Προς το περιεχόμενο

Alfawise Z1 Smart Home Security Kit @ Gearbest 33.7€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....σε σχέση απόδοσης-τιμής είναι καλό deal.

Τα υποστηρίζει όμως?

Με το home security kit της Xiaomi δύο χρόνια τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Επίσης η κεντρική μονάδα είναι gateway, με παρα πολλά σενάρια για φώτα ειδοποιήσεις, έναρξη καταγραφής βίντεο κλπ ενεργοποιημένα...που δουλεύουν χωρίς πρόβλημα.

.... διαβάζω ότι η alfawise έχει ποιοτικά προϊόντα. Αλλά προσωπικά, ήδη καμμένος με κάμερες (της diggoo... που απλά έκλεισε ο server που τις εξυπηρετούσε κ δεν πήραν ποτέ αναβάθμιση... συνεπώς παραμένουν bricked στα κουτιά τους)...κ με quick charge φορτιστή της blitzwolf που η ταχεία φόρτιση δεν λειτούργησε ποτέ (χρησιμοποίησα δεκάδες επώνυμα καλώδια, branded κ μη, με συσκευές που την υποστηρίζουν)

....κ με υποστήριξη άφαντη!(καμία ανταπόκριση στις προσπάθειες επικοινωνίας...κ τα disputes απλά έληγαν (δικό μου λάθος επειδή δεν το κυνήγησα αρκετά, το τελευταίο)

...δεν υποστηρίζω καμία απο αυτές τις εταιρίες.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, TechnoState είπε

....σε σχέση απόδοσης-τιμής είναι καλό deal.

Τα υποστηρίζει όμως?

Με το home security kit της Xiaomi δύο χρόνια τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Επίσης η κεντρική μονάδα είναι gateway, με παρα πολλά σενάρια για φώτα ειδοποιήσεις, έναρξη καταγραφής βίντεο κλπ ενεργοποιημένα...που δουλεύουν χωρίς πρόβλημα.

.... διαβάζω ότι η alfawise έχει ποιοτικά προϊόντα. Αλλά προσωπικά, ήδη καμμένος με κάμερες (της diggoo... που απλά έκλεισε ο server που τις εξυπηρετούσε κ δεν πήραν ποτέ αναβάθμιση... συνεπώς παραμένουν bricked στα κουτιά τους)...κ με quick charge φορτιστή της blitzwolf που η ταχεία φόρτιση δεν λειτούργησε ποτέ (χρησιμοποίησα δεκάδες επώνυμα καλώδια, branded κ μη, με συσκευές που την υποστηρίζουν)

....κ με υποστήριξη άφαντη!(καμία ανταπόκριση στις προσπάθειες επικοινωνίας...κ τα disputes απλά έληγαν (δικό μου λάθος επειδή δεν το κυνήγησα αρκετά, το τελευταίο)

...δεν υποστηρίζω καμία απο αυτές τις εταιρίες.

Off topic: Δεν ξέρω αν μιλάμε για τα ίδια μοντέλα κλπ, αλλά 3 κάμερες της Digoo που έχω τις χρησιμοποιώ μέσω του Eyeplusiot(dot)com και της εφαρμογής "Eyeplus" (κάνουν pair και με αυτή την εφαρμογή).

Δημοσ.

@Instagram ... αναφέρομαι στις digoo DG-UFC ... όχι, δεν τρέχουν ούτε κ με την εφαρμογή που ανέφερες (την είχα δοκιμάσει όπως κ πολλές άλλες)

Παρόλο που υποστηρίζουν onvif καταγραφή... (αυτό προϋποθέτει αγορά ενός καλού, συμβατού καταγραφικού)... Εν ολίγοις με τα κόστη να εκτοξεύονται, πας σε μία λύση HikVision με nas κ δεν ασχολείσαι πάλι.

...Οπότε κ μέχρι τότε, οι κάμερες της Xiaomi, είναι μπάτζετ, έχουν υποστήριξη, καλή διασύνδεση στα σενάρια, δουλεύουν καλά κ χωρίς πρόβλημα (24/7 σχεδόν).

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως δε ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω, εγώ είχα πάρει ένα Alfawise A95X R1 android tv box (άσχετο, το ξέρω αλλά απλά κολλάω στην μάρκα) που πραγματικά ήταν για τα σκουπίδια. Ικανοποιητικό hardware στα χαρτιά, αλλά τρισάθλιο firmware, και όταν το έψαξα όλα με προβληματικούς memory controllers. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...