φτηνό.

Επίσης, η βενζίνη πως έγινε και είναι πιο φτηνή από το πετρέλαιο?

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnGTA είπε

Έχεις σκεφτεί ότι επειδή ακριβώς στην απόδειξη είναι κρυμμένη η διεύθυνση μήπως δεν θέλει ο κόσμος να το διαδώσει και να πλακώσει όλη η Θεσσαλονίκη εκεί;

Ποιος νοιάζεται; τα παιδιά εδώ μέσα τον βρήκαν ήδη. 

Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε

Καλά νερό βάζει?

Είναι τεράστια η διαφορά τιμής. Προσωπικά θα έβαζα μόνο αν μου έδινε πρώτα κάποιος έναν πειστικό λόγο που είναι τόσο φτηνό.

Θα μάθουμε πιστεύω σύντομα... 

Κάποιο τσακάλι θα πήγε Ν βάλει δεν μπορεί. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως με τόσος κόσμος που πάει να βάλει άμα είναι νερό λογικά θα μαθευτεί.

Ποιος ξέρει, ίσως να κλείνει και να θέλει να ξεπουλήσει ή μπορεί να ήρθε κανα καράβι δικό του με λαθραία

• Like 2
Δημοσ.

Μου θυμισε το

Πάει ένας τύπος σε ένα bar, κατά τις 11:00 το βράδυ, κάθεται και λέει στον barman: - "Ένα ουίσκι με πάγο παρακαλώ" - "Μάλιστα κύριε -ορίστε- το ποτό σας κάνει 50 δρχ!" Τρελαμένος ο τύπος του λέει: - "Μόνο 50 δρχ;" - "Μάλιστα κύριε!" Μετά από κανένα 10λεπτο ξαναλέει ο πελάτης: - "Μεγάλε πιάσε άλλο ένα ουίσκι." - "Ορίστε κύριε -50 δρχ. έχει το ποτό σας" Ξανατρελαίνεται ο φίλος της ιστορίας μας αλλά -χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα- συνέχισε κανονικά το ποτό του. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε γύρω στις 10 φορές μέχρι που άρχισε να τρελαίνεται με τη συμπεριφορά το barman και έτσι τον ρωτά: - Που είναι το αφεντικό σου; Θέλω να δω το αφεντικό σου! Πολύ ψύχραιμα ο barman του απαντάει: - "Δεν γίνεται να το δείτε αυτή τη στιγμή, γιατί είναι "μέσα" και γαμάει τη γυναίκα μου!" Στα όρια της αυτοκτονίας ο πελάτης ρωτάει: - "Καλά ρε, και σύ τι στο διάολο κάνεις εδώ;" - "Του γαμάω την επιχείρηση, κύριε!"

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Η αλήθεια είναι πως με τόσος κόσμος που πάει να βάλει άμα είναι νερό λογικά θα μαθευτεί.

Ποιος ξέρει, ίσως να κλείνει και να θέλει να ξεπουλήσει ή μπορεί να ήρθε κανα καράβι δικό του με λαθραία

Δεν γίνεται να πουλάς λαθραία... 

Εκτος αν δεν κόβει απόδειξη σε όλους εκεί κάτι γίνεται. 

Εντύπωση μου κάνει πως το κατάφερε. 

1 λεπτό πριν, ougxar είπε

Μου θυμισε το

Πάει ένας τύπος σε ένα bar, κατά τις 11:00 το βράδυ, κάθεται και λέει στον barman: - "Ένα ουίσκι με πάγο παρακαλώ" - "Μάλιστα κύριε -ορίστε- το ποτό σας κάνει 50 δρχ!" Τρελαμένος ο τύπος του λέει: - "Μόνο 50 δρχ;" - "Μάλιστα κύριε!" Μετά από κανένα 10λεπτο ξαναλέει ο πελάτης: - "Μεγάλε πιάσε άλλο ένα ουίσκι." - "Ορίστε κύριε -50 δρχ. έχει το ποτό σας" Ξανατρελαίνεται ο φίλος της ιστορίας μας αλλά -χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα- συνέχισε κανονικά το ποτό του. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε γύρω στις 10 φορές μέχρι που άρχισε να τρελαίνεται με τη συμπεριφορά το barman και έτσι τον ρωτά: - Που είναι το αφεντικό σου; Θέλω να δω το αφεντικό σου! Πολύ ψύχραιμα ο barman του απαντάει: - "Δεν γίνεται να το δείτε αυτή τη στιγμή, γιατί είναι "μέσα" και γαμάει τη γυναίκα μου!" Στα όρια της αυτοκτονίας ο πελάτης ρωτάει: - "Καλά ρε, και σύ τι στο διάολο κάνεις εδώ;" - "Του γαμάω την επιχείρηση, κύριε!"

Καλό αλλά πιστεύω αν ήταν παπατζης ήδη θα το ξέραμε. 

Ίσως όντως πουλάει λαθραία δεν εξηγείται αλλιώς 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Βαρέθηκαν να photoshopάρουν και την τιμή στο πετρέλαιο προφανώς

Δημοσ.

Δηλαδή έστω ότι πουλάει λαθραία, δεν θέλει να έχει μια λογική τιμή να βγάλει μεγάλο κέρδος και να μην τον πάρουν είδηση, θα το δίνει τόσο φτηνά για να γίνει είδηση παντού;

• Like 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NT1G είπε

Δηλαδή έστω ότι πουλάει λαθραία, δεν θέλει να έχει μια λογική τιμή να βγάλει μεγάλο κέρδος και να μην τον πάρουν είδηση, θα το δίνει τόσο φτηνά για να γίνει είδηση παντού;

Σωστό κ. Αυτό... Εγώ λέω ότι τον έκλεισαν κιόλας... 

Δεν απαντάει στο τηλέφωνο κανένας!! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Σωστό κ. Αυτό... Εγώ λέω ότι τον έκλεισαν κιόλας... 

Δεν απαντάει στο τηλέφωνο κανένας!! 

Δεν απαντάνε επειδή δεν προλαβαίνουνε να βάζουνε βενζίνη στον κόσμο

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν απαντάνε επειδή δεν προλαβαίνουνε να βάζουνε βενζίνη στον κόσμο

Μπορεί.. Αύριο μόλις σχολασω θα πάω μια βόλτα αξίζει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Που βρίσκεται ξέρει κάποιος; 

0.79 το λίτρο, να πάμε να βάλουμε 2 τόνους :)

71 λεπτά βλέπω. (0,709€)  ή κάνω λάθος;

Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Ποιος νοιάζεται; τα παιδιά εδώ μέσα τον βρήκαν ήδη. 

Θα μάθουμε πιστεύω σύντομα... 

Κάποιο τσακάλι θα πήγε Ν βάλει δεν μπορεί. 

Ναι άκυρο αυτό που είπα τώρα το είδα.

Δημοσ.

Στο Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων το δίνει πλέον
Τιμή: 1,249

Ημερ. / Ώρα δήλωσης: Τρι, 09/06 20:54:00

Μάλλον ηταν προσφορά δική του για περιορισμένο διάστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...