infini Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Το κάθισμα της Markus αν δεν κάνω λάθος είναι από δερματίνη, που σημαίνει οτι θα ζεσταίνει αρκετά το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Η τιμή του τίτλου δεν ισχύει πλέον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, infini είπε Το κάθισμα της Markus αν δεν κάνω λάθος είναι από δερματίνη, που σημαίνει οτι θα ζεσταίνει αρκετά το καλοκαίρι. έχει και υφασμάτινη έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Την έβγαλε στα 209 το πλαίσιο την Iliac https://www.plaisio.gr/work-karekla-grafeiou-iliac-mauri_2857278 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα 2 τμήματα της πλάτης στο ύψος της μέσης περίπου, βοηθάνε για στήριξη? Εγώ κοιτάω για ενιαίο κομμάτι πλάτης αλλά με στήριξη μέσης (πίσω από την καρέκλα). Κάτι σαν αυτή https://www.amazon.co.uk/mfavour-Ergonomic-Adjustable-Headrest-Function/dp/B07P6HYSZR Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι 1.85 και 115kg. Από τότε που την πήρα σταμάτησα να έχω πόνους στη μέση, πραγματικά τα σπάει (την είχα πάρει πριν κανα 8 μηνο στα 249 ευρώ σε έκπτωση κι εγώ από Πλαίσιο και μου ήρθε συναρμολογημένη χωρίς χρέωση). Προηγουμένως είχα την Work Relax η οποία είχε κανονική τιμή 249 ευρώ, δε συγκρίνεται με την lliac, η lliac είναι κλάσεως ανώτερη με αρχική τιμή 349 ευρώ. Το mesh υλικό είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό και άνετο! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από philos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, philos είπε Είμαι 1.85 και 115kg. Από τότε που την πήρα σταμάτησα να έχω πόνους στη μέση, πραγματικά τα σπάει (την είχα πάρει πριν κανα 8 μηνο στα 249 ευρώ σε έκπτωση κι εγώ από Πλαίσιο και μου ήρθε συναρμολογημένη χωρίς χρέωση). Προηγουμένως είχα την Work Relax η οποία είχε κανονική τιμή 249 ευρώ, δε συγκρίνεται με την lliac, η lliac είναι κλάσεως ανώτερη με αρχική τιμή 349 ευρώ. Το mesh υλικό είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό και άνετο! Για 1.95 πιστεύεις θα κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Κοίταζα κι εγώ για Herman Miller αλλά υπερβολικά λεφτά ρε φίλε.. Στα 210 τη σκέφτομαι την κινεζιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, cirrus είπε Για 1.95 πιστεύεις θα κάνει; Πραγματικά δεν έχω ιδέα Εγώ την έχω πάντα στο μέγιστο ύψος από το έδαφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cirrus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, philos είπε Πραγματικά δεν έχω ιδέα Εγώ την έχω πάντα στο μέγιστο ύψος από το έδαφος. Κυρίως για την πλάτη και το προσκέφαλο το λέω. Εγώ ήμουν με το χέρι στη σκανδάλη για την Ergohuman με τα 550, αλλά επειδή είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή το σκέφτομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, cirrus είπε Για 1.95 πιστεύεις θα κάνει; το νούμερο 3 του draft....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις