Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S03E42: MLS, Vodafone, Game Gear, Alpha Bank και..Space Force

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλοκαίρι ήρθε, με την επικαιρότητα να εστιάζεται σε διαφορετικά θέματα τις τελευταίες ημέρες και όχι τόσο στην τεχνολογία.

Στα θέματα συζήτησης στο σημερινό μας podcast περιλαμβάνεται η MLS και οι τελευταίες πληροφορίες που θέλουν την ελληνική εταιρεία να αποχωρεί από την αγορά του hardware, εστιάζοντας στο λογισμικό που αναπτύσσει. Το μεγαλύτερο μέρος του επεισοδίου αφορά τα πακέτα των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και το πόσο ανταγωνιστικά είναι, με αφορμή τα νέα προγραμμάτα Unlimited που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα η Vodafone.

Ο Ιούνιος αναμένεται να έχει αρκετές ειδήσεις γύρω από το gaming μετά και την ακύρωση της E3, αρχής γενομένης από τη Sega και την αμφιλεγόμενη κυκλοφορία του Game Gear Micro, μιας μικροσκοπικής έκδοσης της κλασσικής φορητής κονσόλας που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία πριν πολλά πολλά χρόνια. 

Σε άλλα θέματα συζήτησης, αναφερόμαστε στην υποστήριξη MasterCard καρτών από την Alpha Bank για το σύστημα ανέπαφων πληρωμών Apple Pay, τη μοναδική συστημική τράπεζα που παρέχει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο. Ολοκληρώνουμε με συζητήσεις γύρω από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες αλλά και νέα από το χώρο του retail.

Αναλυτικά

03:20 - MLS
06:52 - Vodafone 
21:25 - PlayStation 5
24:18 - Game Gear Micro
27:04 - Alpha/Apple Pay
29:00 - Σχόλια
31:07 - Space Force
33:40 - TV
38:00 - Πλαίσιο
39:10 - Public

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

spotify.png.a5c0d5c93af81a756d8a54b6f0549813.png  1710317129_applepodcasts.png.70ffc73210acdbb69e6be0ebb61d5578.png      google-podcasts-logo-transparent.png.49b0e8859f95838f7568138039aae74f.png

youtube.png 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, guzel είπε

Vodafone unlimited :lol:

Κοντα στα 15 χρόνια συνδρομητής τους με δύο νούμερα ,κατάφεραν και με έχασαν πρόπερσι...έχουν ξεφύγει εκεί στην κόκκινη...

Επιτέλους μια σωστή εκπομπή μετά από πολύ καιρό!
Εύχομαι να το κρατήσετε για παράδειγμα προς μίμηση για μελλοντικές εκπομπές.
Τα 40' είναι τα σωστά που σας ταιριάζουν χωρίς πολλά πολλά και άσχετα.
Ελπίζω και σε καλύτερα!

• Like 1

Τράπεζα Άλφα 15 χρονιά εχω πιστωτική χωρίς ούτε μια φορά να αφήσω χρέος εδώ και 10 μέρες μου αναβάθμισαν την κάρτα (χωρίς προηγούμενος να μου στείλουν την κάρτα ) και είμαι χωρίς δυνατότητα συναλλαγών αφού μου έκλεισαν ενεργή πιστωτική κάρτα λήξης 09-2020 επίσης ούτε χρεωστική κάρτα μου έστειλαν για αντικατάσταση, έληξε αρχές του χρόνου ,  πρέπει να πάω σε κι σε για κάνω τα στοιχειώδη κανονικά ούτε από έξω από την τράπεζα δεν πρέπει να περνάς μην βρεις τον μπελά σου μακρυά  μόνο μπελάδες θα βρείτε με αυτούς.

• Thanks 1

Σχόλιο για Space Force: Τόσο 'κουφό' που γίνεται αστείο (λίγο). Κατά την γνώμη μου μέχρι στιγμής (πρώτα δύο επεισόδια) πρέπει να είσαι στην κατάλληλη διάθεση γιά να το εκτιμήσεις. Περίεργο millenial χιούμορ, 'μπηχτές' γιά Τραμπ και στρατιωτική λογική και Σ. Καρέλ vs Τ. Μάλκοβιτς όλα τα λεφτά.

Παιδιά όσο είπατε για το unlimited της wind, είδα στο σάιτ οτι βγάλανε τον περιορισμό μετά τα 15gb στο 1mbps. Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν έχει καταργηθεί ο περιορισμός. Τους λέω ωραία κάντε μου συμβόλαιο και τελικά μια χαρά υπάρχει περιορισμός στο 1mbps... Το έχω 5 μέρες εντωμεταξύ

• Like 1

την αύξηση της cosmote στις κάρτες που πλέον σε αναγκάζει να δίνεις 10 ευρω στο πακέτο αντι για 8,5ε την ξεχάσατε...

Όπως βέβαια και όλο το υπόλοιπο ιντερνετ που δεν την γράφει πουθενά.

21 ώρες πριν, d3v4st4tor είπε

Σχόλιο για Space Force: Τόσο 'κουφό' που γίνεται αστείο (λίγο). Κατά την γνώμη μου μέχρι στιγμής (πρώτα δύο επεισόδια) πρέπει να είσαι στην κατάλληλη διάθεση γιά να το εκτιμήσεις. Περίεργο millenial χιούμορ, 'μπηχτές' γιά Τραμπ και στρατιωτική λογική και Σ. Καρέλ vs Τ. Μάλκοβιτς όλα τα λεφτά.

Δεν μπορεσε να με κρατησει εμενα παντως.Ισως του δωσω μια ευκαιρια ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...