tzobilias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα νοικιάζω ενα σπίτι που ο προηγούμενος ενοικιαστής δεν έχει πληρώσει το ρεύμα το είχε αφήσει γενικά απλήρωτο δεν είχε γυρίσει στο όνομα του και το άφησε να τρέχει σε αυτόν που νοικιαζει το σπίτι που στο τέλος το έκοψαν κιόλας. Πρόσφατα μετακόμισα εκεί κι θέλω να βγάλω μια άκρη έκανα τα χαρτιά μου για επανασύνδεση σε ένα πάροχο της ΔΕΗ μιας που δεν μπορούσα να τους βρω στα τηλέφωνα εφόσον λοιπόν μίλησα με την συγκεκριμένη εταιρεία μου είπε ότι αν έχω το ενοικιαστιριο στα χέρια μου και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά το όνομα του ρολογιού θα αλλάξει στο δικό μου ΑΦΜ χωρίς να φορτωθώ τα χρέη του προηγούμενου ενοικιαστή. Τέλος αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω αν όντως ισχύει αν ξέρει ας μου απατήσει κάποιος Ευχαριστώ. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από tzobilias
cons1985 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν σε νοιάζει το προηγούμενο χρέος, ο λογαριασμός θα βγει στο δικό σου όνομα και ΑΦΜ. Να έχεις μαζί σου το συμβόλαιο και φωτογραφία την ένδειξη του ρολογιού. Το έκανα τον Δεκέμβριο με ρεύμα και αέριο. Ο προηγούμενος ιδιόκτητης είχε χρέος 40€ στο αέριο τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ σε μένα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από cons1985
tzobilias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Πιο πολύ με νοιάζει επειδή είναι ήδη κομμένο μην υπάρχει θέμα
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 45 λεπτά πριν, tzobilias είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα νοικιάζω ενα σπίτι που ο προηγούμενος ενοικιαστής δεν έχει πληρώσει το ρεύμα το είχε αφήσει γενικά απλήρωτο δεν είχε γυρίσει στο όνομα του και το άφησε να τρέχει σε αυτόν που νοικιαζει το σπίτι που στο τέλος το έκοψαν κιόλας. Πρόσφατα μετακόμισα εκεί κι θέλω να βγάλω μια άκρη έκανα τα χαρτιά μου για επανασύνδεση σε ένα πάροχο της ΔΕΗ μιας που δεν μπορούσα να τους βρω στα τηλέφωνα εφόσον λοιπόν μίλησα με την συγκεκριμένη εταιρεία μου είπε ότι αν έχω το ενοικιαστιριο στα χέρια μου και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά το όνομα του ρολογιού θα αλλάξει στο δικό μου ΑΦΜ χωρίς να φορτωθώ τα χρέη του προηγούμενου ενοικιαστή. Τέλος αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω αν όντως ισχύει αν ξέρει ας μου απατήσει κάποιος Ευχαριστώ. Από τη στιγμή που σε ενημέρωσε ο πλέον αρμόδιος, τι ακριβώς ψάχνεις? Επιβεβαίωση από αν-αρμόδιους?
tzobilias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Από τη στιγμή που σε ενημέρωσε ο πλέον αρμόδιος, τι ακριβώς ψάχνεις? Επιβεβαίωση από αν-αρμόδιους? Ψάχνω αν όντως ισχύει
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, tzobilias είπε Ψάχνω αν όντως ισχύει Σου απάντησε κάποιος παραπάνω πως όντως ισχύει, δεν αρκεί? Θέλεις επιβεβαίωση από 20 τουλάχιστον insomniacs?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 τα πράγματα είναι απλά γιατί τα κάνεις δύσκολα δεν σε νοιάζει ποιανού είναι το χρέος/οφειλή αυτή θα ακολουθεί το ΑΦΜ του αν είσαι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και θες να το πάρεις στο όνομα σου αρκεί να έχεις το Ε2 και το Ε9 ως απόδειξη το ποιος ενοικιαστής ήταν μέσα κάθε περίοδο αν είσαι ο ενοικιαστής του ακινήτου και θες να το ενοικιάσεις πας με τον ιδιοκτήτη και τα παραπάνω χαρτιά και το παίρνεις στο όνομα σου.
Dinos1973 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tzobilias είπε Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα νοικιάζω ενα σπίτι που ο προηγούμενος ενοικιαστής δεν έχει πληρώσει το ρεύμα το είχε αφήσει γενικά απλήρωτο δεν είχε γυρίσει στο όνομα του και το άφησε να τρέχει σε αυτόν που νοικιαζει το σπίτι που στο τέλος το έκοψαν κιόλας. Πρόσφατα μετακόμισα εκεί κι θέλω να βγάλω μια άκρη έκανα τα χαρτιά μου για επανασύνδεση σε ένα πάροχο της ΔΕΗ μιας που δεν μπορούσα να τους βρω στα τηλέφωνα εφόσον λοιπόν μίλησα με την συγκεκριμένη εταιρεία μου είπε ότι αν έχω το ενοικιαστιριο στα χέρια μου και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά το όνομα του ρολογιού θα αλλάξει στο δικό μου ΑΦΜ χωρίς να φορτωθώ τα χρέη του προηγούμενου ενοικιαστή. Τέλος αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν ξέρω αν όντως ισχύει αν ξέρει ας μου απατήσει κάποιος Ευχαριστώ. Πριν περίπου 5 χρονια που μου ετυχε παρόμοιο, η ΔΕΗ ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να κανει αποδοχή του χρέους του προηγουμένου ενοικιαστή!
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Το μονο που θα σου ζητει απο ΔΕΔΔΗΕ ειναι το πιστοποιητικο ηλελκτρογου αν εχει ληξει Αφου ειναι κομμενο θα ζητηθει πριν την επνασυνδεση Το ποιος το πληρωνει δεν ενδιαφερει τον ΔΕΔΔΗΕ .Ο ατυπος κανονας ειναι ο ιδιοκτητης γιατι ισχυει για 14 χρονια. 3 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Πριν περίπου 5 χρονια που μου ετυχε παρόμοιο, η ΔΕΗ ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να κανει αποδοχή του χρέους του προηγουμένου ενοικιαστή! Κακως το εκανε αν το εκανε αν η παροχη δεν ηταν στο ονομα του 1
vamvakoolas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 ρε παιδια πλεον ειναι απλα τα πραγματα: υπαρχει λινκ απο ΔΕΗ (φανταζομαι και απο τους αλλους παροχους) που βαζεις τον αριθμο παροχης και κανεις επανασυνδεση. Ο παροχος σου στελνει κουριερ για να μαζεψει τα δικαιολογητικα. Αν εσυ τωρα θες να εμφανιστεις στον Αυτια/Παπαδακη κτλ πηγαινε και πιασε στασίδι στη ΔΕΗ/Παροχο της περιοχης σου
Dinos1973 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το μονο που θα σου ζητει απο ΔΕΔΔΗΕ ειναι το πιστοποιητικο ηλελκτρογου αν εχει ληξει Αφου ειναι κομμενο θα ζητηθει πριν την επνασυνδεση Το ποιος το πληρωνει δεν ενδιαφερει τον ΔΕΔΔΗΕ .Ο ατυπος κανονας ειναι ο ιδιοκτητης γιατι ισχυει για 14 χρονια. Κακως το εκανε αν το εκανε αν η παροχη δεν ηταν στο ονομα του Ο ιδιοκτήτης παντα είναι υπεύθυνος, αυτόν μπορείς να τον βρεις εύκολα εκτός και εάν το ακίνητο εχει ροδες!!!!1
cons1985 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 50 λεπτά πριν, tzobilias είπε Πιο πολύ με νοιάζει επειδή είναι ήδη κομμένο μην υπάρχει θέμα Και σε εμένα ήταν κομμένο. Μην αγχώνεσαι οι οφειλές βαραίνουν το ΑΦΜ
tzobilias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 52 λεπτά πριν, ikorolis είπε τα πράγματα είναι απλά γιατί τα κάνεις δύσκολα δεν σε νοιάζει ποιανού είναι το χρέος/οφειλή αυτή θα ακολουθεί το ΑΦΜ του αν είσαι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και θες να το πάρεις στο όνομα σου αρκεί να έχεις το Ε2 και το Ε9 ως απόδειξη το ποιος ενοικιαστής ήταν μέσα κάθε περίοδο αν είσαι ο ενοικιαστής του ακινήτου και θες να το ενοικιάσεις πας με τον ιδιοκτήτη και τα παραπάνω χαρτιά και το παίρνεις στο όνομα σου. Το μόνο που μου ζήτησαν όταν τους είπα τι παίζει μου είπαν θέλουν μόνο το ενοικιαστιριο και την ταυτότητα μου και τον αριθμό παροχής και ότι Τρίτη ή Τετάρτη θα πρεπει να πάρουν έγκριση από την ΔΕΗ ώστε να στείλουν στην ΔΕΔΗΕ της περιοχής μου να μου τον συνδέσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, tzobilias είπε Το μόνο που μου ζήτησαν όταν τους είπα τι παίζει μου είπαν θέλουν μόνο το ενοικιαστιριο και την ταυτότητα μου και τον αριθμό παροχής και ότι Τρίτη ή Τετάρτη θα πρεπει να πάρουν έγκριση από την ΔΕΗ ώστε να στείλουν στην ΔΕΔΗΕ της περιοχής μου να μου τον συνδέσουν ναι συγνώμη δικό μου λάθος/παράλειψη σε όποιον πάροχο (προμηθευτή) να πας αν είσαι ενοικιαστής ζητάνε το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ (όπου φαίνεται πότε το ανέβασε ο ιδιοκτήτης και πότε έκανε αποδοχή ο ενοικιαστής)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα