Driftas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με ενα laptop που έχω (είναι refurbished, οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω ακριβές μοντέλο). Στην επισυναπτόμενη εικόνα δείχνω την κάρτα γραφικών που αναφέρει το device manager οτι έχω, και αναφέρει οτι εχω την 820Μ. Την ίδια αναφέρει και το geforce experience. Το πρόβλημα είναι οτι το δεύτερο αναφέρει στην αρχική του σελίδα οτι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση, αλλά στην καρτέλα drivers δεν βρίσκει κάτι. Προσπάθησα να κατεβάσω τους drivers manually απο το site της nvidia, αλλά έβγαζε σφάλμα για τους 820 Μ. Ψάχνοντας στο devicehunt την συσκευή βγάζει https://devicehunt.com/view/type/pci/vendor/10DE/device/1140 , που δοκιμάζοντας τους driver της 710Μ τους δέχεται μια χαρα. Εχετε καποια ιδέα αναφορικά με το που οφείλεται αυτή η αναντιστοιχία ή ειναι φυσιολογικο; καποια ιδέα για το πως θα το ξεπεράσω (αν χρειάζεται); Ευχαριστω προκαταβολικά
staman007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Εγώ θα έλεγα να απενεργοποιήσεις τα Intel HD Graphics και μετά να δοκιμάσεις να κάνεις την εγκατάσταση των drivers.
Driftas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αρα, θεωρητικά είναι ίδια κάρτα. Γιατί όμως δεν δέχοταν τους drivers της 820? @staman007 δεν είναι κακή η ιδέα σου, θα το δοκιμάσω αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα