Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, slk200gr είπε

σοβαρεψου

:o

Να διαβάζεις να μαθαίνεις.Ξέρεις πόσοι τα έχασαν και μιλάμε για 10άδες χιλιάδες που είχαν επενδύσει στον τύπο και από φωτοβολταικά τους πήγε στις ροδιές μετά στα  μανιτάρια , εξόρυξη λιγνίτη , τώρα μάλλον τον ψάχνουν να τον βρούνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/10/bibas-meridia-prostimo-epitropis-kefalaiagoras.html

Και μην γράφουμε ότι  νάναι για ενοίκια 250 και 350 ευρώ το στρέμμα και τα πιστεύουνε κάποιοι αφελείς.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

:o

Να διαβάζεις να μαθαίνεις.Ξέρεις πόσοι τα έχασαν και μιλάμε για 10άδες χιλιάδες που είχαν επενδύσει στον τύπο και από φωτοβολταικά τους πήγε στις ροδιές μετά στα  μανιτάρια , εξόρυξη λιγνίτη , τώρα μάλλον τον ψάχνουν να τον βρούνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://fotoboltaika.blogspot.com/2012/10/bibas-meridia-prostimo-epitropis-kefalaiagoras.html

Και μην γράφουμε ότι  νάναι για ενοίκια 250 και 350 ευρώ το στρέμμα και τα πιστεύουνε κάποιοι αφελείς.

Ότι ναναι εισαι φιλε μου ,ο κλασικός εξυπνάκιας Που πετάγεσαι και δεν ξέρεις την τυφλα σου ,επισης μέσα στο ψέμα και στην ασυναρτησία σου εισαι ,ποτε δεν έγραψα 250 με 350 γυρνα λοιπόν στην πρώτη σελίδα και ξαναδιάβασε τι έγραψα για τις τιμές και κοφ της πονηριές 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, slk200gr είπε

υπαρχει λογος που δεν σου απαντησα και πριν

έχω παρατηρήσει πως σε αυτό το φόρουμ έχετε τρομερή μανία με την απόκρυψη ονομάτων είτε αφορούν μαγαζιά είτε εταιρείες. γιατί τέτοια μυστικοπάθεια;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, slk200gr είπε

Ότι ναναι εισαι φιλε μου ,ο κλασικός εξυπνάκιας Που πετάγεσαι και δεν ξέρεις την τυφλα σου ,επισης μέσα στο ψέμα και στην ασυναρτησία σου εισαι ,ποτε δεν έγραψα 250 με 350 γυρνα λοιπόν στην πρώτη σελίδα και ξαναδιάβασε τι έγραψα για τις τιμές και κοφ της πονηριές 

Επειδή είμαι μεγάλος σε ηλικία φίλε μου θα σου πω αν κάποιος πάει  ερευνώντας πίσω 10-20 χρόνια από τότε που τα φωτοβολταικά πουλούσαν ακριβά και κάποιοι κονομούσαν πάρα πολλοί αφελείς έχουν χάσει τις οικονομίες τους από τύπους που έβγαιναν και έταζαν  φύκια για μεταξωτές κορδέλλες όπως αυτός που αναφέρεται στην παραπομπή μου.

Σε τέτοιους αφελείς απευθύνομαι να μην τρέχουν όπου ακούν πολλά κεράσια και όχι φυσικά σε σένα.Πάντα να είναι προσεκτικοί και να μην επαναπαύονται σε μεγάλα λόγια .

Την καλημέρα μου και λίγη ευγένεια δε βλάπτει.Απόψεις εκφράζουμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lazkalai είπε

έχω παρατηρήσει πως σε αυτό το φόρουμ έχετε τρομερή μανία με την απόκρυψη ονομάτων είτε αφορούν μαγαζιά είτε εταιρείες. γιατί τέτοια μυστικοπάθεια;

απλα καποιοι δεν εχουν ορεξη να τρεχουν αυριο επειδη εγραψαν καποιο ονομα,τοσο απλα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, csontheline είπε

Οι τιμές που αναφέρεστε είναι για κάθε στρέμμα κάθε μήνα, σωστά; Όχι τίποτα /στρέμμα /έτος;

στρέμμα /έτος

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, csontheline είπε

Οι τιμές που αναφέρεστε είναι για κάθε στρέμμα κάθε μήνα, σωστά; Όχι τίποτα /στρέμμα /έτος;

Μακάρι να πλήρωναν τα χωράφια σαν διαμερίσματα :P

Το χρόνο είναι και είναι και πολλά τα 200-250. Παίζουν και τα μισά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, slk200gr είπε

απλα καποιοι δεν εχουν ορεξη να τρεχουν αυριο επειδη εγραψαν καποιο ονομα,τοσο απλα

επειδή έγραψες ανώνυμα ένα όνομα σε ένα θέμα στο μπλα μπλα του insomnia. σοβαρέψου 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lazkalai είπε

επειδή έγραψες ανώνυμα ένα όνομα σε ένα θέμα στο μπλα μπλα του insomnia. σοβαρέψου 

εγραψα κατι πιο σοβαρο ,2 διαφορετικες εταιριες με τον ιδιο ιδιοκτητη-επενδυτη και για να το τελειωνουμε θα γραφω αυτα που θελω εγω και οχι εσυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...