venomsnakeUS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Έκανα το πρώτο μου upgrade εδώ και κάμποσα χρόνια και μου έχει μείνει η κάρτα, υπάρχει κάποιο άλλο ελληνικό site για αγοραπωλησίες; Ευχαριστώ!
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 xe.gr car.gr facebook market facebook σελιδες για αγγελιες και αλλα φορουμς στον τομεα των αγγελιων τους κ.α 1
venomsnakeUS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 21 minutes ago, Zengar Zombolt said: xe.gr car.gr facebook market facebook σελιδες για αγγελιες και αλλα φορουμς στον τομεα των αγγελιων τους κ.α Σε ευχαριστώ πολύ! Άρα, απ'ότι φαίνεται, για τεχνολογικό τομέα το insomnia είναι top
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, venomsnakeUS είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Άρα, απ'ότι φαίνεται, για τεχνολογικό τομέα το insomnia είναι top συγγνώμη αλλά εάν επιτρέπεται,γιατί εκτός του insomnia αφού οι πιο πολλές πιθανότητες εδώ είναι καθώς όλοι ασχολούνται με τεχνολογία pc κλπ εδώ.Εννοώ έχεις περισσότερες πιθανότητες. 1
venomsnakeUS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Just now, jerry banana said: συγγνώμη αλλά εάν επιτρέπεται,γιατί εκτός του insomnia αφού οι πιο πολλές πιθανότητες εδώ είναι καθώς όλοι ασχολούνται με τεχνολογία pc κλπ εδώ.Εννοώ έχεις περισσότερες πιθανότητες. Απλά θέλω να την πουλήσω, δεν έχω πρόβλημα με το που, όσο περισσότερα sites τόσο πιο γρήγορα (πιστεύω) θα πουληθεί!
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, venomsnakeUS είπε Απλά θέλω να την πουλήσω, δεν έχω πρόβλημα με το που, όσο περισσότερα sites τόσο πιο γρήγορα (πιστεύω) θα πουληθεί! Ε τότε βάλε την και εδώ φίλε δεν έχεις τίποτα να χάσεις.Και σε όλα τα υπολοιπα που σου είπε ο φιλος zombolt
Προτεινόμενες αναρτήσεις