kage Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είδα τα λινκ .Θα έπρεπε να απαγορεύετε η κυκλοφορία από 90s και πισω... Και ναι οποίος δεν έχει λεφτά δεν πρέπει να πάρει τέτοια Οχήματα για λόγους ασφαλειας Το να παρει κάποιος ένα αυτοκ.για να μάθει /τρακάρει είναι νοοτροπία δεκαετιών πίσω... Ενολιγης ο καθένας με τις πράξεις του αξιολογεί την αξία της ζωής... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2020 από kage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Κι ομως καποιο σουργελακι μπορει να βρεθει στα 400-500 ευρω που να μπορει εστω για λιγο να κανει την δουλεια του. https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&price-from=>400&price-to=<500&significant_damage=f Mόνο που ο TS πιστεύει ότι με 400 ευρώ θα βρεί αυτοκίνητο του 2005, όχι 20ετίας+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 22 λεπτά πριν, dpolal είπε Mόνο που ο TS πιστεύει ότι με 400 ευρώ θα βρεί αυτοκίνητο του 2005, όχι 20ετίας+. Θα του περασει οταν ζυμωθει με την πραγματικοτητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Πως μπορώ να μάθω αν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγόρασα το πήρε ο πωλητής απο τον οδδυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δύσκολο πολύ αυτό που ζητάς η θα είναι 1800/2000 κυβικά αμάξι και χρονολογίας το πολύ 2000 σε αυτά τα λεφτά η μόνο για ανταλλακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Πως μπορώ να μάθω αν το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγόρασα το πήρε ο πωλητής απο τον οδδυ; Παλιοτερα το εγραφε υποχρεωτικα στην αδεια κυκλοφοριας...."ΕΚ ΤΟΥ ΟΔΔΥ"... Ο βασικος λογος που το εγραφαν ηταν οτι ειχε μειωση τεκμηριου 40%. Δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι τελευταια... Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Έχω σε ακινησια ένα passat του 2001 με 150000 χλμ πάρτο τζάμπα αν πληρώνεις τη μεταβιβαση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Γιατί δεν το πουλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, elgol είπε Έχω σε ακινησια ένα passat του 2001 με 150000 χλμ πάρτο τζάμπα αν πληρώνεις τη μεταβιβαση αν ειναι το 1.8Τ ερχομαι και το παιρνω εγω και κερναω κ προβατινα-τσιπουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, paylidis είπε αν ειναι το 1.8Τ ερχομαι και το παιρνω εγω και κερναω κ προβατινα-τσιπουρο... Αν ήταν το 1,8Τ θα το είχε πουλήσει εύκολα και μόνο για τον κινητήρα... 😄 Υ.Γ. Καλά τι θα το κάνεις;;; Ξέρεις πόσο θα καίει και δεν θα πηγαίνει και όπως το q3 σου... Βέβαια ένα πρόγραμμα 200++ Βάλτε με κι εμένα στη λίστα αν είναι 1,8Τ!!! Υπόσχομαι ότι θα βάλω το μοτέρ σε εμένα και μετά θα το επαναχαρίσω με το 1.6 fsi μέσα...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, filarhos είπε Αν ήταν το 1,8Τ θα το είχε πουλήσει εύκολα και μόνο για τον κινητήρα... 😄 Υ.Γ. Καλά τι θα το κάνεις;;; Ξέρεις πόσο θα καίει και δεν θα πηγαίνει και όπως το q3 σου... Βέβαια ένα πρόγραμμα 200++ Βάλτε με κι εμένα στη λίστα αν είναι 1,8Τ!!! Υπόσχομαι ότι θα βάλω το μοτέρ σε εμένα και μετά θα το επαναχαρίσω με το 1.6 fsi μέσα...😁 βρε δε με νοιαζει τι καιει, ποτε δε με ενοιαξε, πιο πολυ για τη γκρινια λεω καταναλωσεις... οσο και να καιει παλι πλακωμενος θα το παω... 😂 Θελω ενα project car να ασχολουμαι τα ΣΚ και 2-3 αντικες (δεκαετίας 60-70) που είχα κατα νου δε μου καθονται... Οποτε κοιταω και για ενα 20VT να το κανω 300 αλογα να παιζω (ειχα βρει ενα A4 quattro μαλιστα στα 500€ λειτουργικό αλλα δε το προλαβα 😑 - αυτο ηταν ακριβως αυτο που ηθελα..) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 1.6 ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα