Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με το BENQ DW822A

btriad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς αγοράσει αυτό ή κάποιο άλλο μοντέλο της BENQ; Ξέρετε αν είναι αξιόπιστη σαν εταιρεία hardware;

Δημοσ.

Ean den me apata i mnimi mou prin metonomastei se Benq legotan Acer,tora an exei sxesi me tin gnosti etaireia pou vgazei ta laptop den 3ero.Pantos ego eimai eyxaristimenos me ta ta cd rec pou exei.To dw 822a to pire filaraki apo dortmund kai mou eipe oti einai mamato.Ego pantos tha perimeno os to septemvri pou tha vgei FW update gia Dual DVd.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχουν κάποια σχέση οι δύο εταιρείες... Εγώ θα ήθελα να πάρω ένα DVD το οποίο ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνεται firmaware upgrade σε dual layer, γιατί θέλω να το αγοράσω άμεσα. Από τη στιγμή όμως που δεν γνωρίζω και πολύ ούτε για την εταιρεία, ούτε για την εγγύηση που δίνει η εδώ αντιπροσωπία ίσως πάρω το NEC 2500 για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.. Στο κάτω κάτω πλέον οι τιμές είναι πολύ πεσμένες...

Δημοσ.
Δεν νομίζω να έχουν κάποια σχέση οι δύο εταιρείες... Εγώ θα ήθελα να πάρω ένα DVD το οποίο ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνεται firmaware upgrade σε dual layer, γιατί θέλω να το αγοράσω άμεσα. Από τη στιγμή όμως που δεν γνωρίζω και πολύ ούτε για την εταιρεία, ούτε για την εγγύηση που δίνει η εδώ αντιπροσωπία ίσως πάρω το NEC 2500 για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.. Στο κάτω κάτω πλέον οι τιμές είναι πολύ πεσμένες...

The BenQ Group, formerly known as Acer Communications & Multimedia Group, is a global operation, employing over 14,760 people worldwide and with an annual turnover (2003) of US$ 3.6 billion. Its expertise encompasses: Communications, Imaging, Display technology, Digital media and Electro-optics products. As home, office, and entertainment merge with each other, BenQ will use these competencies to create networked digital lifestyle devices that will increasingly become part of our world.

Πηγή: http://www.benq-eu.com/about/

Δημοσ.
Δεν νομίζω να έχουν κάποια σχέση οι δύο εταιρείες... Εγώ θα ήθελα να πάρω ένα DVD το οποίο ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνεται firmaware upgrade σε dual layer' date=' γιατί θέλω να το αγοράσω άμεσα. Από τη στιγμή όμως που δεν γνωρίζω και πολύ ούτε για την εταιρεία, ούτε για την εγγύηση που δίνει η εδώ αντιπροσωπία ίσως πάρω το NEC 2500 για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.. Στο κάτω κάτω πλέον οι τιμές είναι πολύ πεσμένες...[/quote']

The BenQ Group, formerly known as Acer Communications & Multimedia Group, is a global operation, employing over 14,760 people worldwide and with an annual turnover (2003) of US$ 3.6 billion. Its expertise encompasses: Communications, Imaging, Display technology, Digital media and Electro-optics products. As home, office, and entertainment merge with each other, BenQ will use these competencies to create networked digital lifestyle devices that will increasingly become part of our world.

Πηγή: http://www.benq-eu.com/about/

Αυτό το βρήκα. Το θέμα είναι κατά πόσο έχω εξίσου καλή εξυπηρέτηση στη εγγύηση με αυτή που δίνει το ΠΛΑΙΣΙΟ (π.χ.) ή σε περίπτωση προβλήματος, θα τρέχω και δεν θα φτάνω;

Δημοσ.

πήρα το πρωί να μάθω στον Πειραιά για το BEnQ... δυστυχώς δεν θα έρθει Ελλάδα και μάλλον έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα ασυμβατότητας με αρκετά δισκάκια (πηγή: cdrinfo)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...