GoldChartMan54 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετά benchmarks κατέληξα σε αυτά εδώ τα κομμάτια. Θα κουμπώσω και μια GTX 1650 Super και όλα μια χαρά! Απλά θα ήθελα την γνώμη σας στο εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο (σε αυτό το budget χρημάτων, συνολικά μαζί με την κάρτα στρογγυλά 600 ευρώ) ή αν έχετε κάτι από αυτά δοκιμασμένο.. και αν έχω κάνει σωστή επιλογή μητρικής γιατί είναι κάτι που το ψιλό φοβάμαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
c_access Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, GoldChartMan54 είπε Καλησπέρα, Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετά benchmarks κατέληξα σε αυτά εδώ τα κομμάτια. Θα κουμπώσω και μια GTX 1650 Super και όλα μια χαρά! Απλά θα ήθελα την γνώμη σας στο εάν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο (σε αυτό το budget χρημάτων, συνολικά μαζί με την κάρτα στρογγυλά 600 ευρώ) ή αν έχετε κάτι από αυτά δοκιμασμένο.. και αν έχω κάνει σωστή επιλογή μητρικής γιατί είναι κάτι που το ψιλό φοβάμαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπέρα, αναλόγως και τη χρήση για την οποία το προορίζεις και την οθόνη που έχεις εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις 1 50άρικο ακόμα και να πας σε αυτό(καλύτερη μητρική, καλυτερος HDD, καλύτερη καρτα γραφικών): Αν δεν μπορείς, βγάλε την 1660 σουπερ και βαλέ 1650 σουπερ https://www.digital-master.gr/el-gr/Products/nVidia 1650|GIGABYTE GeForce GTX 1650 SUPER WINDFORCE OC 4G- graphics ca και σου περισσεύει και ενα δεκαρικο για σουβλάκια.
splanis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 το ψαξες τοσο πολυ και κατεληξες σε αυτη την mobo?
GoldChartMan54 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, splanis είπε το ψαξες τοσο πολυ και κατεληξες σε αυτη την mobo? Όχι, δεν το έχω ψάξει τόσο σε θέμα μητρικής.. απλά είδα ότι είναι συμβατή και οικονομική γιαυτό και την διάλεξα για το συγκεκριμένο build. Έχεις να προτείνεις κάτι εσύ;
LaMereda Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 23 ώρες πριν, GoldChartMan54 είπε Καλησπέρα, Μετά από πολύ ψάξιμο και αρκετά benchmarks κατέληξα σε αυτά εδώ τα κομμάτια. @leros2004
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LaMereda είπε @leros2004 Τοποθεσία: Καλαμάτα Θες να σου πω για το Καλαματιανό ? Από τα καλύτερα της Ευρώπης ... Ps: πλάκα κάνω, πέραν της μητρικής, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά επιλογές Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από leros2004
GoldChartMan54 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Αν κανένας έχει να προτείνει καμία καλή μητρική σε αυτά τα χρήματα θα το εκτιμούσα, και αν γίνεται από το e-shop γιατί από εκεί σκοπεύω να τα πάρω όλα για να μου το δέσουν κιόλας..
Aris_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, GoldChartMan54 είπε Αν κανένας έχει να προτείνει καμία καλή μητρική σε αυτά τα χρήματα θα το εκτιμούσα, και αν γίνεται από το e-shop γιατί από εκεί σκοπεύω να τα πάρω όλα για να μου το δέσουν κιόλας.. μπορείς να τους πας την μητρική από άλλου αν δεν την έχουν/πανάκριβη και να το "δέσουν" 1
leros2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GoldChartMan54 είπε Αν κανένας έχει να προτείνει καμία καλή μητρική σε αυτά τα χρήματα θα το εκτιμούσα, και αν γίνεται από το e-shop γιατί από εκεί σκοπεύω να τα πάρω όλα για να μου το δέσουν κιόλας.. Γιατί μόνο απο το eshop ? https://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-b450m-steel-legend-retail-p-PER.529061 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από leros2004
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα