tsiro7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, terry308 είπε Το γέμισμα του φ. α. δε θέλει μισή ώρα, ελεοςς, 250 γεμίσματα έχω κάνει πάνω από 3 λεπτά δεν παίρνει σα γέμισμα, σαν αναμονή ανάλογα με το πότε θα πάει, εάν έχει αλλαγή βάρδιας ταξί κτλ Μπες βγες πόση ώρα κάνεις συνήθως στο πρατήριο? Θα το έκανες μέρα πάρα μέρα? Αν ήταν και 10-15 min απόσταση από το σπίτι σου?
pareisaktos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Ο άνθρωπος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει το κόστος του καυσίμου και εσείς του προτείνετε φυσικό αέριο. Το μόνο θετικό του φυσικού αερίου εν τέλει είναι το κόστος το οποίο δεν τον ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα τον περιορίζει σημαντικά στο γεγονός ότι θα πρέπει να ψάχνει κάθε φορά πρατήριο (τα ελάχιστα που υπάρχουν). Σύμφωνα με τα δεδομένα που θέτεις μία είναι η λύση. DIESEL Ιδανικό καύσιμο για τη χρήση που θες. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι πρέπει να ανέβεις κατηγορία και να δεις αυτοκίνητα τύπου i30, ceed, leon, golf για να κάνεις τις διαδρομές σου πιο άνετα
terry308 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Μπες βγες πόση ώρα κάνεις συνήθως στο πρατήριο? Θα το έκανες μέρα πάρα μέρα? Αν ήταν και 10-15 min απόσταση από το σπίτι σου? Το έκανα διότι έκανα 140χλμ καθημερινά! Και απόσταση 50 λεπτά απο το σπίτι μου -15 απο την εργασια μου Βεροια το σπίτι μου Θεσσαλονίκη το πρατήριο Μπες βγες 5 λεπτα στο πρατήριο Διαβατών και Σινδου Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από terry308
Boubis1411 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, terry308 είπε Το γέμισμα του φ. α. δε θέλει μισή ώρα, ελεοςς, 250 γεμίσματα έχω κάνει πάνω από 3 λεπτά δεν παίρνει σα γέμισμα, σαν αναμονή ανάλογα με το πότε θα πάει, εάν έχει αλλαγή βάρδιας ταξί κτλ 50 λεπτά περίμενα προχτές... Μακριά μακριά μακριά
tsiro7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, terry308 είπε Το έκανα διότι έκανα 140χλμ καθημερινά! Και απόσταση 50 λεπτά απο το σπίτι μου -15 απο την εργασια μου Βεροια το σπίτι μου Θεσσαλονίκη το πρατήριο Μπες βγες 5 λεπτα στο πρατήριο Διαβατών και Σινδου Αν σου πλήρωναν τα καύσιμα θα το έκανες? Εδώ Αθήνα έχεις ιδέα τι αναμονή έχει?
neutrinogr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 3:30 ΜΜ, pral13 είπε Χρειάζομαι τα φώτα σας. Θέλω να αγοράσω αυτοκίνητο το οποίο θα διανύει καθημερινά σε εθνική περίπου 150 χιλιόμετρα. Η μειωμένη κατανάλωση δεν είναι προτεραιότητα καθώς τα έξοδα καλύπτονται από τον εργοδότη. Βασικό κριτήριο είναι η αξιοπιστία, τα σχετικά φθηνά service και μετά η κατανάλωση. Σκέφτομαι για αγορά καινούργιου στα 13.000 euro και πιο συγκεκριμένα κάτι ανάμεσα σε hyundai i20, kia rio, toyota yaris, όλα σε 1000 έως 1200 κυβικά, βενζίνη. Τι προτείνετε; Μήπως να ξανασκεφτώ το πετρέλαιο ή μεταχειρισμένο; Κάθε σκέψη καλοδεχούμενη. Επειδή κάνω και εγώ την ίδια διαδρομή με εσένα περίπου (Καλλιθέα- Συγγρού- εθνική και δουλεύω στη Ριτσώνα ) τα τελευταία 4.5 χρόνια το πετρέλαιο είναι το καλύτερο καύσιμο. Μου έχει παραχωρήσει η επιχείρηση ένα fiat Punto Evo van diesel κάθε 4 μέρες θέλει γέμισμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα