voltmod Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Ένα νέο μέλος προστέθηκε πρόσφατα στη σειρά P Smart της Κινέζικης εταιρείας Huawei. Το νέο smartphone έχει την ονομασία Huawei P Smart S και διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 6,3 ίντσες και ανάλυση Full HD+. Η οθόνη «φιλοξενεί» τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και έχει μία μικρή εγκοπή στο άνω τμήμα της για την εμπρόσθια κάμερα. Η τελευταία βασίζεται σε αισθητήρα 16MP. Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν τρεις κάμερες, η κύρια στα 48MP, η υπερευρυγώνια στα 8MP και ένας αισθητήρας βάθους 2MP. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Kirin 710F SoC σε συνδυασμό με 4GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (η κάρτα μνήμης πρέπει ωστόσο να είναι τύπου NM card). Το P Smart S διαθέτει μπαταρία 4000mAh (10W φόρτιση), WiFi 802.11ac, USB-C, Bluetooth 5.0, υποδοχή 3.5mm και NFC. «Τρέχει» EMUI 10.1 που βασίζεται στο Android 10, ωστόσο όπως είναι γνωστό το λογισμικό δεν περιλαμβάνει τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google επίσημα αλλά χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ίδιας της Huawei (Huawei Mobile Services) και στο AppGallery, το επίσημο store της Κινέζικης εταιρείας για το «κατέβασμα» εφαρμογών. Θα διατεθεί σε χρώματα Breathing Crystal και Midnight Black με τιμή €259,90 (στην Ιταλία). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
stafaf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, giodoul είπε Το μονο μειον τα 4GB RAM Το μόνο;
nosstrom Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Να προτιμήσετε το PRO. Τιμή 220€ εδώ και είναι ένα παρα πολύ καλό κινητό αξιοπρεπέστατο στα όλα του. Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε να έχει 220€ και αλλού 325€ αυτο με ξεπερνάει https://www.skroutz.gr/s/21387240/Huawei-P-Smart-Pro-128GB-Breathing-Crystal.html https://www.bestprice.gr/item/2155938279/huawei-p-smart-pro-128gb-dual.html συγκρίνετε τιμή και απο ίδιο μαγαζί που έχει και τα 2 ίδια κινητά... 🤪 εκτός αν έχω καεί απο το warzone Έχει google apps κανονικά... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από nosstrom
jack124 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως παιδιά επειδή έπιασα στα χέρια μου Huaweii χωρίς google apps Παρατήρησα ότι έχει ΟΛΕΣ τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ (και τις ελληνικές εφαρμογές όπως cosmote, cu, beat κλπ ) εκτός από τα google apps Που υπάρχουν εναλλακτικά όπως το Here Maps (που αυτό χρησιμοποιώ και σε android είναι καλύτερο από τις google) Αλλά υπάρχουν πανεύκολοι τρόποι να τα περάσετε σε ελάχιστα λεπτά Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο store τους, αφήστε που κρατάει περισσότερο η μπαταρία χωρίς google services Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από jack124 1 1 1
Looter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, jack124 είπε Πάντως παιδιά επειδή έπιασα στα χέρια μου Huaweii χωρίς google apps Παρατήρησα ότι έχει ΟΛΕΣ τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ (και τις ελληνικές εφαρμογές όπως cosmote, cu, beat κλπ ) εκτός από τα google apps Που υπάρχουν εναλλακτικά όπως το Here Maps (που αυτό χρησιμοποιώ και σε android είναι καλύτερο από τις google) Αλλά υπάρχουν πανεύκολοι τρόποι να τα περάσετε σε ελάχιστα λεπτά Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο store τους, αφήστε που κρατάει περισσότερο η μπαταρία χωρίς google services Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές Web banking των τραπεζών. Δε θα χρειάζεται να κατεβάζουμε τις εφαρμογές από εναλλακτικά store αμφιβόλου αξιοπιστίας, θα έρχεται Κινεζος στο σπίτι , θα παίρνει τα λεφτά και θα πηγαίνει να κάνει τις πληρωμές. Ποια Google??, HUAWEI MONO 😂😂🤣 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από Looter 2
stafaf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, jack124 είπε Πάντως παιδιά επειδή έπιασα στα χέρια μου Huaweii χωρίς google apps Παρατήρησα ότι έχει ΟΛΕΣ τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ (και τις ελληνικές εφαρμογές όπως cosmote, cu, beat κλπ ) εκτός από τα google apps Που υπάρχουν εναλλακτικά όπως το Here Maps (που αυτό χρησιμοποιώ και σε android είναι καλύτερο από τις google) Αλλά υπάρχουν πανεύκολοι τρόποι να τα περάσετε σε ελάχιστα λεπτά Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο store τους, αφήστε που κρατάει περισσότερο η μπαταρία χωρίς google services Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω, ποιος ο λόγος να πάρεις ένα κινητό χωρίς gapps και μετά να ψάχνεις workarounds απο'δω κι απο'κει... για να βάλεις gapps. Τί σου προσφέρει ας πούμε η συγκεκριμένη συσκευή έναντι κάποιας στο ίδιο εύρος τιμής και με κανονικά gapps. 6 1
koutsis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, jack124 είπε Πάντως παιδιά επειδή έπιασα στα χέρια μου Huaweii χωρίς google apps Παρατήρησα ότι έχει ΟΛΕΣ τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ (και τις ελληνικές εφαρμογές όπως cosmote, cu, beat κλπ ) εκτός από τα google apps Που υπάρχουν εναλλακτικά όπως το Here Maps (που αυτό χρησιμοποιώ και σε android είναι καλύτερο από τις google) Αλλά υπάρχουν πανεύκολοι τρόποι να τα περάσετε σε ελάχιστα λεπτά Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο store τους, αφήστε που κρατάει περισσότερο η μπαταρία χωρίς google services Το ξέρεις ότι τα περισσότερα Web banking apps δεν δουλεύουν χωρίς Google services έτσι; Επίσης γιατί ακριβώς όπως είπε και ο φίλος πάνω να μπει κάποιος σε διαδικασία να περάσει πλαγιως το play store? ( επίσης και να το κάνει, οι εφαρμογές δεν κάνουν update και πρέπει να τις περνάει χειροκίνητα συνέχεια) Δεν υπάρχουν άλλες μάρκες; Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από koutsis 4 1
Looter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Το ξέρεις ότι τα περισσότερα Web banking apps δεν δουλεύουν χωρίς Google services έτσι; Επίσης γιατί ακριβώς όπως είπε και ο φίλος πάνω να μπει κάποιος σε διαδικασία να περάσει πλαγιως το play store? ( επίσης και να το κάνει, οι εφαρμογές δεν κάνουν update και πρέπει να τις περνάει χειροκίνητα συνέχεια) Δεν υπάρχουν άλλες μάρκες; Μα για να πάρει HUAWEI , τι δεν καταλαβαίνεις;; 🤣😂 1
jack124 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Το ξέρεις ότι τα περισσότερα Web banking apps δεν δουλεύουν χωρίς Google services έτσι; Επίσης γιατί ακριβώς όπως είπε και ο φίλος πάνω να μπει κάποιος σε διαδικασία να περάσει πλαγιως το play store? ( επίσης και να το κάνει, οι εφαρμογές δεν κάνουν update και πρέπει να τις περνάει χειροκίνητα συνέχεια) Δεν υπάρχουν άλλες μάρκες; 1 ώρα πριν, stafaf είπε Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω, ποιος ο λόγος να πάρεις ένα κινητό χωρίς gapps και μετά να ψάχνεις workarounds απο'δω κι απο'κει... για να βάλεις gapps. Τί σου προσφέρει ας πούμε η συγκεκριμένη συσκευή έναντι κάποιας στο ίδιο εύρος τιμής και με κανονικά gapps. Καλά δεν θα έπαιρνα huaweii απλά είδα ότι κάνουν καλή δουλειά και θα το βελτιώσουν πιστεύω Αν και ίσως φύγει η απαγόρευση της αν δεν βγει ο trump φέτος (πράγμα χλωμό)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Όποια μοντέλα είναι χωρίς Google Services είναι Καμμένο χαρτί. Δυστυχώς για την huawei.
jack124 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Looter είπε Μα για να πάρει HUAWEI , τι δεν καταλαβαίνεις;; 🤣😂 Δεν είπα ποτέ ότι θα το έπαιρνα απλά είπα έναν καλό λόγο.. Το ποιοι είναι κολλημένοι φαίνονται τελικά... 2 1
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, nosstrom είπε Να προτιμήσετε το PRO. Τιμή 220€ εδώ και είναι ένα παρα πολύ καλό κινητό αξιοπρεπέστατο στα όλα του. Επίσης ας μου εξηγήσει κάποιος πως γίνετε να έχει 220€ και αλλού 325€ αυτο με ξεπερνάει https://www.skroutz.gr/s/21387240/Huawei-P-Smart-Pro-128GB-Breathing-Crystal.html https://www.bestprice.gr/item/2155938279/huawei-p-smart-pro-128gb-dual.html συγκρίνετε τιμή και απο ίδιο μαγαζί που έχει και τα 2 ίδια κινητά... 🤪 εκτός αν έχω καεί απο το warzone Έχει google apps κανονικά... Το ακριβό είναι Breathing Crystal και το φτηνό μαύρο.
Justhavocman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Κλασικά συνεχίζεται το circlejerk "Huawei Bad NO GSM REEE" βέβαια άμα θίξεις την Χιαομι του Ελληνάρα θα αρχίζει να κάνει την πάπια στα ίδια θέματα , εγώ πάντως το βρίσκω ως θετικό το No GMS για παραπάνω απο έναν λόγους . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα