papoys1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, slk200gr είπε σοβαρεψου Να διαβάζεις να μαθαίνεις.Ξέρεις πόσοι τα έχασαν και μιλάμε για 10άδες χιλιάδες που είχαν επενδύσει στον τύπο και από φωτοβολταικά τους πήγε στις ροδιές μετά στα μανιτάρια , εξόρυξη λιγνίτη , τώρα μάλλον τον ψάχνουν να τον βρούνε;;;;;;;;;;;;;;;;;; http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/10/bibas-meridia-prostimo-epitropis-kefalaiagoras.html Και μην γράφουμε ότι νάναι για ενοίκια 250 και 350 ευρώ το στρέμμα και τα πιστεύουνε κάποιοι αφελείς.
slk200gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Να διαβάζεις να μαθαίνεις.Ξέρεις πόσοι τα έχασαν και μιλάμε για 10άδες χιλιάδες που είχαν επενδύσει στον τύπο και από φωτοβολταικά τους πήγε στις ροδιές μετά στα μανιτάρια , εξόρυξη λιγνίτη , τώρα μάλλον τον ψάχνουν να τον βρούνε;;;;;;;;;;;;;;;;;; http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/10/bibas-meridia-prostimo-epitropis-kefalaiagoras.html Και μην γράφουμε ότι νάναι για ενοίκια 250 και 350 ευρώ το στρέμμα και τα πιστεύουνε κάποιοι αφελείς. Ότι ναναι εισαι φιλε μου ,ο κλασικός εξυπνάκιας Που πετάγεσαι και δεν ξέρεις την τυφλα σου ,επισης μέσα στο ψέμα και στην ασυναρτησία σου εισαι ,ποτε δεν έγραψα 250 με 350 γυρνα λοιπόν στην πρώτη σελίδα και ξαναδιάβασε τι έγραψα για τις τιμές και κοφ της πονηριές
lazkalai Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, slk200gr είπε υπαρχει λογος που δεν σου απαντησα και πριν έχω παρατηρήσει πως σε αυτό το φόρουμ έχετε τρομερή μανία με την απόκρυψη ονομάτων είτε αφορούν μαγαζιά είτε εταιρείες. γιατί τέτοια μυστικοπάθεια;
papoys1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, slk200gr είπε Ότι ναναι εισαι φιλε μου ,ο κλασικός εξυπνάκιας Που πετάγεσαι και δεν ξέρεις την τυφλα σου ,επισης μέσα στο ψέμα και στην ασυναρτησία σου εισαι ,ποτε δεν έγραψα 250 με 350 γυρνα λοιπόν στην πρώτη σελίδα και ξαναδιάβασε τι έγραψα για τις τιμές και κοφ της πονηριές Επειδή είμαι μεγάλος σε ηλικία φίλε μου θα σου πω αν κάποιος πάει ερευνώντας πίσω 10-20 χρόνια από τότε που τα φωτοβολταικά πουλούσαν ακριβά και κάποιοι κονομούσαν πάρα πολλοί αφελείς έχουν χάσει τις οικονομίες τους από τύπους που έβγαιναν και έταζαν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες όπως αυτός που αναφέρεται στην παραπομπή μου. Σε τέτοιους αφελείς απευθύνομαι να μην τρέχουν όπου ακούν πολλά κεράσια και όχι φυσικά σε σένα.Πάντα να είναι προσεκτικοί και να μην επαναπαύονται σε μεγάλα λόγια . Την καλημέρα μου και λίγη ευγένεια δε βλάπτει.Απόψεις εκφράζουμε.
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, lazkalai είπε έχω παρατηρήσει πως σε αυτό το φόρουμ έχετε τρομερή μανία με την απόκρυψη ονομάτων είτε αφορούν μαγαζιά είτε εταιρείες. γιατί τέτοια μυστικοπάθεια; απλα καποιοι δεν εχουν ορεξη να τρεχουν αυριο επειδη εγραψαν καποιο ονομα,τοσο απλα
csontheline Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Οι τιμές που αναφέρεστε είναι για κάθε στρέμμα κάθε μήνα, σωστά; Όχι τίποτα /στρέμμα /έτος;
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, csontheline είπε Οι τιμές που αναφέρεστε είναι για κάθε στρέμμα κάθε μήνα, σωστά; Όχι τίποτα /στρέμμα /έτος; στρέμμα /έτος 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, csontheline είπε Οι τιμές που αναφέρεστε είναι για κάθε στρέμμα κάθε μήνα, σωστά; Όχι τίποτα /στρέμμα /έτος; Μακάρι να πλήρωναν τα χωράφια σαν διαμερίσματα Το χρόνο είναι και είναι και πολλά τα 200-250. Παίζουν και τα μισά.
SoulisMafia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Παντως στην περιοχη μου γνωριζω οτι δινουν 200ε το στρεμμα .
lazkalai Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, slk200gr είπε απλα καποιοι δεν εχουν ορεξη να τρεχουν αυριο επειδη εγραψαν καποιο ονομα,τοσο απλα επειδή έγραψες ανώνυμα ένα όνομα σε ένα θέμα στο μπλα μπλα του insomnia. σοβαρέψου
slk200gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, lazkalai είπε επειδή έγραψες ανώνυμα ένα όνομα σε ένα θέμα στο μπλα μπλα του insomnia. σοβαρέψου εγραψα κατι πιο σοβαρο ,2 διαφορετικες εταιριες με τον ιδιο ιδιοκτητη-επενδυτη και για να το τελειωνουμε θα γραφω αυτα που θελω εγω και οχι εσυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα