Mvpgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Έχω το SsangYong Tivoli στα υποψήφια για αγορά αλλά δεν ξέρω τι παίζει από service/ανταλλακτικά/επισκευές. Σε τι κατηγορία τιμής είναι αυτα; Hyundai ή BMW? Κυρίως λόγω χαμηλής προσφοράς και ζήτησης.
Krepalidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δεν ξέρω για την αντιπροσωπεία αλλά από τιμές απόκτησης είναι πιο προσιτά από Dacia, αναλογικά με το μέγεθος οχημάτων. Μηχανολογικά έχουν δικά τους κορεάτικα μοτέρ τα οποία είναι συνήθως με κινητήρες υψηλού κιβυσμού αλλά συγκριτικά με τον ανταγωνισμό μικρότερων επιδόσεων. Προσφέρουν τεράστιους SUV χώρους σε πολύ χαμηλές τιμές. Στο παρελθόν είχαν κάποια θηριώδη ψαρωτικά μοντέλα σαν το Rexton που χρησιμοποιούσαν κινητήρες/κιβώτια της Mercedes-Benz. Ο σχεδιασμός τους ωστόσο τείνει να είναι κάπως περίεργος... κάπως ασιάτικος. Από μεταπωλητική αξία καταλαβαίνεις πως δεν... Και μόνο το όνομα που θα ακούσει κάποιος θα το περάσει για κινέζικο (κι όχι κορεάτικο). Χάθηκε ο κόσμος να τα μετονομασουν στην Ευρώπη S.Y.C(ars); To SYM το έχουν προλάβει οι κινεζοι σκουτεράδες της Ταϊβάν...😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα