piiii Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Σε ποια δουλειά δεν ισχύει; Σε όλες ισχύει. Απλά τα γεγονότα έθεσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, Natha είπε οι θέσεις είναι στο επίσημο σάιτ της λιντλ και ονομάζονται υπάλληλος αποθήκης καταστήματος, από εκεί και πέρα τα δουλεύεις 4ωρο και βγαζεις 500 καθαρά δεν ξέρω πως προκύπτει, αφού στην αγγελία οι μισθοί είναι 430 μεικτά, δηλαδή πόσα βραδυνά και πόσες υπερωρίες να κάνεις; Λοιπόν. Στη μισθοδοσία μου αναφέρει: Βασικός μισθός Σ.Σ.Ε 444,50€ Επιδομα Ταμειακών λαθών 22,23€ Οικειοθελής LIDL 42,95€ Συνολο 509,68€ Τα παραπάνω, αν δεν πάρω ούτε ένα λεπτό υπερωρία, στο 4ωρο. 7 ώρες πριν, top904 είπε Και όμως υπάρχει αυτη η θέση : https://kariera.lidl.gr/el/jobsearch/Υπάλληλος-Αποθήκης-Καταστήματος-μερική-απασχόληση-ορισμένου-χρόνου-στα-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης-1750 Παντως χρειάζεται και η βοήθεια γνωστου για να δουλεψει κάποιος στο Lidl (Θεσσαλονικη), έχω στείλει απειρές φορές για θέση στο lidl με προυπηρεσία απο αλλα σουπερ μαρκετ και δεν εγινε τίποτα. Δεν χρειάζεσαι γνωστό. Χρειάζεσαι σωστό timing. Η lidl δεν προσλαμβάνει αβέρτα. Πρέπει να πετύχεις τη σωστή στιγμή. Μη ξεχνάς επίσης, ότι έχει πάρα πολλούς με προϋπηρεσία σε super market. Μπορεί να πρόλαβαν να πάρουν άλλους. Αν θες την γνώμη μου, συνέχισε να στέλνεις. 9 ώρες πριν, Rpanagos είπε Τωρα μιλησες σωστα!! Αν ξεκινας με 500 τοτε πως στο καλο εχεις καλυτερο μισθο με εναν 8ωρο?Αυτο λεω Με έναν 8ωρο άλλης αλυσίδας, όχι με τον 8ωρο στη lidl. 8ωροί στη lidl είναι από υποδιευθυντης και πάνω και αμοίβεται από 1000€ +.
Natha Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Periphery είπε Λοιπόν. Στη μισθοδοσία μου αναφέρει: Βασικός μισθός Σ.Σ.Ε 444,50€ Επιδομα Ταμειακών λαθών 22,23€ Οικειοθελής LIDL 42,95€ Συνολο 509,68€ Τα παραπάνω, αν δεν πάρω ούτε ένα λεπτό υπερωρία, στο 4ωρο. Δεν χρειάζεσαι γνωστό. Χρειάζεσαι σωστό timing. Η lidl δεν προσλαμβάνει αβέρτα. Πρέπει να πετύχεις τη σωστή στιγμή. Μη ξεχνάς επίσης, ότι έχει πάρα πολλούς με προϋπηρεσία σε super market. Μπορεί να πρόλαβαν να πάρουν άλλους. Αν θες την γνώμη μου, συνέχισε να στέλνεις. Με έναν 8ωρο άλλης αλυσίδας, όχι με τον 8ωρο στη lidl. 8ωροί στη lidl είναι από υποδιευθυντης και πάνω και αμοίβεται από 1000€ +. κομπλέ εσύ μιλάς για τη θέση υπαλλήλου καταστήματος, για τον υπάλληλο αποθήκη έχει αυτή τη μισθοδοσία; Γιατί ούτε αυτά είναι τα καθαρά του, ή θα έχει επίδομα ταμειακού λάθους αφού δεν θα ακουμπίσει ταμείο; Πάντως για 4ωρο δεν το συζητάμε τα λεφτά είναι πάρα πολύ καλά. 1 ώρα πριν, Periphery είπε Δεν χρειάζεσαι γνωστό. Χρειάζεσαι σωστό timing. Η lidl δεν προσλαμβάνει αβέρτα. Πάντως έχει πολλές αγγελίες ενεργές. Είναι απλά για να μαζέψει βιογραφικά ή όντως υπάρχει τόση ανάγκη;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, Natha είπε κομπλέ εσύ μιλάς για τη θέση υπαλλήλου καταστήματος, για τον υπάλληλο αποθήκη έχει αυτή τη μισθοδοσία; Γιατί ούτε αυτά είναι τα καθαρά του, ή θα έχει επίδομα ταμειακού λάθους αφού δεν θα ακουμπίσει ταμείο; Πάντως για 4ωρο δεν το συζητάμε τα λεφτά είναι πάρα πολύ καλά. Πάντως έχει πολλές αγγελίες ενεργές. Είναι απλά για να μαζέψει βιογραφικά ή όντως υπάρχει τόση ανάγκη; Αν θα δουλέψεις σε κατάστημα, θα έχεις και ταμείο. Όλοι οι υπάλληλοι έχουν ταμείο (άσχετα αν δεν κάθονται ταμείο), εκτός από τη θέση της καθαρίστριας, η οποία δεν υπάρχει σε κάθε κατάστημα. Αλλά ακόμα και ταμείο να μην έχεις, άντε να χάσεις το επίδομα ταμειακών λαθών, δηλαδή 22,23€. Τώρα για το άλλο που ρωτάς, δεν μπορώ να ξέρω. Από την προσωπική μου εμπειρία μαζί τους, θα σου πω ότι πρώτη φορά είχα στείλει βιογραφικό για εποχιακή καλοκαιρινή θέση το 2012, με κάλεσαν σε συνέντευξη και τους είχα ρωτήσει αν θα συνεχίσω στη lidl μετά το πέρας της προσωρινής σύμβασης και μου τα μάσησαν και εντέλει δεν πήγα γιατί μου είχε κακοφανεί. Μετά από πολλά χρόνια, κι αφού είχα εργαστεί σε άλλες εταιρείες του κλάδου, τα έφερε έτσι η "μοίρα" και ξαναέστειλα βιογραφικό πριν 1.5 χρόνο, όπου εκ των υστέρων διαπίστωσα, ότι πέτυχα χρονική συγκυρία γιατί ήταν η στιγμή που η lidl αποφάσισε να δώσει βαρύτητα στην εξυπηρέτηση των ταμείων και γι'αυτό έκανε καμιά 500αριά προσλήψεις. Ήμουν μία απ'αυτές. Αν έστελνα αυτή την εποχή βιογραφικό, μπορεί να μην είχα κι εγώ απάντηση. Πάντως αυτό το διάστημα η lidl κάνει προσλήψεις (δεν ξέρω τι αριθμό σκοπεύει να προσλάβει) γιατί η κυβέρνηση αύξησε το κόστος της υπερωρίας, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να προσλάβει προσωπικό για να μη δίνει πολλές υπερωρίες, οι οποίες είναι πιο κοστοβόρες σε σχέση με μία νέα πρόσληψη, γι'αυτο και το θέσπισε η κυβέρνηση άλλωστε. Ήδη στο κατάστημά που δουλεύω ήρθαν 2 νέα άτομα, οπότε θεωρώ πως τουλάχιστον για συνέντευξη θα σε καλέσουν κάποια στιγμή. Αν σε καλέσουν εντέλει για συνέντευξη, ρώτα με να σου πω σε πμ τι ρωτάνε σε γενικές γραμμές για να προετοιμαστείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα