Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, snips είπε

...

Προσωπικά έχω ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ brave στο κινητό διότι είναι πιο γρήγορος από τον Firefox που έχω σε desktop και laptop

...

Τις όποιες αναζητήσεις κάνεις, μοιράζει πιο γρήγορα...Mιλάμε αστραπή, χαρτί και καλαμάρι... :)   Κιχ δεν προλαβαίνεις να κάνεις...

Επεξ/σία από Eloy
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tor portable rulezzz ακόμα και χωρίς Tails... Aργός βέβαια, αλλά τα γρήγορα πουλιά απο τον κώλο πιάνονται...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kerberos88 είπε

Το να προσπαθείς να πετύχεις ανωνυμία σε android μόνο με έναν anonymous browser είναι δώρο άδωρον. To android είναι μια εκ γενετής μηχανή παρακολούθησης, και ειδικά οι εφαρμοφές του. Σου προτείνω να περιορίσεις τον χρόνο σε android μόνο για κλήσεις, chatting και καμιά φώτο. Τα social media είναι σκέτος εθισμός και καθόλου απαραίτητα, μαζί και τα παιχνίδια.

Εγώ τις διαφημίσεις θέλω να εξαφανίζω που τρώνε μπαταρία στο πρωτεύον κινητό και κάνουν αργό το δευτερεύον, κατά τα λοιπά ας ξέρουν και με τι μάρκα χαρτί σκουπίστηκα...

Δημοσ.

Είμαι χρήστης του brave και δηλώνω πως δεν με ενοχλεί καθόλου ούτε έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα ασφαλείας.
Εάν έβαλα απλά affiliate link να σας πώ ότι σε όλους τους browser αφήνεις ίχνος που αναφέρει σε κάθε host απο ποιά σελίδα ήρθες, τι χρησιμοποιείς, και την ip σου. Αρα απλά σε αυτό κάποιος έβαλε λινκ για να βγάλει λεφτά που εν μέρη τα μοιράζεται μαζί σου μέσω bat.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kurkosdr είπε

κατά τα λοιπά ας ξέρουν και με τι μάρκα χαρτί σκουπίστηκα...

Αρκετά παθητικός ο τρόπος σκέψης σου, αλλά κάνε όπως νομίζεις. Μην ξεχνάς πως η πληροφορία είναι το ένα πιο σημαντικό αγαθό απ' όλα.

6 ώρες πριν, snips είπε

Κάποιοι δίνετε την εντύπωση ότι δεν κοιμάστε το βράδυ σκεπτόμενοι θέματα "ιδιωτικότητας" λόγω περιήγησης στο ίντερνετ. Και οι περισσότεροι ΠΟΤΕ δεν εχέτε γράψει μια γραμμή κώδικα και ποτέ δεν έχετε δουλέψει σε διεθνή εταιρία software.

Μπράβο ρε φίλε, κατέληξες στο συμπέρασμα πως τα άτομα που μισούν στις πολυεθνικές εταιρίες δεν έχουν δουλέψει σε αυτές. Μόνο που υπάρχουν πρώην υπάλληλοι MS που είναι πλέον δημοσίως υπέρ του foss, όπως ο Byran Lunduke. Ο rms είναι ίσως ο νούμερο ένα ακτιβιστής foss σε θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο και έχει γράψει GNU, gnuherd, gcc/g++, emacs κλπ. Και από πότε πρέπει κάποιος να ξέρει ντε και καλά να γράφει κώδικα για να έχει το δικαίωμα να ανησυχεί για την ιδιωτικότητά του online...;;;

6 ώρες πριν, snips είπε

Έχει προβλήματα ο κόσμος.

Προσωπικά έχω ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ brave στο κινητό διότι είναι πιο γρήγορος από τον Firefox που έχω σε desktop και laptop. 

Αύριο μπορεί να βάλω edge  στον φορητό, opera στο laptop και chrome στο κινητό

Με γειά σου με χαρά σου, αδερφέ μου, να τα χαίρεσαι.

6 ώρες πριν, snips είπε

Παραμύθια περί ασφαλείας και ιδιωτικότητας σε browsers και AV suites και λοιπά έπαψα να τα πιστεύω εδώ και χρόνια

Εδώ όμως αλλάζει το θέμα. Απλά εσύ θες να πείσεις τον εαυτό σου πως όλα πάνε καλά δεν σημαίνει πως πρέπει να καθησυχάζεις τον κοσμάκι για πράγματα που ούτε εσύ, ούτε αυτοί γνωρίζουν με βεβαιώτητα.

6 ώρες πριν, snips είπε

Δίνω την κάρτα σε ένα ρωσικό η κινεζικό eshop και μετά κατηγορώ τον browser που θα έπρεπε να αναλάβει τον ρόλο πληρώματος χρηματαποστολής. Τσιμπάω ransomware από ένα άσχετο .exe που με έτρωγε να πατήσω, και μετα μου φταίει το Avast που στέλνει στατιστικά από το PC μου σε τρίτους.

Αν αυτοί με τους οποίους συνομιλείς και είναι δήθεν υπέρ της ασφάλειας τρέχουν συχνά .exe τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

6 ώρες πριν, snips είπε

Βάλτε open source software λέει ο άλλος διότι είναι πιο ασφαλές επειδή λέει μπορείς να το ελέγξεις. Ανατρίχιασα. Διότι τα open source τα γράφουν απεσταλμένοι του Θεού, ενώ οι λοιποί πουεργάζονται σε εταιρίες λογισμικού οι οποίες θέλουν το προϊόν της σε κλειστό κώδικα, είναι αφορισμένοι από τον Πάτερ Κλεομένη. 

Κανείς δεν ισχυρίστηκε πως όσοι γράφουν foss είναι απεσταλμένοι του Θεού, απλά βάζεις λόγια στο στόμα μας. Αλλά αντιθέτως με λογισμικό κλειστού κώδικος, το foss σου επιτρέπει τουλάχιστον να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τι τρέχει - σκασίλα σου αν αυτός που το έγραψε είναι ο Ted Bundy ή η μητέρα Τερέζα, εσύ ξέρεις τι κάνει. Επίσης, επιτρέπει σε αυτούς που γνωρίζουν να το βελτισοτποίησουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, και σε αυτούς που ενδιαφέρονται να μάθουν. Πολλές φορές, όντως, δεν υπάρχει απόδειξη (ή, έστω, ένδειξη) πως το λογισμικό κλειστού κώδικα "σε παρακολουθεί" και είναι άλογο να το υποθέσουμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει να υποθέσουμε πως δεν σε παρακολουθεί - απλούστατα, δεν μπορείς να γνωρίζεις. Παραδέξου, λοιπόν, ότι αρνείσαι να παραδεχτέις την εν λόγω πιθανότητα γιατί έχεις βολευτεί στο φανταστικό κόσμο της υπόθεσης και η αλήθεια πως το ενδεχόμενο όντως υπάρχει σε κάνει να νιώθεις άβολα. Τότε θα σεβαστούμε και εμείς τις προτιμήσεις σου σχετικά με το λογισμικό.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, nick10000 είπε

εισαι σιγουρος οτι καταλαβες οτιδηποτε η σ αρεσε απλα ο τιτλος και εφτιαξες μια ιστορια μονος σου? (και οχι, δεν ειμαι φαν του brave, αλλα ειναι τοσο γελοιο αυτο που ειπες σε σχεση με το αρθρο και γενικα με το τι συμβαινει με ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ BROWSER -ακομα και τους "χειροτερους" - που δε μπορει να μεινει ασχολιαστο)

22 ώρες πριν, george1807 είπε

Άσχετο τελείως, τι λέει το άρθρο τι λες εσύ.

Το λάθος τους για όσους δεν έχουν καταλάβει και σχολιάζουν χωρίς να έχουν διαβάσει το άρθρο είναι ότι όταν έγραφες binance.us σε ανακατεύθυνε στο binance.us/en?ref=35089877

Δεν στο κρύβουν, αλλά δεν στο αναφέρουν κιόλας. 

Δεν σου κλέβει στοιχεία, απλώς κάθε φορά που επισκέπτεσαι εσύ αυτή τη σελίδα για παράδειγμα, αυτοί κερδίζουν ένα μικρό ποσοστό επειδή σε ''έφεραν'' στην ιστοσελίδα του binance.us

Καλά μου παιδιά είναι θέμα εμπιστοσύνης, διάβασα το άρθρο και από ότι φενεται δεν έχετε ιδέα από εταιρίες. Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε αυτό που έκαναν στην brave λέγεται παραπλάνηση και είναι ποινικό αδίκημα. Δεν πήρε άδεια για να χρησιμοποίηση το ref του απλά το έκανε. Επίσης είναι και κλοπή, κλοπή ;; Σας ακούω να ρωτάτε. Ναι κλοπή, ουσιαστικά έκλεψε απτις εταιρίες όταν έπαιρνε ποσοστό απτό κέρδος για το ref. Μπορούν να κάνουν άνετα μήνυση για Διαφυγόντα  κέρδη

ΥΓ δεν είναι λάθος ξεφτέρι  
[edit Διαφυγόντα]

Επεξ/σία από EmpGLOW
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, EmpGLOW είπε

Καλά μου παιδιά είναι θέμα εμπιστοσύνης, διάβασα το άρθρο και από ότι φενεται δεν έχετε ιδέα από εταιρίες. Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε αυτό που έκαναν στην brave λέγεται παραπλάνηση και είναι ποινικό αδίκημα. Δεν πήρε άδεια για να χρησιμοποίηση το ref του απλά το έκανε. Επίσης είναι και κλοπή, κλοπή ;; Σας ακούω να ρωτάτε. Ναι κλοπή, ουσιαστικά έκλεψε απτις εταιρίες όταν έπαιρνε ποσοστό απτό κέρδος για το ref. Μπορούν να κάνουν άνετα μήνυση για διαφυγέα κέρδη

Τσεο του insomnia με εντυπωσιάζεις με τις γνώσεις σου. Καμία παραπλάνηση δεν υπάρχει. Έτσι και αλλιώς θα έμπαινες στις σελίδες αυτές. Δεν γράφεις binance και πας στο bitstamp. Επίσης αυτά τα ¨διαφυγέα¨ γνωστά ως διαφυγόντα κέρδη δεν υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση καθώς συνεργάζεται άμεσα με τη binance που αναφέρει και στο άρθρο. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, george1807 είπε

Τσεο του insomnia με εντυπωσιάζεις με τις γνώσεις σου. Καμία παραπλάνηση δεν υπάρχει. Έτσι και αλλιώς θα έμπαινες στις σελίδες αυτές. Δεν γράφεις binance και πας στο bitstamp. Επίσης αυτά τα ¨διαφυγέα¨ γνωστά ως διαφυγόντα κέρδη δεν υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση καθώς συνεργάζεται άμεσα με τη binance που αναφέρει και στο άρθρο. 

Για αρχή με πιο τρόπο δεν είναι παραπλάνηση ;; 
επειση δεν το έκρυψαν δεν σημαίνει πως δεν είναι. Άμα ήταν κάτι ηθικό θα το έλεγαν από μόνοι τους δεν θα μας άφηναν να το ανακαλύψουμε και μετά να ζητάνε συγνώμη.

το ούτως η άλλως θα έμπαινες στις σελίδες αυτές το πετάμε απτό παράθυρο σαν το χειρότερο επειχηρημα στο κόσμο.

τελος δεν είδα πουθενά για απευθείας συνεργασία με binance όποτε Διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν. Επειδή χρησιμοποιούν affiliate δεν σημαίνει πως αυτά τα χρήματα θα τα έδιναν ούτως η άλλως. Πως ξέρεις ότι δεν τους γαμησαν  το επειχηρισιακο μοντέλο όταν όσοι χρήστες χρησιμοποιούσαν brave τους μείωναν το κέρδος; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, EmpGLOW είπε

Για αρχή με πιο τρόπο δεν είναι παραπλάνηση ;; 
επειση δεν το έκρυψαν δεν σημαίνει πως δεν είναι. Άμα ήταν κάτι ηθικό θα το έλεγαν από μόνοι τους δεν θα μας άφηναν να το ανακαλύψουμε και μετά να ζητάνε συγνώμη.

το ούτως η άλλως θα έμπαινες στις σελίδες αυτές το πετάμε απτό παράθυρο σαν το χειρότερο επειχηρημα στο κόσμο.

τελος δεν είδα πουθενά για απευθείας συνεργασία με binance όποτε Διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν. Επειδή χρησιμοποιούν affiliate δεν σημαίνει πως αυτά τα χρήματα θα τα έδιναν ούτως η άλλως. Πως ξέρεις ότι δεν τους γαμησαν  το επειχηρισιακο μοντέλο όταν όσοι χρήστες χρησιμοποιούσαν brave τους μείωναν το κέρδος; 

Τέλος πάντων επειδή δεν έχεις ιδέα και θεωρείς πως τα ξέρεις όλα δεν θα συνεχίσω άλλο. Ναι ήταν λάθος, αλλά ούτε σε κατασκόπευσαν, ούτε υπήρχε δόλος. Ο brave σε ό,τι διαφήμιση επιλέγεις να σου εμφανίζει και την πατάς σου επιστρέφει ανταμοιβή πίσω σε μορφή κρυπτονομίσματος (BAT) το οποίο μετά μπορείς να το κάνεις ό,τι θες.

Όσο για το αν έχει άμεση συνεργασία ή όχι με τη binance θα σε αφήσω να το κρίνεις μόνος σου. Αν πιστεύεις όσα λες κάνε καμιά αγωγή να κάνεις μπάνιο στα λεφτά. 

https://brave.com/binance/

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Asevastos είπε

Ποιο addon; Για android αναφέρομαι 

Βασικα ακυρο, δεν χρειαζεται ξεχωριστο addon, ο dolphin εχει ενσωματωμενο adblock

image.png.5d194bd88547e17b26e20c4aff026e8f.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, EmpGLOW είπε

Καλά μου παιδιά είναι θέμα εμπιστοσύνης, διάβασα το άρθρο και από ότι φενεται δεν έχετε ιδέα από εταιρίες. Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε αυτό που έκαναν στην brave λέγεται παραπλάνηση και είναι ποινικό αδίκημα. Δεν πήρε άδεια για να χρησιμοποίηση το ref του απλά το έκανε. Επίσης είναι και κλοπή, κλοπή ;; Σας ακούω να ρωτάτε. Ναι κλοπή, ουσιαστικά έκλεψε απτις εταιρίες όταν έπαιρνε ποσοστό απτό κέρδος για το ref. Μπορούν να κάνουν άνετα μήνυση για Διαφυγόντα  κέρδη

[edit Διαφυγόντα]

Ολα λαθος και εκτος τοπου και χρονου  αλλα θα συμφωνισω με το παραπλανηση, οχι ομως για το λογο που λες αλλα επειδη ελεγε "εμεις δεν κανουμε τετοια" και τα καναν, δηλαδη ουσιαστικα ναι μεν δεν ειναι spy οπως ειναι ο chrome και ο edge αλλα οσον αφορα τη διαφημηση δε διεφερε απ τους υπολοιπους. Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο

Επεξ/σία από nick10000
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vforvaggelis είπε

Βασικα ακυρο, δεν χρειαζεται ξεχωριστο addon, ο dolphin εχει ενσωματωμενο adblock

image.png.5d194bd88547e17b26e20c4aff026e8f.png

Ο Dolphin έχει τα καλύτερα settings, είναι γρήγορος και έχει επιλογή να μην εμφανίζονται οι εικόνες για εξοικονόμηση data, όμως προσπαθεί συνεχώς να συγχρονίσει καταναλώνοντας μπαταρία.

Επίσης είχε αναφερθεί στο forum κάτι αρνητικό που βγήκε στην φόρα, έκανα αναζήτηση αλλά δεν το βρήκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...