Justme10 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ μετά την λήψη του πτυχίου. Θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα πάρω δικό μου αυτοκίνητο, πόσος καιρός με καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου εδώ στην πόλη (Αθήνα), θα είμαι έτοιμος να μπορώ να κάνω ένα ταξίδι προς Πάτρα και εκεί γύρω. Σας ευχαριστώ.
Liapisftw Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει στάνταρ χρόνος σε αυτά. Η ερώτηση δεν στέκει καθόλου. Καθημερινήεξάσκηση μέχρι να νιώσεις έτοιμος για κάτι τέτοιο. 4
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, Justme10 είπε Καλησπέρα σας. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ μετά την λήψη του πτυχίου. Θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα πάρω δικό μου αυτοκίνητο, πόσος καιρός με καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου εδώ στην πόλη (Αθήνα), θα είμαι έτοιμος να μπορώ να κάνω ένα ταξίδι προς Πάτρα και εκεί γύρω. Σας ευχαριστώ. Δυσκολεύεσαι στην πόλη η στην εθνική ;
mrkra Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Οταν ημουν νεος οδηγος διαπιστωσα οτι δεν αντεχα να κανω μεγαλες διαδρομες κουραζομουν πιο ευκολα ειχα και το αγχος του νεου, πιστευω αυτο θα ειναι και το μεγαλυτερο σου προβλημα. Απλα εξασκηση και τυπικος με τον κωδικα οδικης κυκλοφοριας με μεσαια λωριδα και λιγα γκαζια φτανεις ανετα Πατρα.
nick#18 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Γιατι δεν πας απο μια σχολη οδηγων να βγειτε με το δασκαλο στο δρομο ξανα να θυμηθεις καλυτερα καποια πραγματα?
thant Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μια καλή ιδέα είναι.. την πρώτη φορά που θα κάνεις ένα ταξίδι που δεν θα αισθάνεσαι σίγουρος, να έχεις συνοδηγό έναν που γνωρίζει τη διαδρομή.
vamvakoolas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 ειναι καθαρα προσωπικο: εγω για παραδειγμα ακομα και τωρα αποφευγω νυχτα αλλα δε μασαω σε βροχες, χιονια κτλ. Εσυ απο την αλλη μπορει να βρεις ευκολο να οδηγας εθνικη και δυσκολο πολη ή το αναποδο. Ξεκινα σε κανενα μεγαλο παρκιν ανοικτο (π.χ σε σουπερ μαρκετ) για να μαθεις τις διαστασεις του οχηματος σου και συμπλεξη αποσυμπλεξη και γενικα να εξοικειωθείς και σιγα σιγα αρχισε τις διαδρομες. Εχεις ενα πλεονεκτημα: εισαι σε μεγαλουπολη οποτε χειροτερα να μαθεις δε θα βρεις (ισως Καιρο, Ναιρομπι Κεηπ ταουν να ειναι χειροτερα) οποτε αν πας επαρχια θα σου φανει...λουνα παρκ 3
korakios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Και μια συμβουλή , όλοι περνάνε το ενδιάμεσο στάδιο " εντάξει το έχω " . Τότε θέλει και τη μεγαλύτερη προσοχή 1
meletis_m Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Η ερώτηση είναι υποκειμενική . Ο καθένας είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα εγω αρχές του 2014 που πήρα και τήν άδεια με κούραζε ειδικά η νυχτερινή οδήγηση. Λόγω δουλειάς έκανα και την ΕΟ Ελευσίνας Θηβών , που είχες και αρκετή νταλίκα . 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Η ερώτηση είναι υποκειμενική . Ο καθένας είναι διαφορετικά. Για παράδειγμα εγω αρχές του 2014 που πήρα και τήν άδεια με κούραζε ειδικά η νυχτερινή οδήγηση. Λόγω δουλειάς έκανα και την ΕΟ Ελευσίνας Θηβών , που είχες και αρκετή νταλίκα . Παντα στην αρχη υπαρχει αγχος !!!Προσπερναγα αναγκαστηκα φορτηγα στον Κηφισο (πριν τον ανοιξουν) στι γεφυρες και ...ετρεμα με το Sunny 1.3 του 1988 Απορω με καποιους που τους αρεσει η νυχτερινη οδηγηση . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Γιάννης Platano
geomos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 6:28 ΜΜ, Justme10 είπε Καλησπέρα σας. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ μετά την λήψη του πτυχίου. Θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα πάρω δικό μου αυτοκίνητο, πόσος καιρός με καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου εδώ στην πόλη (Αθήνα), θα είμαι έτοιμος να μπορώ να κάνω ένα ταξίδι προς Πάτρα και εκεί γύρω. Σας ευχαριστώ. Όπως έγραψαν και οι παραπάνω κάνε 5-6 μαθήματα σε σχολή για να θυμηθείς τα βασικά. Πιστεύω μετά από ένα μήνα οδήγησης στην Αθήνα είσαι κομπλέ να οδηγήσεις σχεδόν παντού. Προσωπικά η εθνική μου φαινόταν πολύ πιο εύκολη στην αρχή παρά η οδήγηση στο κέντρο !!!
konpat Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτα από όλα θα πρέπει όλες οι ενέργειές σου μέσα στο αυτοκίνητο, να γίνονται χωρίς σκέψη, αυτόματα έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σου. Αν δεν μπορείς ακόμα να το κάνεις αυτό, κάνε εξάσκηση σε κάποιο ανοιχτό και ησυχο μέρος. Στη συνέχεια κάνε μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη. Όταν αισθάνεσαι άνετα σε τέτοιες διαδρομές, ξεκίνα σε εθνική σε ώρες με λίγη κίνηση έτσι ώστε να συνηθίσεις την ταχύτητα του αυτοκινήτου. Ότάν και εκεί αισθάνεσαι άνετα συνεχίζεις εθνική με περισσότερη κίνηση. Καλό είναι να έχεις και κάποιον μαζί σου για να μην έχεις άγχος. Ταξίδια νύχτα άστα για το τέλος. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από konpat
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/6/2020 στις 6:28 ΜΜ, Justme10 είπε Καλησπέρα σας. Έχω δίπλωμα αυτοκινήτου εδώ και 2 χρόνια αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ μετά την λήψη του πτυχίου. Θέλω να ρωτήσω, τώρα που θα πάρω δικό μου αυτοκίνητο, πόσος καιρός με καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου εδώ στην πόλη (Αθήνα), θα είμαι έτοιμος να μπορώ να κάνω ένα ταξίδι προς Πάτρα και εκεί γύρω. Σας ευχαριστώ. Το δίπλωμα οδήγησης δεν είναι πτυχίο. Με ότι συνεπάγεται στο troll θέμα. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από jmmys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα