tzot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Να αναφέρω πως με ένα απλό βήμα (με επιφύλαξη για το «ένα») πιστώθηκα τα 3€. Το απλό βήμα ήταν: pm στη σελίδα της Cosmote στο facebook (και όχι κλήση στο 13888, ούτε chat μέσω της εφαρμογής της Cosmote στο κινητό, κανένα από τα δύο δεν δούλεψε). Είπα «με επιφύλαξη» επειδή ενδέχεται να χρειάζεται πρώτα να έχεις φορτώσει με την κοροϊδία και να αναζητάς παντού άλλους ομοπαθείς όπου να ποστάρεις/συμπληρώνεις/σχολιάζεις με επιλεγμένα στιγμιότυπα από τα πάρε-δώσε σου μαζί τους (πχ εδώ , ή στην ίδια τη σελίδα της Cosmote στο FB, ή… ή…) Παιδιά, ζητήστε τα πίσω. Είναι τόσοι περισσότεροι αυτοί που βαριούνται να μπουν στη διαδικασία ή δεν ξέρουν τι να κάνουν, που παραμένουν κερδισμένοι και οι λωποδύτες (VEOO) και η ίδια η Cosmote. Για όποιον ενδιαφέρεται για αποσπάσματα των αποπειρών: εδώ.
istinnjazz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Μετα την καταγγελια στην ΕΕΤΤ (online φορμα στο site τους) και σουρεαλ συζητησεις στο chat, επεστραφησαν τα χρηματα και ηρθε το εξης μνμ.: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΑΊΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΉ/ΆΡΣΗ ΦΡΑΓΉΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΟNLINE ΑΓΟΡΈΣ ΜΈΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ COSMOTE ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ. Να σημειωθει πως ποτε δε με ενημερωσαν για την υπαρξη δικαιωματος ή δυνατοτητας φραγης απο την αρχη, σα να μην υπηρχε. Ειναι, αποτι φαινεται, διαφορετικη φραγη απο την προηγουμενη απατη, τα 5ψηφια, οπου και παλι τα 3ευρα επεφταν βροχη.
Mourgolikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, istinnjazz είπε Μετα την καταγγελια στην ΕΕΤΤ (online φορμα στο site τους) και σουρεαλ συζητησεις στο chat, επεστραφησαν τα χρηματα και ηρθε το εξης μνμ.: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ ΑΊΤΗΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΦΡΑΓΉ/ΆΡΣΗ ΦΡΑΓΉΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΟNLINE ΑΓΟΡΈΣ ΜΈΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ COSMOTE ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ. Να σημειωθει πως ποτε δε με ενημερωσαν για την υπαρξη δικαιωματος ή δυνατοτητας φραγης απο την αρχη, σα να μην υπηρχε. Ειναι, αποτι φαινεται, διαφορετικη φραγη απο την προηγουμενη απατη, τα 5ψηφια, οπου και παλι τα 3ευρα επεφταν βροχη. Ναι, είναι διαφορετική υπηρεσία από την πλέον γνωστή φραγή πενταψήφιων ΥΠΠ. Αυτό το είδος φραγής είναι το καταλληλότερο για την συγκεκριμένη περίπτωση και γίνεται τηλεφωνικά στην εξυπηρέτηση πελατών όπου πρέπει να το ζητήσεις εσύ, αλλιώς θα υπάρχει η κασέτα για φραγή σε πενταψήφιους, όπου το Sportwire δεν αντιστοιχίζεται σε πενταψήφιο. Από την Cosmote για χρέωση για Sportwire που ήρθε μετά από απάντηση σε κλήση από Αγγλία (Leads). Ψάχνοντάς το, μάλλον σε καλούν από Η/Υ και σε συνδέουν με την εφαρμογή εγγραφής της Sportwire, άσχετα του τι λες (εμένα με ρωτούσε για τον καιρό και επέμενε να με συνδέσει με συνάδελφο για μια προσφορά, όπου το έκλεισα πριν την σύνδεση). Από τότε έχω κλήσεις από UK (London/Leeds) που απλώς μπαίνουν σε blacklist χωρίς απάντηση. Σε ερώτημα προς εξυπηρέτηση πελατών Cosmote για το πως προχωράει η Cosmote σε χρέωση χωρίς κάποιος έλεγχο εγκυρότητας, η απάντηση ήταν πως δεν μπορεί η εταιρεία να ελέγξεις όλες τις περιπτώσεις και αν θέλω να κάνω απλώς φραγή. Δεν είναι το πρόβλημα της απώλειας των 3€, αλλά τους αισθήματος ασφάλειας και σεβασμού προς τον πελάτη. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2020 από Mourgolikos
Georgios_Alev Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Σε μένα ήρθε μήνυμα από την cosmote ότι έγινε ενεργοποίηση της υπηρεσίας sport wire και μου αφαιρέθηκαν 3€. αν και έχω ενεργοποιήσει την φραγή μηνυμάτων από πενταψήφιους και τετραψήφιους αριθμούς, έλαβα το μήνυμα από την cosmote ότι το 1256 με χρέωσε 3€. Είμαι αποφασισμένος να τους πάω δικαστικά για εξαπάτηση και την cosmote και το 1256.
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά οι συγκεκριμένες χρεώσεις δεν είναι τις cosmote, είναι από 5ψηφια χρεωσιμα που στέλνονται σε κινητά όλων των παροχών Vodafone, wind κτλ. Είναι γενικό το θέμα. Κάνετε μια φραγή των 5ψηφιων και μια κλήση στην εξυπηρέτηση του παροχου σας για από χρέωση του ποσού που χρεωθηκατε.
trigman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Είμαι και εγώ θύμα της χρέωσης 3 ευρώ για το SPORTWIRE!!!!! Παρότι έχω απενεργοποιήσει τα 5ψηφια!!!!! Κάποιος ανέφερε την επικοινωνία με messeger με την cosmote!!!! Πιο είναι το όνομα της εταιρείας στο messeger??? Απαντάει????? Βοηθάει και σε άλλα ζητήματα??? Επειδή στο 13888 πρέπει να περιμένεις 1 και 2 ώρες και αν..... Πως να το χειριστώ???? Πως θα το αποφύγω πάγια???? Έχετε προτάσεις για αυτό??? σας ευχαριστώ!!!
stark Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, trigman είπε Είμαι και εγώ θύμα της χρέωσης 3 ευρώ για το SPORTWIRE!!!!! Παρότι έχω απενεργοποιήσει τα 5ψηφια!!!!! Κάποιος ανέφερε την επικοινωνία με messeger με την cosmote!!!! Πιο είναι το όνομα της εταιρείας στο messeger??? Απαντάει????? Βοηθάει και σε άλλα ζητήματα??? Επειδή στο 13888 πρέπει να περιμένεις 1 και 2 ώρες και αν..... Πως να το χειριστώ???? Πως θα το αποφύγω πάγια???? Έχετε προτάσεις για αυτό??? σας ευχαριστώ!!! Μπαινεις εδώ και στέλνεις email. Εγώ έστειλα το παρακάτω κείμενο. Με κάλεσαν μετά από 1-2 μέρες απλά για να με ενημερώσουν ότι προχώρησαν το αίτημα μου. Το ίδιο έκανα ξεχωριστά και για τη μανα και την αδερφή μου. Κάθε φορά ήμουν λογκαρισμενος με το αντίστοιχο account (στο site της Cosmote). Για μένα αυτό πρέπει να το κάνει κάθε συνδρομητής της Cosmote, προνοητικά. Αναφορά σε κείμενο Καλημέρα σας. Παρακαλώ όπως μου επιβεβαιώσετε ότι για τον αριθμό μου 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ υπάρχει και θα παραμείνει ενεργοποιημένη η φραγή της υπηρεσίας Online αγορών ψηφιακού περιεχομένου. Αν δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη (η φραγή), παρακαλώ όπως προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της φραγής της υπηρεσίας Online αγορών ψηφιακού περιεχομένου. Με εκτίμηση, ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΜΠΛΑΜΠΛΑΚΗΣ Πατρώνυμο: ΧΧΧΧΧΧΧ ΑΔΤ: .... ΑΦΜ: ..... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από stark
papadopoulosadistar Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Αλλος ενας παθων ειμαι κ εγω.Εγινε 6-7 φορες πηρα τηλ τις πρωτες τρεις δεν μου απαντησαν ΠΟΤΕ. Πηγα κ σε γερμανο αλλα τιποτα.δεν ηξεραν τι να μου πουν..ειπαν οτι τα ενεργοποιω εγω χωρις να καταλαβω..τσακωθηκα τους ειπα οτι δεν ειμαι ασχετος για να με δουλευουν ετσι. Καμμια λυση..ευτυχως μπηκα εδω ειδα τι γραφετε καποιοι κ μιλησα τελικα στο τηλ..αφου μου ειπαν οτι χρεωνομαι 0,19 για την κληση....αστειο ποσο αλλα κατα τη γνωμη μου απαραδεκτο να σε χρεωνουν 0,19 ενω φταινε αυτοι Με πηραν μονοι τους αφου ειχε αναμονη 57' κ δεν χρειαστηκε να περιμενω. Η κοπελα ηταν εξυπηρετικη εκανε φραγη στους αριθμους αφου της εξηγησα οτι θα αποταθω στην γραμμη καταναλωτη. Μου ειπε οτι θα επιστραφουν τα χρηματα...( 2,5 € απο BRAINFITNESS!!!! Κ1,99€ ΑΠΟ PLAYWING!!! ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Αυτα για ενημερωση οσων εχουν αντιστοιχο προβλημα
Risky Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Το ίδιο συνέβη και στην γυναίκα μου προ ολίγων λεπτών. Αρχικά έστειλε PLAYWING STOP και SPORTWIRE STOP στο 1256 για να σταματήσουν οι "συνδρομές". Παρα πολύ γρήγοροι και εξηπυρετικοί από το καναλι του Facebook της COSMOTE όπου ζητήσαν ΑΔΤ & ημ/νία ΄γεννησης για να ενεργοποιήσουν την σχετική φραγή για αυτές τις online υπηρεσίες ( λόγω GDPR θα διαγραφεί η συνομιλία σε 24 ώρες) και προέβησαν και σε επισττροφή "κατ'εξαίρεση" των 4,99€ συνολικά που χρεώθηκε o λογαριασμός της. Οπότε τέλος καλό όλα καλά.
Vasileios-gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 1/1/2021 στις 1:59 ΠΜ, Georgios_Alev είπε Σε μένα ήρθε μήνυμα από την cosmote ότι έγινε ενεργοποίηση της υπηρεσίας sport wire και μου αφαιρέθηκαν 3€. αν και έχω ενεργοποιήσει την φραγή μηνυμάτων από πενταψήφιους και τετραψήφιους αριθμούς, έλαβα το μήνυμα από την cosmote ότι το 1256 με χρέωσε 3€. Είμαι αποφασισμένος να τους πάω δικαστικά για εξαπάτηση και την cosmote και το 1256. Και τι έγινε τελικά με το δικαστηριο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα