teotsigourakos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα ψάχνω να πάρω ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Θέλω ένα μέσο να πιάνει μέχρι 40χλμ να μη χρειάζεται δίπλωμα και να έχει κάθισμα μηχανής και όχι ποδηλάτου λόγω πρόβλημα στη μέση. Ποια είναι η άποψη σας για ηλεκτρικά μοτοποδήλατα και αν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια. Budget 1000-1500€
NinjACake Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Το καλυτερο μοτο ποδηλατο ειναι αυτο:EMW 250W/1000 Portable battery edition 2020 Στα 1500€ με πολλα πραγματα. Δισκοφρενο μπορς πισω, συναγερμο και η μπαταρια βγαινει πανευκολα. Απλα ειναι κ για τι χρηση το θες.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, teotsigourakos είπε Καλησπέρα ψάχνω να πάρω ηλεκτρικό μοτοποδήλατο. Θέλω ένα μέσο να πιάνει μέχρι 40χλμ να μη χρειάζεται δίπλωμα και να έχει κάθισμα μηχανής και όχι ποδηλάτου λόγω πρόβλημα στη μέση. Ποια είναι η άποψη σας για ηλεκτρικά μοτοποδήλατα και αν γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια. Budget 1000-1500€ Έχε υπόψιν πως οτιδήποτε έχει τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 25 και φτάνει έως 45 χαω πιάνεται μοτοποδήλατο και χρειάζεται δίπλωμα. Χωρίς δίπλωμα μπορείς να οδηγήσεις μόνο κάποιο ηλεκτρικό ποδήλατο που η τελική του ταχύτητα ΔΕΝ ξεπερνάει τα 25 χαω. Επίσης με τον νέο νόμο τα ηλεκτρικά ποδήλατα επιδοτούνται έως και το 40% της αξίας τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα