Luxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Αρκετοί φίλοι μου λένε ότι πηγαίνουν για τρέξιμο στα ΤΕΦΑΑ. Μάλιστα για ένα συγκεκριμένα, αυτό στη Δάφνη, μπαίνουν μέσα από ένα πέρασμα που υπάρχει, αφού έχουν αφαιρεθεί κάποια κάγκελα. Αυτό δεν είναι παράνομο; Οπότε περνάω από εκεί βλέπω αρκετό κόσμο να τρέχει στο στίβο. Η σχολή δεν λειτουργεί;
Greektrooper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Η σχολή λειτουργεί τις πρωινές ώρες. Έχουν βάλει ανακοίνωση και στην κεντρική είσοδο αλλά και στο....."άνοιγμα" που λες πως η ελεύθερη είσοδος επιτρέπεται μετά τις 16.00 λόγω μαθημάτων. Την ημέρα η κεντρική είσοδος έχει λουκέτο. Το απόγευμα γίνεται πανικός από ανθρώπους που τρέχουν, περπατάνε, παίζουν μπάσκετ, ποδήλατα. Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να πηγαίνω αυτή την περίοδο μετά τις 21-22 γιατί μέχρι εκείνη την ώρα μπορεί να έχει και καμιά 500αρα μέσα από κόσμο. 2
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Η σχολή λειτουργεί τις πρωινές ώρες. Έχουν βάλει ανακοίνωση και στην κεντρική είσοδο αλλά και στο....."άνοιγμα" που λες πως η ελεύθερη είσοδος επιτρέπεται μετά τις 16.00 λόγω μαθημάτων. Την ημέρα η κεντρική είσοδος έχει λουκέτο. Το απόγευμα γίνεται πανικός από ανθρώπους που τρέχουν, περπατάνε, παίζουν μπάσκετ, ποδήλατα. Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να πηγαίνω αυτή την περίοδο μετά τις 21-22 γιατί μέχρι εκείνη την ώρα μπορεί να έχει και καμιά 500αρα μέσα από κόσμο. Έχω την εντύπωση ότι είχα δει κόσμο και πρωινές ώρες. Αλλά ίσως λόγω καραντίνας, επειδή η σχολή θα ήταν κλειστή λογικα. Τόσο πολύ κόσμο μαζεύει; Ψάχνω κάπου να πηγαίνω για τρέξιμο και πρωινές ώρες. Πήγαινω στο θέατρο βράχων στο Βύρωνα, αλλά πλέον με τα μέτρα ανοίγει μετά τις 16.00 το μεσημέρι.
lazkalai Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 λίγο άκυρο αλλά γνωρίζει κανείς αν το στάδιο της Καλλιθέας έχει ανοίξει για το κοινό;
Greektrooper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, Luxx είπε Τόσο πολύ κόσμο μαζεύει; Ψάχνω κάπου να πηγαίνω για τρέξιμο και πρωινές ώρες. Ναι δυστυχώς. Η μόνη επιλογή ή θα πας νωρίς το μεσημέρι κατά τις 16 δηλαδή και μετά αλλά εκεί θέλει προσοχή μην πάθεις καμία ηλίαση, ή μετά τις 21-22 όπου είναι πολύ πιο χαλαρά τα πράγματα. Να σου δώσω να καταλάβεις πιο πριν δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις χώρο για 100αρια σπριντακια. Για πρωινές ώρες δοκίμασε το Άλσος της Νέας Σμύρνης. Σχετικά λιγότερος κόσμος συν τα δέντρα που φτιάχνουν κάποια σκιά.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 για τα ΤΕΦΑΑ γιατι αποτι καταλαβα μαλλον μερικοι ειναι ανυποψιαστοι: ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! αν πατε ξεχαστε κινητα, πορτοφολια ταυτοτητες κοκ.. Δε το πιστευα και εγω μεχρι που πηγα με το κολλητο (του αρπαξαν ενα τσαντακι) αλλα ευτηχως τον πιασαμε (τρελο σπριντ και απο τους 2)... αν γκουγκλαρετε θα διαβασετε απιστευτα περιστατικα (μεχρι εχω ακουσει να τραβανε λαιμο για αλυσιδα)... εσυ που εισαι Βυρωνα μπορεις να κατηφορισεις πανεπιστημιουπολη που ειναι ανοικτα 24/7
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Πανεπιστημιουπολη/Πολυτεχνιουπολη τι φαση; Μπαινω και με το αμαξι μεσα; Δειχνω ταυτοτητα; Δεν εχω ιδεα!!
lostgravity Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, Luxx είπε Πανεπιστημιουπολη/Πολυτεχνιουπολη τι φαση; Μπαινω και με το αμαξι μεσα; Δειχνω ταυτοτητα; Δεν εχω ιδεα!! Πολυτεχνειουπολη μπορεις να μπεις και με αυτοκινητο, συνήθως ο φύλακας δεν ρωτάει τιποτα. Πανεπιστημιούπολη το πιθανότερο να σε ρωτήσουν στην είσοδο και αν τους πεις ότι απλά πας για τρέξιμο να σου ζητήσουν να αφήσεις το αυτοκίνητο έξω και να μπεις με τα πόδια.
Luxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, lostgravity είπε Πολυτεχνειουπολη μπορεις να μπεις και με αυτοκινητο, συνήθως ο φύλακας δεν ρωτάει τιποτα. Πανεπιστημιούπολη το πιθανότερο να σε ρωτήσουν στην είσοδο και αν τους πεις ότι απλά πας για τρέξιμο να σου ζητήσουν να αφήσεις το αυτοκίνητο έξω και να μπεις με τα πόδια. Μου έχουν πει ότι μέσα μπαίνουν και οικογένειες με παιδιά και παππουδια. Από ποια είσοδο;
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Λεωφ Ουλοφ Παλμε. Εισης απο το γηπεδο Καισαριανης Μ. Κρητικοπουλος και απο το Νεκροταφειο Ζωγραφου και για τα 2 (για πολυτεχνειο και απο γ.παπανδρεου/δημοτικο κολυμβητηριο δ αθηναιων) γκουγκλαρε το Θα συμβουλευα να μη μπεις με το αμαξι για απειρους λογους 1)Τρεχουν αρκετοι ιδιως απογευματα μεσα στο δρομο ή κανουν ποδηλατα αφου θεωρητικα δε λειτουργουν οι σχολες 2)δεν ειναι σπανιο να σπανε τζαμια/κλεβουν 3)παιζει να φας ακυρο απο φυλακες ωστοσο αν εχεις καποιο προβλημα υγειας θα μπεις. Ειναι τα 2 campus ιδανικα για τρεξιμο/περπατημα μιας και εχουν τοσο γηπεδα οσο και ασφαλτο, χωματοδρομους μονοπατια και κυριως απλα και χωρις συνωστισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα