Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εχω αναγραψει και στον τιτλο του νηματος ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σε τιμη εξευτελιστικη.  εχω δει αυτοκινητα απο οδδυ πχ μοντελα του 2005 στα 400 ευρω πληρως λειτουργικα.σαν τιμη εκκινησης δηλαδη.βεβαια εκει ισως πανε κορακια,μαντραδες και καθε λογης εμποροι και τα χτυπανε και αντε να τους κοντραρεις.ασε που εχουν και τα μεσα και τους γνωστους εκει μεσα.ετσι πιστευω.δεν εχω εμπειρια απλα οτι ακουω δεξια και αριστερα.επισης εκει δεν βρισκεις και αυτο που περιπου ψαχνεις.ειναι οτι εχει μεινει.

Που αλλου πιστευετε θα μπορουσα να ψαξω για αγορα αυτοκινητου σε πολυ χαμηλη τιμη? δηλαδη  εναλλακτικες λυσεις?

Καποτε ψαχνομουν στα κατασχεμενα απο τραπεζες αλλα δεν εβγαλα ακρη.και οι πληροφοριες που μου εδιναν μεσα απο την τραπεζα ηταν μπερδεμενες.

Υπαρχουν αλλου επιλογες περα απο τις κλασικες για να ψαξει καποιος αυτοκινητα σε πολυ χαμηλες τιμες?

οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δει κατασχεμένα  ιχ από τελωνείο σε νησί. ΄Ήταν σαπισμένα από αλάτι και υγρασία, αλλά φαντάζομαι "πλήρως λειτουργικά" 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sonikk είπε

Οπως εχω αναγραψει και στον τιτλο του νηματος ενδιαφερομαι για αγορα αυτοκινητου σε τιμη εξευτελιστικη.  εχω δει αυτοκινητα απο οδδυ πχ μοντελα του 2005 στα 400 ευρω πληρως λειτουργικα.σαν τιμη εκκινησης δηλαδη.βεβαια εκει ισως πανε κορακια,μαντραδες και καθε λογης εμποροι και τα χτυπανε και αντε να τους κοντραρεις.ασε που εχουν και τα μεσα και τους γνωστους εκει μεσα.ετσι πιστευω.δεν εχω εμπειρια απλα οτι ακουω δεξια και αριστερα.επισης εκει δεν βρισκεις και αυτο που περιπου ψαχνεις.ειναι οτι εχει μεινει.

Που αλλου πιστευετε θα μπορουσα να ψαξω για αγορα αυτοκινητου σε πολυ χαμηλη τιμη? δηλαδη  εναλλακτικες λυσεις?

Καποτε ψαχνομουν στα κατασχεμενα απο τραπεζες αλλα δεν εβγαλα ακρη.και οι πληροφοριες που μου εδιναν μεσα απο την τραπεζα ηταν μπερδεμενες.

Υπαρχουν αλλου επιλογες περα απο τις κλασικες για να ψαξει καποιος αυτοκινητα σε πολυ χαμηλες τιμες?

Σιγά μην έχεις δει αυτό που περιγράφεις στα bold, μάλλον τις διακηρύξεις του ΟΔΔΥ έχεις δει που απλά γράφουν "για κυκλοφορία" και όχι πλήρως λειτουργικά.

Γενικά πάντως αν θέλεις να βρεις αυτοκίνητο του 2005 με 400€ το οποίο να είναι της προκοπής κιόλας, θα σου έλεγα να το ξεχάσεις. Ευκαιρία με την άποψη ότι θα το πάρεις κάτι λιγότερο από όσο μπορεί να πιάσει ίσως και να βρεις, σε τιμή εξευτελιστική όμως δεν παίζει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sonikk είπε

Έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις ένα τρακαρισμένο με το ελάχιστο κόστος; ένα που να έχει πρόβλημα στον κινητήρα; ένα που να θέλει πολλά μαζεματα; αν όχι τότε δεν θα μπορέσεις ποτέ να αγοράσεις ένα πολύ φτηνό αυτοκίνητο και να το κάνεις να κυκλοφορήσει. Και βέβαια δεν μιλάμε για την τιμή που αναφέρεις, μιλάμε για την διπλάσια συν τα υπόλοιπα που θα χρειαστεί για να γίνει αυτοκίνητο. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχει ένα σαραβαλάκι του '95 ένας γνωστός μου. Ήταν το καθημερινό του αμάξι μέχρι και προχτές που πήρε άλλο.

Λογικά θα το αποσύρει διότι ίσως δεν αξίζει να χάσει το χρόνο του και να εμπλακεί σε διαδικασίες για μεταπώληση.

Αν ενδιαφέρεσαι σας φέρνω σε επαφή.

Δημοσ.

Το 2005 με τα 400 ευρω δεν πανε μαζι.

Ή πας για 400 ευρω και αμαξι πριν του 1997 (με τυχη και ψαξιμο),ή με κανα διχιλιαρο μινιμουμ για 2005.

Αλλιως καπου θα βρωμαει ασχημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις ένα τρακαρισμένο με το ελάχιστο κόστος; ένα που να έχει πρόβλημα στον κινητήρα; ένα που να θέλει πολλά μαζεματα; αν όχι τότε δεν θα μπορέσεις ποτέ να αγοράσεις ένα πολύ φτηνό αυτοκίνητο και να το κάνεις να κυκλοφορήσει. Και βέβαια δεν μιλάμε για την τιμή που αναφέρεις, μιλάμε για την διπλάσια συν τα υπόλοιπα που θα χρειαστεί για να γίνει αυτοκίνητο. 

Ακριβώς αυτό και μόνο. Ολόσωστα. Αυτός ο μύθος του ΟΔΔΥ με τα πανφτηνά αυτοκίνητα κρατάει πόσα χρόνια πια .... τον θυμάμαι από πιτσιρικάς 20 χρονών και κοντεύω τα 40 :). Αυτοκίνητο σημαντικά φτηνότερο από τις τιμές που κυκλοφορούν μπορεί να φτιάξει μόνο αυτός που έχει συνεργείο άρα και τις γνώσεις αλλά και κόστος επισκευής χαμηλό. Και να ξεκινήσει από πολύ χαμηλή τιμή ενός αυτοκινήτου που για μηχανική βλάβη ή μεγάλο τρακάρισμα αποσύρθηκε. Και αυτός πρέπει να βάλει τον προσωπικό του χρόνο να το φτιάξει. Που αν έχει πολλές άλλες δουλείες με αμοιβή να κάνει, μπορεί και να μην τον συμφέρει κιόλας.

Επεξ/σία από gthe
  • Like 3
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, gthe είπε

Ακριβώς αυτό και μόνο. Ολόσωστα. Αυτός ο μύθος του ΟΔΔΥ με τα πανφτηνά αυτοκίνητα κρατάει πόσα χρόνια πια .... τον θυμάμαι από πιτσιρικάς 20 χρονών και κοντεύω τα 40 :). Αυτοκίνητο σημαντικά φτηνότερο από τις τιμές που κυκλοφορούν μπορεί να φτιάξει μόνο αυτός που έχει συνεργείο άρα και τις γνώσεις αλλά και κόστος επισκευής χαμηλό. Και να ξεκινήσει από πολύ χαμηλή τιμή ενός αυτοκινήτου που για μηχανική βλάβη ή μεγάλο τρακάρισμα αποσύρθηκε. Και αυτός πρέπει να βάλει τον προσωπικό του χρόνο να το φτιάξει. Που αν έχει πολλές άλλες δουλείες με αμοιβή να κάνει, μπορεί και να μην τον συμφέρει κιόλας.

Εκεί ακριβώς ποντάρουν οι μαντραδες και μπορούν να το χτυπήσουν παραπάνω από έναν ιδιώτη, μπορούν να το φτιάξουν ποιο φτηνά γιατί έχουν τον κύκλο τους. Όσο για τις γνωριμίες και τα υπόλοιπα περί ΟΔΔΥ γελάω, είναι δημόσιο υλικό και αν νομίζεις ότι θα το πάρεις από την πίσω πόρτα είσαι γελασμένος. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tυπους που ανοιγουν τετοια τοπικ , αληθεια, θελω να τους γνωρισω, πρεπει να ναι δυνατοι entrerpeneurs και αυτο που λεμε, "η ψυχη της παρεας"!

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αντε πες, υπαρχουν αριστα λειτουργικα αμαξια με 400 ευρω. Οι μαντραδες τι νομιζεις οτι κανουν; Εσενα περιμενανε να ανοιξεις θρεντ στο ινσομνια για να σου πουνε πώς θα τους φας τη δουλεια;

Η ψυχη της παρεας λεμε. Για μπυρες και τσιπουρα να σου αναλυει τα επιχειρηματικα πλανα του, τα λεφτα που βγαζει ενω καθεται, το ποσες γυναικες απαυτωσε το χθεσινο βραδι κλπ και να τον θαυμαζεις με την παρεα, να τα λεει και να τα πιστευει.

Επεξ/σία από BackFromHell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...