Προς το περιεχόμενο

Powerline ή repeater?

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Το ρουτερ βρισκεται στην μια ακρη του σπιτιου και θελω να στειλω το wifi στην αλλη. Λογικα ψαχνω για repeater, σωστα? Εχετε να προτεινεται καποιο για vdsl 50αρα? Βασικα δεν ξερω αν ψαχνω και συνδιασμο των 2. 2 τεμαχια powerlines ωστε να στειλω στην αλλη ρπιζα το σημα, και 1 τεμαχιο repeater και αν συνδεσω το 2ο powerline ωστε να του δωσω ιντερνετ (??). Δεν ξερω αν βοηθησει καπου, αλλα εχω ενα 2ο ρουτερ speedport v2 της κ-οτε ωστε ισως να γινει modem στο 2ο powerline

edit: βλεπω υπαρχουν και powerlines με δυνατοτητα wifi στην 2η πριζα

Λογικα αυτο το συνδεω στην μια πριζα, με καλωδιο ethernet και στην αλλη βαζω το 2ο τεμαχιο και απλα εχει σημα?

Επισης, θα υπαρχει θεμα να μπει σε πολυμπριζο/ταφ?

@poulinos

Επεξ/σία από SabotazNic
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για vdsl 50 ara θες dual band repeater και dual band modem routet. powerlines η βάζεις με WiFi ή το speedport ως wifi. για να αποφυγεις να μπει πανω σε πολύμπριζο θες powerline pass-through αλλιως θα χάσει λίγο σε ταχύτητα 

για την συνδεση ναι σωστα το εγραψες. καμια απο τις δυο λύσεις δεν είναι 100 τις 100 εγγυημένη 

29 λεπτά πριν, poulinos είπε

για vdsl 50 ara θες dual band repeater και dual band modem routet. powerlines η βάζεις με WiFi ή το speedport ως wifi. για να αποφυγεις να μπει πανω σε πολύμπριζο θες powerline pass-through αλλιως θα χάσει λίγο σε ταχύτητα 

για την συνδεση ναι σωστα το εγραψες. καμια απο τις δυο λύσεις δεν είναι 100 τις 100 εγγυημένη 

Οκ καποιο λινκ μεσα σε ολα αυτα θα βοηθουσε 😛 

Και τελικα ακυρο το 2o speedport. Δεν εχω 2ο καλωδιο τροφοδοσιας (ισως να το αφησα πισω με την μετακομιση).

Απλα θελω κατι να το συνδεσω μεσω ethernet στην μερια του ρουτερ, και να μπορει να δωσει wifi απο την αλλη μερια

44 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

.... τελικα ακυρο το 2o speedport. Δεν εχω 2ο καλωδιο τροφοδοσιας (ισως να το αφησα πισω με την μετακομιση).. 

Τροφοδοτικό βρίσκεις με 10-15€ (εδω ειναι λίγο ακριβότερο) 

• 2 μήνες μετά...
On 10/06/2020 at 09:36, SabotazNic said:

Οκ καποιο λινκ μεσα σε ολα αυτα θα βοηθουσε 😛 

Και τελικα ακυρο το 2o speedport. Δεν εχω 2ο καλωδιο τροφοδοσιας (ισως να το αφησα πισω με την μετακομιση).

Απλα θελω κατι να το συνδεσω μεσω ethernet στην μερια του ρουτερ, και να μπορει να δωσει wifi απο την αλλη μερια

ενα access point ψαχνεις τοτε.παιρνει με ethernet δινει ασυρματα. μαρκες ubiquiti,fritz,draytek.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...