BrwmogazoS Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 http://extremeprometeia.com/forum/showthread.php?t=224 Σημερα το μεσιμερακι εφτασαν τα units... το δικο μου ερχεται με κουριερ και 8α το εχω αυριο αρα 8α εχω και μερικες φοτογραφιες απο το δικο μου να δειξω... αν εχω χρονο 8α δοκιμασω και τους δυο επεξεργαστες μου με το GT βεββαια η μητρικη μου ειναι πειραγμενη πλεον και δεν 8α μπορεσω να δω ποσο παραπανω πηγε ο 2.8 με το GT...
dpolal Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Χωρίς παρεξήγηση αλλά αναρωτιέμαι πόσο περίπου καιρό κρατάς όλα αυτά τα exotic συστήματα που αλλάζεις. Προλαβαίνουν να παλιώσουν (σχετικό αυτό) καθόλου ή τα αναβαθμίζεις σχεδόν με τις ζελατίνες τους; Δεν το λέω από κακία, προς Θεού, πάντα με φιλική διάθεση. (έ, ίσως υπάρχει μια μικρή δόση ζήλιας βέβαια αλλά υποβόσκει στο βάθος ) Καλορίζικο πάντως.
Nfountou Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 file dirtygaz, Auto to marafeti thelei ka8olou sunthrhsh? 8a xreiazetai na anoigw sunexeia to mhxanaki na koitaw gia ygrasia ktlp? Tha mporei na douleiei 24/7? Mexri stigmhs exw dei to neraki alla to exw apokleisei logw diarrown.
BrwmogazoS Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Οχι δεν υπαρχει λογος για παρεξηγηση. To freon δεν το κρατησα πολυ το προηγουμενο και γενικα κα8ε μηνα ολο και κατι 8ελω να παιρνω απο hardware, τωρα με τον 2.8 ειχα αραξει λιγο γιατι ηταν καλος...αλλα πηρα και εναν 3.0 για δοκιμες. το να αλλαζεις συνεχεια κομματια το μονο καλο που κανει ειναι να ικaνοποιει την λοξα σου...και τεραστιο κακο στην τσεπη μου... ντουφου οχι συντηρηση δεν 8ελει κανο οπως και το ψυγειο σπιτι σου...δεν του κανεις τιποτα ετσυ δεν ειναι? το μονο που αραια και που 8α κανεις ειναι να κσεκουμπωνεις το μπροστινο καπακι του για να κα8αριζεις απο τισ σκονες το ψυγειο του... υγρασια εγω ειχα προβληματα αλλα οπως το κοβο μαλλον το cpu kit ειχε προβλημα... 8α δειξει με το καινουριο τωρα. παντα 24/7 λειτουργια απο τοτε που το πηρα
Nfountou Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Thanks gia tis info! ante kai akoma kalutera o/c
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.