dafnoula13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Periphery είπε Εγώ σαν 4ωρος με μέσο όρο 5ώρες υπερωριών την εβδομάδα, πολλές φορές έχω χτυπήσει και 800-900€... Για μένα, αξίζει να ξεκινήσεις και να δεις στην πράξη τον μισθό, δεν θα απογοητευτείς αν θες τη γνώμη μου. Ότι χρειαστείς μπορείς να με ρωτάς με πμ. 1 ώρα πριν, dafnoula13 είπε Αυτό σκέφτηκα και εγώ, 8ωρο χωρίς ρεπό και ίσως φτάσει τα 900, εάν μιλάμε για καθαρά και όχι μικτά. Μη συγκρίνετε με τα δεδομένα των υπολοίπων super. Η lidl δίνει κοντά 5ευρώ καθαρά/ώρα, όταν σε άλλα super η ώρα αμοίβεται με ούτε 3.5€. Επίσης τηρεί όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις. Αν δουλέψεις πχ κυριακή και πιάσει και λίγο βραδινό, μπορεί να χτυπήσεις σχεδόν διπλό μεροκάματο. Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω άπλα δεν μου βγαίνουν τα νούμερα. Χονδρικά: 4ωρο χ5 μέρες + 5ωρες υπερωρία = 25 ώρες την εβδομάδα χ 4 = 100 ώρες τον μηνα....άντε να βάλω 125 ώρες ..... και να αμείβονται με 900 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Από την άλλη, μπράβο στην εταιρεία που είναι σοβαρή και πληρώνει ΟΤΑΝ πρέπει και ΟΣΟ πρέπει τους υπάλληλους της. Καλή σου μέρα φίλε και καλή συνεχεία. Υ.Γ. Στον ΣΚΛ. εσάς βλέπουν ως δυνατό αντίπαλο και όχι τον Βασιλόπουλο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, dafnoula13 είπε Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω άπλα δεν μου βγαίνουν τα νούμερα. Χονδρικά: 4ωρο χ5 μέρες + 5ωρες υπερωρία = 25 ώρες την εβδομάδα χ 4 = 100 ώρες τον μηνα....άντε να βάλω 125 ώρες ..... και να αμείβονται με 900 ευρώ μου φαίνονται πολλά. Από την άλλη, μπράβο στην εταιρεία που είναι σοβαρή και πληρώνει ΟΤΑΝ πρέπει και ΟΣΟ πρέπει τους υπάλληλους της. Καλή σου μέρα φίλε και καλή συνεχεία. Υ.Γ. Στον ΣΚΛ. εσάς βλέπουν ως δυνατό αντίπαλο και όχι τον Βασιλόπουλο. Επειδή κι εμένα θα μου φαινόταν παράξενο, μπορώ να σου παραθέσω screenshot από μισθοδοσία μου (όχι τώρα όμως, το βράδυ). Ο ΣΚΛ είναι κι αυτός τυπικός εργοδότης, απλώς νομίζω στο 8ωρο πληρώνει 800+, προσωπικά με συμφέρει να παίρνω τα ίδια λεφτά με 6ωρα στα lidl 35 λεπτά πριν, ikorolis είπε Πολύ σωστά και συμφωνώ με τον φίλο που τα λέει τόσο καλά και αναλυτικά. όλα είναι θέμα της εταιρείας - καλού κλίματος/συνεργασίας - υπαλλήλου αν έχεις θέληση να εξελιχθείς τότε για μένα προχώρα φίλε μου η λύση είναι μια καλή δουλειά που να έχεις τον ανάλογο μισθό έτσι προγραμματίζεις και ανάλογα την ζωή σου. Προσωπικά, με την εξέλιξη που έχει πάρει ο κόσμος τα τελευταία χρόνια, αδιαφορώ για το αν θα έχω μια καλή δουλειά για να προγραμματίσω τη ζωή μου. Όλα εφήμερα τα αντιμετωπίζω. Αλλά ναι, η συγκεκριμένη δουλειά έχει ευκαιρίες ανέλιξης. Το κακό είναι ότι τους διευθυντές αν δεν πιάνουν τα νούμερα, τους διώχνουν σχετικά εύκολα. Τους πιο κάτω, όχι.
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχην δεν μας εχεις πει για ποια περιοχη ενδιαφερεσε . Οπως καταλαβαινεις αλλη η δουλεια σε ΣΜ στην επαρχεία και αλλη σε μεγαλες πολεις. Εγω θα σου μιλήσω για το εν λογο ΣΜ σε επαρχεια. Εαν υπηρχε θεση για αποθηκη μονο αυτο δεν θα εκανες! Οταν τελειωσουν οι δουλειες που εχεις στην αποθηκη μπορει να συνεχίσεις απο ταμιο μεχρι και καθαρισμο ΣΜ. Και καπου εκει αρχιζουν ολα. Ταμειο : Εκμάθηση κωδικων απο μαναβικο και φουρνο (αν εχει το καταστημα). Μιλαμε για περιπου 100 κωδικους απ εξω! Ολα στο ταμειο χρονομετρούνται.Θα πρεπει να πιανεις αριθμους στο τελος οταν κλεινεις το ταμειο σου και το μετρας και αναλογα θα σου βαζουν χερι στο οτι πρεπει να γινεις ποιο γρηγορος και ποιο γρηγορος .(γενικα αυτο το ΣΜ παιζει πολυ με τους χρονους) το 80% της δουλειας σου εχει να κανει με τον χρονο που εκτελεις κατι. Σου τα λεω γενικα απεξω απεξω γιατι ειναι και αλλα πραγματακια μικροτερης σημασιας αλλα παιζουν και αυτα τον ρολο τους.(δεν μπορω να σου γραψω ολες τις λεπτομεριες οωπς καταλαβαινεις). Ραφια : Σωστη στοιβαξη προϊόντων κλπ. Τοποθετηση σε ραφια - βουτες - ψυγειο Το λεγομενο ξεχαρτονιασμα (αφαιρεις απο ολο το ΣΜ τα αδεια κιβωτια) παλι σε συγκεκριμμενο χρονο φυσικα. Καθαρισμα : Θα χρειαστει πολλες φορες να καθαρισεις (εαν δεν εχει καθαριστρια το καταστημα) μεσα και εξω απο το καταστημα. Φουρνος : Ψησιμο καθαρισμα κλπ (ισως η ποιο ευκολη και ξεκουραστη δουλεια εκει μεσα) οπως καταλαβαινεις εαν τυχει και υπαρχουν "φιδια" που δουλευουν μαζι σου (που θα υπαρχουν) ολοι εκει θα θελουν να πανε Kαι αποθηκη που εχει κουβαλημα σωστη τοποθετηση κλπ. Πιθανοτατα να φτιαχνεις τα πραγματα για την επομενη μερα (Στα καροτσια).(προσφορες κλπ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ με εναν χρονο να σε πιεζει ετσι?Μην το ξεχναμε αυτο!!!! Πολυ γενικα ειναι σε τι ατομα θα πεσεις και τι προσωπο θα δειξεις. Αλλα εγω εχω να πω κατι εδω....μην νομιζεις οτι ολοι εκει μεσα ειναι συνεργατες σου,λογο του οτι θα δουλευεις με πολλα ατομα και σε ωριαρια δυσκολα 6 το πρωι κτλπ...δεν θα ειναι τοσο ευκολη η συνεργασια σε βαθος χρονου..Αν τελικα πας μην ανακουφιστείς απο τους πρωτους μηνες γνωριμιας σου ! Συμβουλη ειναι να προσεχεις αυτους που σου φερονται καλα απο τις πρωτες μερες....ειναι και αυτοι που θα σου την φερουν αργοτερα! Σε πληρωμες και οτι εχει να κανει με λεφτα ειναι ολα οπως τα περιγραφουν ολοι τους...ΑΡΙΣΤΑ! Αυτο γιατι ομως??????? Τα λεφτα αυτα ερχονται απο Γερμανια οπου τα 450 ευρω δεν ειναι τιποτα για αυτους σε μισθο, οποτε στελνουν ψιχουλα και μας κανουν να φαινονται εκταομμυρια! Το 4ωρο θα ειναι σαν 8ωρο να ξερεις...απο θεμα κουρασης Εγω θα σου πω πως μεγαλο ρολο παιζει η σχεση σου εκει μεσα με ολους τους αλλους. Γενικα ολοι κανουμε λαθοι στην ζωη μας (ενα απο αυτα ειναι και η δουλεια σε τετοια ΣΜ). Αλλα αν δεν πας δεν θα μπορεσεις να μαθεις αν τελικα εκανες καλα η οχι.. Εδω θα ειμαστε να κραζουμε το LIDL μαζι μετα απο ολα αυτα Α! Και κατι τελευταιο περι εξελιξης κλπ....εγω θα σου πω ειναι ολα ΜΠΟΥΡΔΕΣ!... Θα πρεπει να τρελαθεις για να κατεφερεις ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να ανεβείς...που και αυτο αν θες την αποψη μου δεν ειναι καλο γιατι αυξανονται οι ευθυνες σου και σε τετοια περιβαλλοντα δεν μπορεις να ανταπεξέλθεις..εκτος και εισαι γεννημενος για αυτο (Εχεις μια δόση τρελας) Αυτα απο εμενα ... Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Rpanagos 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Καταρχην δεν μας εχεις πει για ποια περιοχη ενδιαφερεσε . Οπως καταλαβαινεις αλλη η δουλεια σε ΣΜ στην επαρχεία και αλλη σε μεγαλες πολεις. Εγω θα σου μιλήσω για το εν λογο ΣΜ σε επαρχεια. Εαν υπηρχε θεση για αποθηκη μονο αυτο δεν θα εκανες! Οταν τελειωσουν οι δουλειες που εχεις στην αποθηκη μπορει να συνεχίσεις απο ταμιο μεχρι και καθαρισμο ΣΜ. Και καπου εκει αρχιζουν ολα. Ταμειο : Εκμάθηση κωδικων απο μαναβικο και φουρνο (αν εχει το καταστημα). Μιλαμε για περιπου 100 κωδικους απ εξω! Ολα στο ταμειο χρονομετρούνται.Θα πρεπει να πιανεις αριθμους στο τελος οταν κλεινεις το ταμειο σου και το μετρας και αναλογα θα σου βαζουν χερι στο οτι πρεπει να γινεις ποιο γρηγορος και ποιο γρηγορος .(γενικα αυτο το ΣΜ παιζει πολυ με τους χρονους) το 80% της δουλειας σου εχει να κανει με τον χρονο που εκτελεις κατι. Σου τα λεω γενικα απεξω απεξω γιατι ειναι και αλλα πραγματακια μικροτερης σημασιας αλλα παιζουν και αυτα τον ρολο τους.(δεν μπορω να σου γραψω ολες τις λεπτομεριες οωπς καταλαβαινεις). Ραφια : Σωστη στοιβαξη προϊόντων κλπ. Τοποθετηση σε ραφια - βουτες - ψυγειο Το λεγομενο ξεχαρτονιασμα (αφαιρεις απο ολο το ΣΜ τα αδεια κιβωτια) παλι σε συγκεκριμμενο χρονο φυσικα. Καθαρισμα : Θα χρειαστει πολλες φορες να καθαρισεις (εαν δεν εχει καθαριστρια το καταστημα) μεσα και εξω απο το καταστημα. Φουρνος : Ψησιμο καθαρισμα κλπ (ισως η ποιο ευκολη και ξεκουραστη δουλεια εκει μεσα) οπως καταλαβαινεις εαν τυχει και υπαρχουν "φιδια" που δουλευουν μαζι σου (που θα υπαρχουν) ολοι εκει θα θελουν να πανε Kαι αποθηκη που εχει κουβαλημα σωστη τοποθετηση κλπ. Πιθανοτατα να φτιαχνεις τα πραγματα για την επομενη μερα (Στα καροτσια).(προσφορες κλπ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ με εναν χρονο να σε πιεζει ετσι?Μην το ξεχναμε αυτο!!!! Πολυ γενικα ειναι σε τι ατομα θα πεσεις και τι προσωπο θα δειξεις. Αλλα εγω εχω να πω κατι εδω....μην νομιζεις οτι ολοι εκει μεσα ειναι συνεργατες σου,λογο του οτι θα δουλευεις με πολλα ατομα και σε ωριαρια δυσκολα 6 το πρωι κτλπ...δεν θα ειναι τοσο ευκολη η συνεργασια σε βαθος χρονου..Αν τελικα πας μην ανακουφιστείς απο τους πρωτους μηνες γνωριμιας σου ! Συμβουλη ειναι να προσεχεις αυτους που σου φερονται καλα απο τις πρωτες μερες....ειναι και αυτοι που θα σου την φερουν αργοτερα! Σε πληρωμες και οτι εχει να κανει με λεφτα ειναι ολα οπως τα περιγραφουν ολοι τους...ΑΡΙΣΤΑ! Αυτο γιατι ομως??????? Τα λεφτα αυτα ερχονται απο Γερμανια οπου τα 450 ευρω δεν ειναι τιποτα για αυτους σε μισθο, οποτε στελνουν ψιχουλα και μας κανουν να φαινονται εκταομμυρια! Το 4ωρο θα ειναι σαν 8ωρο να ξερεις...απο θεμα κουρασης Εγω θα σου πω πως μεγαλο ρολο παιζει η σχεση σου εκει μεσα με ολους τους αλλους. Γενικα ολοι κανουμε λαθοι στην ζωη μας (ενα απο αυτα ειναι και η δουλεια σε τετοια ΣΜ). Αλλα αν δεν πας δεν θα μπορεσεις να μαθεις αν τελικα εκανες καλα η οχι.. Εδω θα ειμαστε να κραζουμε το LIDL μαζι μετα απο ολα αυτα Α! Και κατι τελευταιο περι εξελιξης κλπ....εγω θα σου πω ειναι ολα ΜΠΟΥΡΔΕΣ!... Θα πρεπει να τρελαθεις για να κατεφερεις ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ να ανεβείς...που και αυτο αν θες την αποψη μου δεν ειναι καλο γιατι αυξανονται οι ευθυνες σου και σε τετοια περιβαλλοντα δεν μπορεις να ανταπεξέλθεις..εκτος και εισαι γεννημενος για αυτο (Εχεις μια δόση τρελας) Αυτα απο εμενα ... Πολύ σωστά αυτά που λες και συμπληρώνουν το δικό μου ποστ, επίτρεψέ μου όμως να επισημάνω πως τα κάνεις να φαίνονται πολύ τραγικά, ενώ δεν είναι έτσι ακριβώς. Καταρχήν, δεν υπάρχει θέση αποθηκάριου στην εταιρεία. Η θέση είναι "ταμίας - υπάλληλος" όπου στην ουσιά είσαι εξορισμού ταμίας + αρμοδιότητες άλλων θέσεων. Οι άντρες συνήθως είναι περισσότερο στο φόρτωμα, ίσως μανάβικο καμία φορά και λίγο ταμείο, κυρίως τις μέρες και ώρες αιχμής. Οι γυναίκες είναι περισσότερο ταμείο και όλα τα υπόλοιπα (μανάβικο, bake off, ΠΕΠ). Το να μάθεις 50-100 βασικούς κωδικούς PLU δεν είναι κάτι τρομερό, αν και θα παραδεχτώ πως στην αρχή όλοι με αυτό κομπλάραμε, αλλά τα μάθαμε. Όταν σκανάρεις τα ίδια και τα ίδια προϊόντα, δεν είναι τόσο δύσκολο να μάθεις 3ψήφιους κωδικούς. Τα εποχιακά και τα λιγότερο συνηθισμένα, κανείς δεν τα θυμάται πάντα απέξω και κανείς δεν θα σε μαλώσει αν ρωτήσεις απ'την ενδοεπικοινωνία να σου πουν ή να τα 'χεις σημειωμένα. Όσον αφορά την παραγωγικότητα ταμείου (γι'αυτούς που δεν ξέρουν, το λογισμικό του ταμείου έχει ενσωματωμένο μετρητή χρόνου και βγάζει στο κλείσιμο του ταμείου τον μέσο όρο σκαναρίσματος κωδικών ανά λεπτό). Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό και πιεστικό, αλλά το νούμερο που ζητάνε (28 τουλάχιστον, δηλαδή 28 είδη το λεπτό, δηλαδή 1 σκανάρισμα ανά 2'') δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχτεί. Ναι οκ, ο ρυθμός σκαναρίσματος είναι σαφώς ταχύτερος από ταμεία άλλων super, αλλά το σύστημα του ταμείου και τα barcodes που είναι σχεδόν σε κάθε πλευρά του προϊόντος της lidl, βοηθούν να τα "πετάς" κυριολεκτικά από μπροστά και να τα πιάνει το σκάνερ. Ουσιαστικά συρτά τα πηγαίνεις, ούτε να τα σηκώσεις απ'τον πάγκο δεν χρειάζεται πολλές φορές και τα σκανάρει. Επομένως, η εικόνα που περιγράφεις δείχνει τρομακτική, μόνο αν δεν έχεις δουλέψει το εν λόγω ταμείο. Για την ανέλιξη, σε πληροφορώ πως μπορεί να επιτευχθεί, προσωπικά έγινα βοηθός διευθυντή σχετικά γρήγορα (σε 6μήνες), είχα βέβαια και προϋπηρεσία σαν στέλεχος αλλού, ίσως έπαιξε το ρόλο του κι αυτό, αλλά ξέρω πολλούς που ανέβηκαν καθαρά λόγω παραγωγικής εργασίας που κατέβαλαν. Στη lidl θέλουν παραγωγικότητα και αποτέλεσμα. Τα βύσματα μπορεί να υπάρχουν, αλλά αν δεν είναι παραγωγικοί σαν υπάλληλοι, τότε δεν τους κρατάνε. Και ξαναλέω, στη lidl δεν χρείαζεται να γίνεις ούτε στέλεχος, ούτε 6ωρος και 8ωρος για να μπορείς να ζήσεις με το μισθό που δίνουν. Δουλεύεις 4ωρο και πληρώνεσαι για 8ωρο. Τέλος. Κι αν έχεις και υπερωρίες, τότε κάνεις τους 8ωρους σε άλλες δουλειές να κλαίνε...
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Periphery είπε Καταρχήν, δεν υπάρχει θέση αποθηκάριου στην εταιρεία. Η θέση είναι "ταμίας - υπάλληλος" όπου στην ουσιά είσαι εξορισμού ταμίας + αρμοδιότητες άλλων θέσεων. Δουλεύεις 4ωρο και πληρώνεσαι για 8ωρο. Τέλος. Κι αν έχεις και υπερωρίες, τότε κάνεις τους 8ωρους σε άλλες δουλειές να κλαίνε... Το γνωριζω οτι δεν υπαρχει τετοια θεση απλα το θεμα λεει υπαλληλος αποθηκης..(εκτος και αν εννοει τις κεντρικες που δεν νομιζω). Οχι δεν πληρωνεσε για 8ωρο οταν εισαι στην θεση ταμιας πωλητης..μην υπερβάλουμε γιατι ετσι μας εχει μαθει το Λιντλ. Τωρα για τις ποιο πανω θεσεις δεν ξερω την μισθοδοσια και την δουλεια . Επισης ξαναλεω πως ειναι σε τι ατομα θα πεσεις. Στο εργασιακο θεμα ειναι διαφορετικα να εισαι σε επαρχεια και να εισαι σε μια πολη(με ολα τα θετικα και αρνητικα). Δεν ξερω σε ποια περιοχη ησου και τι αρμοδιοτητες ειχες εκει ωστε σε 6 μηνες να ανεβεις, γιατι ξερω και αλλους τοσους που εχουν απολυθει ! Τι ηταν αυτο που σε εκανε να ανεβείς ??? Και μην μου πεις πως 6 μηνες ολα ηταν ροδινα με τα ατομα που δουλευες...οτι ζητουσες να σε βοηθησουν μεσα σε 6 μηνες και παντα το εκαναν με χαρα και διαθεση οτι ωρα και να ηταν (πρωι - βραδυ) χωρις γκρινια.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Το γνωριζω οτι δεν υπαρχει τετοια θεση απλα το θεμα λεει υπαλληλος αποθηκης..(εκτος και αν εννοει τις κεντρικες που δεν νομιζω). Οχι δεν πληρωνεσε για 8ωρο οταν εισαι στην θεση ταμιας πωλητης..μην υπερβάλουμε γιατι ετσι μας εχει μαθει το Λιντλ. Τωρα για τις ποιο πανω θεσεις δεν ξερω την μισθοδοσια και την δουλεια . Επισης ξαναλεω πως ειναι σε τι ατομα θα πεσεις. Στο εργασιακο θεμα ειναι διαφορετικα να εισαι σε επαρχεια και να εισαι σε μια πολη(με ολα τα θετικα και αρνητικα). Δεν ξερω σε ποια περιοχη ησου και τι αρμοδιοτητες ειχες εκει ωστε σε 6 μηνες να ανεβεις, γιατι ξερω και αλλους τοσους που εχουν απολυθει ! Τι ηταν αυτο που σε εκανε να ανεβείς ??? Και μην μου πεις πως 6 μηνες ολα ηταν ροδινα με τα ατομα που δουλευες...οτι ζητουσες να σε βοηθησουν μεσα σε 6 μηνες και παντα το εκαναν με χαρα και διαθεση οτι ωρα και να ηταν (πρωι - βραδυ) χωρις γκρινια. Μπορεί η αγγελία να είναι αναρτημένη σε τρίτο site και να το μετέφρασαν ως αποθηκάριο. Τέτοια θέση δεν υπάρχει. 4ωρος στη lidl ξεκινά από περίπου 500 ευρώ καθαρά, γιατί έχει και τα επιδόματα ταμειακών λαθών και κατελευθερίαν επίδομα της lidl. 4ωρος σε άλλο super είναι γύρω στα 250-300 ευρώ. Δεν αναφέρθηκα στον δικό μου μισθό, ο οποίος έχει πριμ βοηθού 50 ευρώ. Ρόδινα δεν είναι πουθενά στον ιδιωτικο τομέα, και οι σχέσεις με τους συναδέλφους δεν έχουν να κάνουν τόσο με την εταιρεία που οκ, θέτει κάποιο πλαίσιο συνεργατικότητας, αλλά με τους χαρακτήρες που δουλεύετε μαζί. Κι εγώ αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω πολλή γκρίνια και πόλεμο στο πρόσωπό μου γιατί ανελίχθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που θα με κάνει να πτοηθώ ή να παραιτηθώ ξέρω γω. Το αν θα ανέβεις, εξαρτάται κι απ'τις ανάγκες του καταστήματος. Στο κατάστημα το οποίο βρίσκομαι, σε μεγάλη πόλη, είχε ανάγκη από 1-2 βοηθούς και έπρεπε να επιλέξουν κάποιους από τους υπάρχοντες υπαλλήλους. Επέλεξαν εμένα για τη συμπεριφορά μου (δεν γκρίνιαζα, δεν είχα λόγο βασικά), για την παραγωγικότητά μου και για την αντίληψη των πραγμάτων. Με βοήθησε που ήμουν στέλεχος αλλού και ήξερα που μου παν τα 4. Θα μπορούσα να μην είχα γίνει τόσο γρήγορα ή και καθόλου. Πολλά παιδιά τους έχει γίνει πρόταση κι έχουν αρνηθεί γιατί δεν θέλουν την έξτρα ευθύνη. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο να συμβεί. Τώρα, αν κάποιος είναι απρόθυμος, γκρινιάζει, κλπ, λογικό να μην ανέβει γιατί η θέση αυτή είναι σε άμεση συνεργασία με τον διευθυντή. Και οι διευθυντές θέλουν άτομα δίπλα τους που να συνεννοούνται και να είναι πρόθυμοι και όχι να γκρινιάζουν για ψίλου πήδημα. Αυτό ισχύει σχεδόν παντού.
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Periphery είπε Το αν θα ανέβεις, εξαρτάται κι απ'τις ανάγκες του καταστήματος. Τωρα μιλησες σωστα!! Αν ξεκινας με 500 τοτε πως στο καλο εχεις καλυτερο μισθο με εναν 8ωρο?Αυτο λεω Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Rpanagos
top904 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Periphery είπε Μπορεί η αγγελία να είναι αναρτημένη σε τρίτο site και να το μετέφρασαν ως αποθηκάριο. Τέτοια θέση δεν υπάρχει. 4ωρος στη lidl ξεκινά από περίπου 500 ευρώ καθαρά, γιατί έχει και τα επιδόματα ταμειακών λαθών και κατελευθερίαν επίδομα της lidl. 4ωρος σε άλλο super είναι γύρω στα 250-300 ευρώ. Δεν αναφέρθηκα στον δικό μου μισθό, ο οποίος έχει πριμ βοηθού 50 ευρώ. Ρόδινα δεν είναι πουθενά στον ιδιωτικο τομέα, και οι σχέσεις με τους συναδέλφους δεν έχουν να κάνουν τόσο με την εταιρεία που οκ, θέτει κάποιο πλαίσιο συνεργατικότητας, αλλά με τους χαρακτήρες που δουλεύετε μαζί. Κι εγώ αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω πολλή γκρίνια και πόλεμο στο πρόσωπό μου γιατί ανελίχθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που θα με κάνει να πτοηθώ ή να παραιτηθώ ξέρω γω. Το αν θα ανέβεις, εξαρτάται κι απ'τις ανάγκες του καταστήματος. Στο κατάστημα το οποίο βρίσκομαι, σε μεγάλη πόλη, είχε ανάγκη από 1-2 βοηθούς και έπρεπε να επιλέξουν κάποιους από τους υπάρχοντες υπαλλήλους. Επέλεξαν εμένα για τη συμπεριφορά μου (δεν γκρίνιαζα, δεν είχα λόγο βασικά), για την παραγωγικότητά μου και για την αντίληψη των πραγμάτων. Με βοήθησε που ήμουν στέλεχος αλλού και ήξερα που μου παν τα 4. Θα μπορούσα να μην είχα γίνει τόσο γρήγορα ή και καθόλου. Πολλά παιδιά τους έχει γίνει πρόταση κι έχουν αρνηθεί γιατί δεν θέλουν την έξτρα ευθύνη. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο να συμβεί. Τώρα, αν κάποιος είναι απρόθυμος, γκρινιάζει, κλπ, λογικό να μην ανέβει γιατί η θέση αυτή είναι σε άμεση συνεργασία με τον διευθυντή. Και οι διευθυντές θέλουν άτομα δίπλα τους που να συνεννοούνται και να είναι πρόθυμοι και όχι να γκρινιάζουν για ψίλου πήδημα. Αυτό ισχύει σχεδόν παντού. Και όμως υπάρχει αυτη η θέση : https://kariera.lidl.gr/el/jobsearch/Υπάλληλος-Αποθήκης-Καταστήματος-μερική-απασχόληση-ορισμένου-χρόνου-στα-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης-1750 Παντως χρειάζεται και η βοήθεια γνωστου για να δουλεψει κάποιος στο Lidl (Θεσσαλονικη), έχω στείλει απειρές φορές για θέση στο lidl με προυπηρεσία απο αλλα σουπερ μαρκετ και δεν εγινε τίποτα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από top904
Natha Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Periphery είπε Μπορεί η αγγελία να είναι αναρτημένη σε τρίτο site και να το μετέφρασαν ως αποθηκάριο. Τέτοια θέση δεν υπάρχει. 4ωρος στη lidl ξεκινά από περίπου 500 ευρώ καθαρά, γιατί έχει και τα επιδόματα ταμειακών λαθών και κατελευθερίαν επίδομα της lidl. 4ωρος σε άλλο super είναι γύρω στα 250-300 ευρώ. Δεν αναφέρθηκα στον δικό μου μισθό, ο οποίος έχει πριμ βοηθού 50 ευρώ. Ρόδινα δεν είναι πουθενά στον ιδιωτικο τομέα, και οι σχέσεις με τους συναδέλφους δεν έχουν να κάνουν τόσο με την εταιρεία που οκ, θέτει κάποιο πλαίσιο συνεργατικότητας, αλλά με τους χαρακτήρες που δουλεύετε μαζί. Κι εγώ αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω πολλή γκρίνια και πόλεμο στο πρόσωπό μου γιατί ανελίχθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που θα με κάνει να πτοηθώ ή να παραιτηθώ ξέρω γω. Το αν θα ανέβεις, εξαρτάται κι απ'τις ανάγκες του καταστήματος. Στο κατάστημα το οποίο βρίσκομαι, σε μεγάλη πόλη, είχε ανάγκη από 1-2 βοηθούς και έπρεπε να επιλέξουν κάποιους από τους υπάρχοντες υπαλλήλους. Επέλεξαν εμένα για τη συμπεριφορά μου (δεν γκρίνιαζα, δεν είχα λόγο βασικά), για την παραγωγικότητά μου και για την αντίληψη των πραγμάτων. Με βοήθησε που ήμουν στέλεχος αλλού και ήξερα που μου παν τα 4. Θα μπορούσα να μην είχα γίνει τόσο γρήγορα ή και καθόλου. Πολλά παιδιά τους έχει γίνει πρόταση κι έχουν αρνηθεί γιατί δεν θέλουν την έξτρα ευθύνη. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο να συμβεί. Τώρα, αν κάποιος είναι απρόθυμος, γκρινιάζει, κλπ, λογικό να μην ανέβει γιατί η θέση αυτή είναι σε άμεση συνεργασία με τον διευθυντή. Και οι διευθυντές θέλουν άτομα δίπλα τους που να συνεννοούνται και να είναι πρόθυμοι και όχι να γκρινιάζουν για ψίλου πήδημα. Αυτό ισχύει σχεδόν παντού. οι θέσεις είναι στο επίσημο σάιτ της λιντλ και ονομάζονται υπάλληλος αποθήκης καταστήματος, από εκεί και πέρα τα δουλεύεις 4ωρο και βγαζεις 500 καθαρά δεν ξέρω πως προκύπτει, αφού στην αγγελία οι μισθοί είναι 430 μεικτά, δηλαδή πόσα βραδυνά και πόσες υπερωρίες να κάνεις;
nepomuk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερον το θεμα - το γενικευσα -Θεση εργασιας σε ΣΜ ,κουβαλητης δηλ, ταμιας-ταχυδακτυλουργος ,ταξιθετης και ενιοτε οδοκαθαριστης. Εχω αρκετες παρατηρησεις: Για τον ερωτωντα πρωτα απ ολα : Μαθε τεχνη κι αςστηνε και οταν πεινασεις πιαστηνε. Αυτη η θεση εργασιας οπως περιεγραψαν τοσοι πολοι ,αν και τοσο απαιτητικη και τοσο ωφελιμη στην Κοινωνια , αμοιβεται και αντιμετωπιζεται γενικα ως θεση Ανειδικευτου ,αναλωσιμη ,οσο εργατικος ,φιλοτιμος και σπουδαγμενος να ειναι κανεις .Στην Ελλαδα και οχι μονο της κρισης και της φτωχειας αυτη η ταπεινη θεση εργασιας φανταζει περιζητητη για τους νεους . Ειναι ενα πισογυρισμα αυτο σε σχεση με τις αρχες των 80΄ς ,οταν επιασα την πρωτη μου δουλεια. Ως πρεσβυτερος θα ελεγα στον ενδιαφερομενο να επιδιωξει κατ αρχην την προσληψη αλλα και να μαθει καλα μια τεχνη ,που για τον οποιονδηποτε εργοδοτη δεν θα ειναι ευκολα αναλωσιμος - αντικαταστασιμος . Θα δωσω ενα παραδειγμα απο τον ευρυτερο χωρο γνωστων και φιλων . Νεαρος καταστηματαρχης - καφε σνακ μπαρ αυτων που βλεπουμε σχεδον σε καθε τετραγωνο μεγαλης λεωφορου Πολεων ,το γυρισε σε Νταλικερης . Διεθεσε ενα σεβαστο ποσο , 5κ για εκμαθηση και το διπλωμα,αποδειχθηκε οτι το ειχε .. την αισθηση του χωρου , του χρονου , αντανακλαστικα κτλπ και τωρα ειναι περιζητητος σε Ελλαδα, Γερμανια , Αυστρια οπου πραγματοποιει συχνα ταξιδια ,μεταφεροντας κυριως οχηματα . Θα τον ελεγα ναυτικο της Στεριας , τεσπα το 500σαρικο του Λιντλ για τον νταλικερη - οδηγο - υπαλληλο φανταζει γελοιο ποσό για τους καφεδες και τα σνακ του μηνα. Πολλοι εδω μεσα ισως το εχουν .. ειδικα οι video gamers με τα απιθανα αντανακλαστικα και την αντιληψη του χωροχρονου συν την αναλογη ευφυια . Ενα παραδειγμα ανεφερα ως success story ,ας κοπιασουν και αλλοι να κατεβασουν ιδεες για τους νεους , διοτι ειναι λυπηρο να κατανταει λαχειο μια εργασια λιαν υπευθυνη και ενα τετραωρο για να ξεζουμιζεται ο εργαζομενος και απο κατω στρατιες ανεργων να ζηλοφθονουν τον τυχερο του 500ρικου ,που διαολε για ενα νεο Ζευγαρι οπου και οι 2 θα παιρνουν τα 500 , δυσκολα θα τα βγαζουν περα και μολις θα ξεπερνουν το επιπεδο φτωχειας με ορους Δυτικου Κοσμου .Οι 4ωριτες για το Λιντλ κανουν μπουγιο ,ο αριθμος μεγαλωνει οσο και η πολιτικη επιρροη. Υ.Γ Ενδιαφερον θα ειχε να μαθαιναμε πως συμπεριφερεται το Λιντλ στις Εγκυμονουσες. Σε καθε περιπτωση διαφωνω οτι το 500ρικο του Λιντλ Ελλαδας ερχεται απο την Γερμανια . Πολλα αλλα ερχονται απο εκει , αλλα γιατι τα 500 να μην ειναι απο Τσεχια η Πολωνια η τεσπα οποια αλλη χωρα με σαφως χαμηλοτερο εργατικο κοστος απ οτι στην πατριδα μας; Δεν μας φταινε Οι Γερμανοι για την οικονομικη μας Δυσπραγια ,ουτε για το οτι λαδωνονταν οι ορκισμενοι στο Συνταγμα και τους Νομους Ελληνες Υπουργοι , ασχετα αν αυτοι τους τα εχωναν , με το αζημιωτο φυσικα για τον Λαο που εδωσαν λογο. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από nepomuk 2
Natha Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ την καλή διάθεση όλων για τις απορίες μου που σίγουρα θα βοηθήσουν κι άλλους, απλά δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτουν οι μισθοί που ειπώνονται, από τη στιγμή που το ίδιο το σάιτ της λιντλ αναφέρει άλλους μισθούς.
Rpanagos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Το 500 αρικο έρχεται από την Γερμανία γιατί εκεί είναι η βάση της εταιρείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Lidl... Τι μου θύμισες τώρα.. εχω δουλέψει στα πέτρινα χρόνια στην Lidl. (2004 -2009) στον εσωτερικό έλεγχο. οπως σου τα λένε είναι. δυσκολη δουλειά, πολύ τρέξιμο και γενικά δεν υπάρχει περιθώριο για πολλά. προοπτικες εξελίξεις -τότε- υπήρχαν. αλλα δύσκολα. Ξεκινά, αλλά να θυμάσαι ένα πράγμα: θα σε πάρουνε για μια συγκεκριμένη δουλειά , από διευθυντές προφανώς είναι κομπλέ .
piiii Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Ας πεί την γνώμη του και κάποιος που δουλεύει στα κεντρικά. Αυτό που έχω καταλάβει στην σχεδόν 12ετή πορεία στην εταιρία είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν γνώσεις αλλά έχουν μπάρμπα στην κορώνη και πέρνουν τις προαγωγές. Οσον αφορά στα καταστήματα επειδή έχω ζήσει το επεισόδιο με συγγενικό πρόσωπο, up to a point είναι κράτος εν κράτη. Αν δεν σε γουστάρει ο διευθυντής του καταστήματος η ο προιστάμενός του θα σου κάνει την ζωή κόλαση. Αν πετύχεις καλό διευθυντή θα είσαι ζάχαρη... Ναί, στο χρηματικό είναι άπαιχτοι! 12 χρόνια τώρα δεν έχουν καθυστερήσει πληρωμή ούτε μέρα.. Μία φορά θυμάμαι καθυστέρησε για ώρες και ήταν λάθος της τράπεζας και όχι της εταιρίας.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, piiii είπε Αν δεν σε γουστάρει ο διευθυντής του καταστήματος η ο προιστάμενός του θα σου κάνει την ζωή κόλαση. Αν πετύχεις καλό διευθυντή θα είσαι ζάχαρη... Σε ποια δουλειά δεν ισχύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα