eMike Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Oση δουλεια εχουν και ολες οι αλλες ομαδες στην εδρα τους. Δεν καταλαβαινω την ερωτηση. Σε περιπτωση που σου διαφευγει, το ΟΑΚΑ ειναι η εδρα του μπασκετικου Παναθηναικου τα τελευταια 25 χρονια, ενω αποτελει και εδρα του ποδοσφαιρικου τμηματος εδω και καποιες δεκαετιες με ενα ενδιαμεσο διαλλειμα στη Λεωφορο. Προφανως δεν ειναι ιδιοκτησια του, αλλα εδρα του σαφως και ειναι οι Ολυμπιακες εγκαταστασεις, γι'αυτο και δεν αντεληφθην την ερωτηση σου. Και για να προλαβω και την επομενη απαντηση σου που ξερω πανω κατω ποια θα ειναι: Χωρις ΠΑΟ το ΟΑΚΑ θα ειχε ρημαξει προ πολλου, οπως συνεβη με πλειστες οσες ολυμπιακες εγκαταστασεις που δεν βρηκαν ενοικο να το κανει εδρα του. Οι έδρες των "άλλων" ομάδων είναι οι φυσικές τους έδρες, στην περίπτωση που κι εσένα σου διαφεύγει.. Ο Παναθηναικός δεν παίζει στη φυσική του έδρα, όλες αυτές τις δεκαετίες που λες. Οπότε εάν και εφόσον κάνει γήπεδο και το δουν ενδεχομένως τα εγγόνια των παιδιών μου, τότε -αν μη τι άλλο- αυτό θα πρέπει να είναι στο δήμο της Αθήνας. Και η ΑΕΚ στο οακα παίζει τόσα χρόνια. Είναι και η εδρα της να υποθέσω? Ο Παναθηναικός πρέπει να πάρει αυτό που δικαιούται. Ηταν ένα από τα σωστά που είπε ο ΔΠΓ. Εγκαταστάσεις εντός του δήμου Αθήνας για όλο το σύλλογο και όχι μόνο για το ποδόσφαιρό ή το μπάσκετ. Αφήστε τα μαθήματα ιστορίας όσοι πάτε μόνο μπάσκετ με Μπαρτσελόνα και ΟΣΦΠ, γι αυτούς που πάνε και με Κύμη και με Πάτρα..Καλά για δίπλα δε το συζητάω.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για εδρες μιλησα κι εγω αλλα αποτι φαινεται συνεχιζεις να μπερδευεσαι... Αλλα επειδη βλεπω παιγνιδι με τις λεξεις, αν θες, define «φυσικη εδρα» και ποια ειναι αυτη κατα τη γνωμη σου για το τμημα μπασκετ , για παραδειγμα. Επισης βλεπω και παιγνιδι με την κοινη λογικη. Εκτος αν η συγκριση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ηταν απλως ατυχης, οποτε μπορω και να κανω οτι δεν την ειδα. Τελος, διευκρινησε μας εαν θες , πού ακριβως σκαλωνεις με την ιδεα της παναθηναικης πολιτειας πχ στο ΟΑΚΑ; Γιατι εγω δεν εχω καταλαβει ακομα. ΥΓ. Η λεωφορος φυσικα και δεν αποτιμαται στα 300 εκ ευρω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από BackFromHell
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Η ιστορια για το σε ποιον ανηκει η λεωφορος http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131217/mixalarias-kai-i-leoforos-mas-anikei 2
MariaLog Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 μονο στην ελλαδα βουτας / σου χαριζουν φιλετο οικοπεδο( το ενφια το πληρωνει ο δημος(!!) και μετα πας να κανεις αγοροπωλησια εκτιμωντας το 300 εκατομμυρια για να σου φτιαξουν 25 γηπεδα και ενα εμπορικο 2
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, MariaLog είπε μονο στην ελλαδα βουτας / σου χαριζουν φιλετο οικοπεδο( το ενφια το πληρωνει ο δημος(!!) και μετα πας να κανεις αγοροπωλησια εκτιμωντας το 300 εκατομμυρια για να σου φτιαξουν 25 γηπεδα και ενα εμπορικο Καλά είναι έτσι. Σου δανείζω το σπίτι μου και μετά μου λες σου το ανταλλάσω να μου δώσεις αλλά 20
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, adi32 είπε Η ιστορια για το σε ποιον ανηκει η λεωφορος http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131217/mixalarias-kai-i-leoforos-mas-anikei Ωραιο site...Μονο απο το ονομα καταλαβαινεις... ουτε click δεν αξιζει Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Zerg13 1
ManFromEarth Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Παιδια δεν παιζει το νουμερο που λεει ο dpg. οποιοδηποτε νοιωθει απο αγορά μεγάλων ακινητων ξερει οτι 19 στρεμματα δεν αποτιμουνται 300 εκατομυρια , εστω κι αν ειναι σε δικο τους τετραγωνο πανω στην Αλεξανδρας. Αν ηταν τοσο ευκολα τα πραγματα, θα την πουλουσαμε 300 Μ , και με αυτα θα φτιαχναμε γηπεδαρα σε χωρο εκτος κεντρου χωρις να δωσουμε λογαριασμο στον δημο. ο Μελισσανιδης καταφερε και προχωρησε την αγ . σοφια οταν πηρε 10 Μ απο την περιφερεια, και εμεις εχουμε 300 να καθονται και απλα τα κοιταμε; Οσον αφορα το ιδιοκτησιακο της Λεωφορου, νομιζω δεν εχει νοημα να το πολυσυζηταμε. ολες οι μεγαλες παε εχουν ευνοηθει με παρομοιο τροπο απο την πολιτεια, ολες ομως. το να ποσταρουμε αρθρα απο οπαδικα σαιτ δεν προκειται να βοηθησει στην συζητηση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το πάνε το γήπεδο στου διαόλου τη μάνα. Η ιστορική έδρα του ΠΑΟ είναι η λεωφόρος. Κρίμα....
agnostos13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το πάνε το γήπεδο στου διαόλου τη μάνα. Η ιστορική έδρα του ΠΑΟ είναι η λεωφόρος. Κρίμα.... Ίσως γιατί εκεί που είναι η λεωφόρος το μόνο σύγχρονο γήπεδο που μπορεί να χτιστεί είναι για κανένα μπάσκετ. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Ξεκολλήστε με τις "ιστορικές έδρες". Τι νόημα έχει ο Παναθηναϊκός να παίζει σε ένα μικρό και προβληματικό γήπεδο μονο και μόνο για να είναι στο κέντρο της Αθήνας; Σε μια απο τις πιο πυκνοκατοικημένες και μποτιλιαρισμένες περιοχές της χώρας. Ακόμα και δημογραφικά να το δεις, η πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού πλέον κατοικούν στα Βόρεια Προάστια. Το ΟΑΚΑ χρειάζεται τον Παναθηναϊκό κι ο Παναθηναϊκός το ΟΑΚΑ. Αλλά κάθε φορά που έστω ακούγεται μια πρόταση παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, λογιών λογιών πρασινοφρουροί, που η μοναδική τους σχέση με την ομάδα είναι το κασκόλ που φοράνε όταν πάνε να σφαχτούν με τους απέναντι κάφρους, ξεκινάνε σταυροφορία, μη τυχόν και σηκώσει κεφάλι η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγοράσει (ή να δανειστεί για 100 χρόνια) το ΟΑΚΑ απο την κυβέρνηση και μόλις ορθοδοποδήσει οικονομικά, να το μετατρέψει σε πιο ποδοσφαιρική έδρα. Είναι η μοναδική βιώσιμη λύση. Διπλές αναπλάσεις και ντιλ με τον γιο της Ντόρας είναι ιστορίες για αγρίους. Έχουμε χορτάσει υποσχέσεις τόσα χρόνια...
Brazhlias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Εγω παναθηναικος δεν ειμαι, αλλα αν μου επιτρεπεται μια αποψη, το ποδοσφαιρο ειναι και αυτο. Μπορει το "ιστορικη εδρα" να ακουγεται γραφικο, αλλα χωρις αυτη τη γραφικοτητα τι νοημα εχει να υποστηριζεις μια ομαδα; Αντιλαμβανομαι τα πρακτικα προβληματα, αλλα απο την αλλη αν γινουμε κυνικοι θα σταματησουμε και να ασχολουμαστε. Το λεω γιατι και στην περιπτωση του Ολυμπιακου στο μπασκετ, λενε πως καποια στιγμη θα το κανουν στο ελληνικο. Δεν λεω να μην φτιαχτει, αλλα αν ειχα επιλογη θα προτιμουσα το ΣΕΦ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα