Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα ναμαστε καλά! Χάλασε το laptop ύστερα από καιρό δεν άνοιγε με οποιονδήποτε τρόπο και το πήγα σε ενα μαγαζί για επισκευή και μου είπαν πρέπει να φτιάξουμε το τροφοδοτικό με κόστος 80 ευρώ και μπορεί να εμφανίσει και άλλα. Πρόκειται για ενα απλο laptop acer με i3 για βασικες αναγκες 400 ευρώ πριν 5 χρόνια... αξίζει να το φτιάξω η τέλος? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Οπως σου ειπε κι ο φιλος ειτε πιανουν τα χερια σου η κανενος φιλου σου και επιδιορθωνεις το καλωδιο αλλιως παιρνεις καινουριο με 15-20 ευρω ειτε ιδιου τυπου ειτε universal που ταιριαζει σε πολλα λαπτοπ. Τοσα του ελειπαν του μαστορα που ζητησε 80 για να το φτιαξει?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

μπορεί να μην το έθεσα σωστά... στο εσωτερικό του laptop η "βάση" τροφοδοσίας δεν λειτουργουσε κάπως έτσι μου το ανέφερε ο τεχνικος αλλά και αλλου που το πήγα δεν μπορεσαν να το φτιάξουν. Το ενα ηταν η γνωστή αλυσιδα i reaper και το αλλο ενα συνοικιακο μαγαζι στα Βριλήσσια jetservice χωρίς χρεωση

Δημοσ.
9 ώρες πριν, michael150583 είπε

καλησπέρα στην παρέα ναμαστε καλά! Χάλασε το laptop ύστερα από καιρό δεν άνοιγε με οποιονδήποτε τρόπο και το πήγα σε ενα μαγαζί για επισκευή και μου είπαν πρέπει να φτιάξουμε το τροφοδοτικό με κόστος 80 ευρώ και μπορεί να εμφανίσει και άλλα. Πρόκειται για ενα απλο laptop acer με i3 για βασικες αναγκες 400 ευρώ πριν 5 χρόνια... αξίζει να το φτιάξω η τέλος? 

Ευχαριστώ 

ποιο λαπτοπ ειναι ? μοντελο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...