Πανος999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Ποιο απ τα 3 λετε εσεις?? Εχει καποιος κανενα απ αυτα να πει γνωμη?? Τα χαρακτηριστικά τους ειναι αυτα ή ειναι παραπληροφορηση? Γτ βρηκα σε αλλο site ενα toyo proxes κ η οικονομια καυσίμου ηταν E ενω εδω ειναι B.. Επισης, σε τι αλλη διασταση μπορω να παω σε λαστιχα για να δείξει μεγαλύτερη η ζαντα? Δεν παω σε 16αρα γτ το κοστος ανεβαινει σε ολα..
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Είχα τα Toyo αλλά σε 185/55/15 καλά ήταν,δεν τα κράτησα για να δω αντοχές κτλ καθώς άλλαξα διάσταση ,αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος.Πάντως και τα 3 είναι καλά λάστιχα δεν νομίζω να υπάρχουν τεράστιες διαφορές,195/50 είναι η μαμα διάσταση ;
Πανος999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Είχα τα Toyo αλλά σε 185/55/15 καλά ήταν,δεν τα κράτησα για να δω αντοχές κτλ καθώς άλλαξα διάσταση ,αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν ευχαριστημένος.Πάντως και τα 3 είναι καλά λάστιχα δεν νομίζω να υπάρχουν τεράστιες διαφορές,195/50 είναι η μαμα διάσταση ; Τι να σου πω, δν ξερω.. Ετσι το πηρα!Πως μπορω να το μάθω αυτο?
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Τι να σου πω, δν ξερω.. Ετσι το πηρα!Πως μπορω να το μάθω αυτο? Στο manual αναγράφονται οι επιτρεπόμενες διαστάσεις,εναλλακτικά στο ντουλαπάκι του συνοδηγού η σε κολόνα σε αυτοκόλλητο. Τι αμάξι έχεις ;
Πανος999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Στο manual αναγράφονται οι επιτρεπόμενες διαστάσεις,εναλλακτικά στο ντουλαπάκι του συνοδηγού η σε κολόνα σε αυτοκόλλητο. Τι αμάξι έχεις ; Ενα polo 16.. Στν κολόνα γραφει μονο για τν πιεση στα ελαστικά
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ενα polo 16.. Στν κολόνα γραφει μονο για τν πιεση στα ελαστικά Μπες εδώ https://www.wheel-size.com/ βάλε το μοντέλο και δες τι επιλογές σου δίνει,με κάθε επιφύλαξη καθώς μόνο το manual δίνει τις ακριβείς πληροφορίες. 1
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Και τα 3 είναι πολύ καλά ελαστικά, με σχεδόν ίδιες αποδόσεις, κρίνονται σε κάποιες λεπτομέρειες. Έχοντας δοκιμάσει και τα 3 (τα Continental τα φοράω ακόμη). Για εμένα το ποιο ολοκληρωμένο ελαστικό είναι τα toyo proxes, εφόσον ζεσταθούν έχουν εξαιρετικό κράτημα και σε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα, αρκετά αργή φθορά. Τα Bridgestone μου άφησαν και αυτά πολύ καλές εντυπώσεις. Τα Continental με τα οποία έχω κάνει 25.000km περίπου, έχω παρατηρήσει ότι φθείρονται πάρα πολύ (καμία 40.000km θα βγάλουν με το ζόρι) και τώρα τελευταία σε κακή άσφαλτο μπορεί να μου κάνει κάτι χαζό γλιστρήματα, παρόλα αυτά σε καλή πατάνε πολύ καλά, κατι που στα αλλα δεν ήταν τόσο έντονο όταν ειχαν φθαρεί πάνω απο το 50%. 1
bezan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 φίλε μου δες και τα UNIROYAL rainsport 3 και 5, τρώγονται στην διετία αλλά κρατάνε καλά δρόμο και απίστευτο στην βροχή
1988panos2171 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ με τα michelin ps3 σε αυτή τη διάσταση είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά στο βρεγμένο εντυπωσιάστηκα. Το fuel δεν καταλαβαίνω γιατί να το κοιτάζει κάποιος, δε θα κατεβάσει την κατανάλωση ένα fuel: Α ούτε θα την ανεβάσει ένα fuel:F τουλάχιστον σε σημείο που να έχει ουσία. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από 1988panos2171 1
bezan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Εγώ με τα michelin ps3 σε αυτή τη διάσταση είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, ειδικά στο βρεγμένο εντυπωσιάστηκα. Το fuel δεν καταλαβαίνω γιατί να το κοιτάζει κάποιος, δε θα κατεβάσει την κατανάλωση ένα fuel: Α ούτε θα την ανεβάσει ένα fuel:F τουλάχιστον σε σημείο που να έχει ουσία. λαστιχαρα! τα; φορουσα πριν τα uni, λαστιχαρα ομως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα