Panos Ligonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα στο καλοδεχουμενο community του insomnia. Θα ηθελα να κατω καποιες σχετικες ερωτησεις που αφορούν τις οθόνες και πιο συγκεκριμένα τις ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ.... Εδω και καιρό κατεχω ενα εξαιρετικο monitor το οποιο καταλαθος μου εσπασε το πανελ..Η εγγυηση ειχε ληξει και το κοστος επισκευης της ειναι ακριβοτερο απο την τωρινη τιμη της οθόνης.Ξέρετε μηπως τι μπορώ να κανω σε αυτή την περιπτωση;Δηλαδη αν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω μονος το πανελ η εστω να την πουλησω καπου για να βγαλω ενα ποσοστο χρηματων πισω καθως ειναι κριμα να παει στα σκουπιδια....(το μονιτορ :https://www.skroutz.gr/s/16295290/Viewsonic-VX2458-C-mhd.html) Ευχαριστω για τον χρονο σας
panoskir Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 20 ώρες πριν, Panos Ligonis είπε Καλησπέρα στο καλοδεχουμενο community του insomnia. Θα ηθελα να κατω καποιες σχετικες ερωτησεις που αφορούν τις οθόνες και πιο συγκεκριμένα τις ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ.... Εδω και καιρό κατεχω ενα εξαιρετικο monitor το οποιο καταλαθος μου εσπασε το πανελ..Η εγγυηση ειχε ληξει και το κοστος επισκευης της ειναι ακριβοτερο απο την τωρινη τιμη της οθόνης.Ξέρετε μηπως τι μπορώ να κανω σε αυτή την περιπτωση;Δηλαδη αν υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω μονος το πανελ η εστω να την πουλησω καπου για να βγαλω ενα ποσοστο χρηματων πισω καθως ειναι κριμα να παει στα σκουπιδια....(το μονιτορ :https://www.skroutz.gr/s/16295290/Viewsonic-VX2458-C-mhd.html) Ευχαριστω για τον χρονο σας Και η εγγύηση να μην είχε λήξει πάλι θα έπρεπε να πληρώσεις την επισκευή. Για to πανελ δες αυτό
Panos Ligonis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ναι το εχω δει φιλε προσπαθησα να βρω ιδιου τυπου πανελ στο ιντερνετ και δεν το εβρισκα πουθενα οποτε δεν ξερω τι να κανω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα