Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα βασικοτερα κριτηρια για μενα ειναι η μπαταρια, fullscreen οθονη και μεγαλος αποθηκευτικος χωρος.

Με μια ερευνα αγορας τις τελευταιες μερες εχω βρει τα εξης 

Xiaomi Poco F2 Pro 8/256 στα 600 απο skroutz/520 απο eGlobalCentral.eu

Oppo Reno 10x zoon 8/256 στα 520 απο Amazon.uk

Samsung Galaxy S10 Lite 8/128 στα 470 απο Amazon.de

Huawei P30 Pro 8/256 στα 620 απο skroutz (υπαρχει και με 6/128 στα 480)

Το τωρινο μου τηλ ειναι ενα Samsung Galaxy S7.

Η πρωτη μου επιλογη ειναι το Poco F2 Pro με βαση τα κριτηρια μου αλλα η τιμη απο Ελλαδα ειναι λιγο απαγορευτικη και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι το eglobalcentral καθως εχω διαβασει αναμεικτα σχολια.

Σαν 2η επιλογη εχω το Οppo Reno 10x zoom οπου το μονο που με προβληματιζει ειναι η διαρκεια της μπαταριας σε σχεση με τα υπολοιπα.

Σαν 3η επιλογη εχω βρει το Samsung Galaxy S10 Lite αλλα με απωθει το hole punch της μπροστινης καμερας και δεν ξερω κατα ποσο θα με ενοχλει σε fullscreen apps/video/photo. Στα συν οτι μου ειναι γνωριμο το λειτουργικο καθως δεν εχω αρκετη εμπειρια με τα υπολοιπα. 

Σαν 4 επιλογη το Huawei P30 Pro οπου η εκδοση με τη μεγαλυτερη μνημη και αποθηκευτικο χωρο μοιαζει απαγορευτικη. Οι τιμες για τις καρτες μνημης της Huawei επισης τσιμπημενες. Κι εδω προβληματισμος για το teardrop notch. 

Απο βιντεο reviews εχω δει οτι μπορει να 'κρυφτει' η μπροστινη καμερα και η Huawei το κανει καλυτερα απο τη Samsung καθως διατηρει της πληροφοριες της status bar εκει που ηταν (ασπρα γραμματα σε μαυρο φοντο) και δεν τα κατεβαζει ολα πιο κατω και να χανεις μεγαλο μερος στη οθονη. Εχει αλλαξει κατι με το android 10 ή τα τελευταια updates?

Επισης στο Samsung υπαρχει μια επιλογη για την always screen display 'tap to show only for 10 sec' και να μην ειναι μονιμα ενεργη. Το εχουν τα αλλα 3 λειτουργικα αυτο? 

Ποια ειναι η αποψη φιλων που τα εχουν χρησιμοποιησει τα παραπανω κινητα? Ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες.

Επεξ/σία από greenpower22
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Προσωπικά θα σου πρότεινα s10 lite. Πολύ καλό στο χέρι, ελαφρύ σε σχέση με το μεγεθός του. Το μοναδικό με snapdragon 855 και με εγγύηση Ελλάδα. Ο επεξεργαστής είναι ο κορυφαίος και φαίνεται. Ο επόμενος snap (865) είναι ο ίδιος απλά υπερχρονισμένος. Το hole punch που νόμιζα κι εγώ ότι θα με ενοχλεί, μου πήρε μια μέρα να το συνηθίσω στο μάτι. Επίσης έχει οθονάρα και κορυφαία μπαταρία. Φωτογραφική υστερεί απ p30 (για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω) αλλά μόνο αν είσαι photo expert θα το καταλάβεις. Όμως και πάλι λόγω επεξεργαστή έχεις επιλογή της Gcam για να βελτιωθεί. Επίσης έχει και ραδιόφωνο.

Θα ήθελα να είχε ασύρματη φόρτιση, αδιαβροχοποίηση και 2πλο ηχείο, αλλά τότε δε θα ήταν lite. :)

Η δική μου άποψη είναι πως το s10 lite είναι η πιο vfm ναυαρχίδα αυτή τη στιγμή (γιατί ναυαρχίδα τη λες).

Επεξ/σία από eliashadow
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Το Mi Note 10 δεν το έχεις υπόψιν; 

Ένα αξιόλογο κινητό, αλλά, επέτρεψε μου να πω ότι, δε βρίσκω λόγο να το επιλέξει σε σχέση με το s10 lite.

Αν και βρίσκονται σε παρόμοιο κόστος αγοράς, το s10 Lite έχει αρκετά καλύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη, πιο ελαφρύ και λιγότερο ογκώδες, πιο γρήγορη εσωτερική μνήμη και ίδια διάρκεια μπαταρίας (oι περισσότεροι λένε ότι έχει καλύτερη) παρόλο τη μεγαλύτερη ονομαστική τιμή του xiaomi.

Δημοσ.

Το ειδα και το Mi Note 10 αλλα τι προσφερει παραπανω απο το Huawei P30 Pro/Samsung S10 Lite? Οι καμερες σε ιδιο επιπεδο  με το P30 pro αλλα απο κει και περα χανει στα υπολοιπα σημεια. Και δυστυχως ενω εχει μεγαλυτερη μπαταρια σε πολλα συγκριτικα τεστ εχει μικροτερη διαρκεια. Ισως λογω chipset σε συνδιασμο με το λειτουργικο. Αν αυτο διορθωθηκε σε καποιο νεοτερο update δεν το εχω δει να το λενε καπου. Ξερεις κατι παραπανω?  

Δημοσ.

Αποψη για το Oneplus 7 Pro 8/256 που παιζει σε προσφορα στα 600 ευρω απο το επισημο site? Αξιζει να κανω την υπερβαση σε σχεση με τα υπολοιπα 4 smartphones που αναφερω στο αρχικο ποστ μου?

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι να πας ειτε στο S10lite διοτι εχεις συνηθισει και το λειτουργικο (η συνηθεια ειναι κατι πολυ ισχυρο) ειτε στο P30Pro στα 6/128 οπου η φωτογραφικη του ειναι σαφεστατα καλυτερη και δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο κρισιμα τα επιπλεον gb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...