Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετά benchmarks κατέληξα σε αυτά εδώ τα κομμάτια.

image.png.7fa01d87e939d8a4014c901ae4fb37bc.png

Θα κουμπώσω και μια GTX 1650 Super και όλα μια χαρά! Απλά θα ήθελα την γνώμη σας στο εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο (σε αυτό το budget χρημάτων, συνολικά μαζί με την κάρτα στρογγυλά 600 ευρώ) ή αν έχετε κάτι από αυτά δοκιμασμένο.. και αν έχω κάνει σωστή επιλογή μητρικής γιατί είναι κάτι που το ψιλό φοβάμαι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, GoldChartMan54 είπε

Καλησπέρα, 

Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετά benchmarks κατέληξα σε αυτά εδώ τα κομμάτια.

image.png.7fa01d87e939d8a4014c901ae4fb37bc.png

Θα κουμπώσω και μια GTX 1650 Super και όλα μια χαρά! Απλά θα ήθελα την γνώμη σας στο εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο (σε αυτό το budget χρημάτων, συνολικά μαζί με την κάρτα στρογγυλά 600 ευρώ) ή αν έχετε κάτι από αυτά δοκιμασμένο.. και αν έχω κάνει σωστή επιλογή μητρικής γιατί είναι κάτι που το ψιλό φοβάμαι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Καλησπέρα,

αναλόγως και τη χρήση για την οποία το προορίζεις και την οθόνη που έχεις εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 1 50άρικο ακόμα και να πας σε αυτό(καλύτερη μητρική, καλυτερος HDD, καλύτερη καρτα γραφικών):

image.png.5698311291d9a550d028b9a424f4618c.png

Αν δεν μπορείς, βγάλε την 1660 σουπερ και βαλέ 1650 σουπερ https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/nVidia 1650|GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4G- graphics ca

και σου περισσεύει και ενα δεκαρικο για σουβλάκια. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, splanis είπε

το ψαξες τοσο πολυ και κατεληξες σε αυτη την mobo? :P

Όχι, δεν το έχω ψάξει τόσο σε θέμα μητρικής.. απλά είδα ότι είναι συμβατή και οικονομική γιαυτό και την διάλεξα για το συγκεκριμένο build. Έχεις να προτείνεις κάτι εσύ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LaMereda είπε

gas.jpg.9057cf27f7f1615dfb3497222e847ff8.jpg

Θες  να σου πω για το Καλαματιανό ? Από τα καλύτερα της Ευρώπης ...

Ps: πλάκα κάνω, πέραν της μητρικής, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά επιλογές 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Αν κανένας έχει να προτείνει καμία καλή μητρική σε αυτά τα χρήματα θα το εκτιμούσα, και αν γίνεται από το e-shop γιατί από εκεί σκοπεύω να τα πάρω όλα για να μου το δέσουν κιόλας..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GoldChartMan54 είπε

Αν κανένας έχει να προτείνει καμία καλή μητρική σε αυτά τα χρήματα θα το εκτιμούσα, και αν γίνεται από το e-shop γιατί από εκεί σκοπεύω να τα πάρω όλα για να μου το δέσουν κιόλας..

μπορείς να τους πας την μητρική από άλλου αν δεν την έχουν/πανάκριβη και να το "δέσουν"

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GoldChartMan54 είπε

Γιατί μόνο απο το eshop ? 

https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b450m-steel-legend-retail-p-PER.529061

Επεξ/σία από leros2004

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...