Προς το περιεχόμενο

Διακοπή vdsl σύνδεσης cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Λόγω του ότι ξενοίκιασα θέλω να κάνω διακοπή. Γνωρίζει κανείς τις χρεώσεις? Το συμβόλαιο ήταν ανανέωσης (και άρα 1 έτους) και το έκανα τον Οκτώβριο. 

Βασικά έχει γίνει και το άλλο το παράδοξο. Αρχικά, είχα ξεκινήσει κανονικά με 2 χρόνια συμβόλαιο όταν πρώτο έκανα το vdsl ('16). Όταν έληξε το συμβόλαιο (δλδ το' 18) πήγα σε κατάστημα για ανανέωση και ο υπάλληλος μου είπε ότι έχει γίνει ήδη ανανέωση και ότι λογικά είχαν επικοινωνήσει μαζί μου για κάτι τέτοιο (αφού είχε και υπογραφή (ψηφιακή?)). Αυτό του είπα δεν έγινε, αλλά εκείνη την στιγμή δεν με ένοιαζε μιας και όντως ήθελα να το συνεχίσω για 1 ακόμα χρόνο. 

Την φετινή ανανέωση την ξέχασα ώσπου ήρθε ο 1ος λογαριασμός με την ίδια τιμή, οπότε φαντάστηκα ότι έκαναν τα ίδια πάλι. Σε περίπτωση που η λήξη συμβολαίου κοστίζει, μπορώ να κάνω κάτι όσον αφορά την ανανέωση που εξαρχής δεν ήθελα φέτος? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι η ανανέωση είναι για 12 μήνες; Εγώ γνωρίζω ότι είναι για 24μηνο και μόνο του TV ανανεώνεται ανά 12μηνο.

Στον λογαριασμό σου στο My Cosmote, αναφέρει πότε έγινε η τελευταία ανανέωση και για πόσο ισχύει η δέσμευση.

Cosmote.png

Μόλις τώρα, jkoukos είπε

Είσαι σίγουρος ότι η ανανέωση είναι για 12 μήνες; Εγώ γνωρίζω ότι είναι για 24μηνο και μόνο του TV ανανεώνεται ανά 12μηνο.

Στον λογαριασμό σου στο My Cosmote, αναφέρει πότε έγινε η τελευταία ανανέωση και για πόσο ισχύει η δέσμευση.

Cosmote.png

τα 24μηνα αφορουν νεες συνδεσεις

Φίλε μου 3 φορές έχω κάνει ανανέωση. Δεν είναι νέο συμβόλαιο.

Η ημερομηνία αφορά ενεργοποίηση τελευταίας ανανέωσης ή αρχικής σύνδεσης (αν είναι η πρώτη φορά).

42 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Φίλε μου 3 φορές έχω κάνει ανανέωση. Δεν είναι νέο συμβόλαιο.

Η ημερομηνία αφορά ενεργοποίηση τελευταίας ανανέωσης ή αρχικής σύνδεσης (αν είναι η πρώτη φορά).

Ισως για φοιτητικα τοτε να ισχυει η ετησια ανανεωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...