greengr21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Τι είναι αυτό το νέο φρούτο πάλι; από το πουθενά sms με χρέωση 3 ευρώ την εβδομάδα, πω και βαριέμαι να στέλνω email να τους κυνηγάω, όχι πως θα χαριστω βέβαια ούτε λεπτό στα καρτέλ.
greengr21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε ριξε μια ματια στο θεμα εδω: Είναι πραγματικά απαράδεκτοι οι καραγκιοζηδες στην cosmote, αφορμή για αλλαγή εταιρείας.
Predatorkill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμενα μου εστειλε το παντρεμενο Μαρακι ενω εχω κανει φραγη 5ψηφιων. Τι ασυδοσια ειναι αυτη παλι... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από Predatorkill
bromiaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Predatorkill είπε Ενενα μου εστειλα το παντρεμενο Μαρακι ενω εχω κανει φραγη 5ψηφιων. Τι ασυδοσια ειναι αυτη παλι... Έλα ρε… μια χαρά σου έκατσε… Δεν γουστάρεις μπλεξίματα με παντρεμένη και χαλιέσαι;;; Ίσα ίσα δεν έχεις και δεσμεύσεις…
m1d3nistis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Me xreosan kai emena kai den mou dinoun ta leuta piso
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 7:10 ΠΜ, Predatorkill είπε Εμενα μου εστειλε το παντρεμενο Μαρακι ενω εχω κανει φραγη 5ψηφιων. Τι ασυδοσια ειναι αυτη παλι... Και στη σύζυγο ήρθε μνμ από χωρισμένη Νατάσα με φραγή 5ψηφιων. Εάν το γυρίσει θα περάσουμε καλά.
greengr21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Mε πηραν τηλ και μου ειπαν θα μου επιστρεψουν τα λεφτα χωρις πολλα πολλα,εστειλα ενα ωραιο e-mail και μετα απο καμια εβδομαδα με πηραν,η καταγγελια παντως επεσε στη εεττ γιατι εχει ξεφτιλιστει το θεμα τελειως.
nikolasgrg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/6 παθαίνω την ζημιά και μου έρχεται μήνυμα στο άσχετο ότι ενεργοποιήθηκε το sportwire.. Κάνω διαγραφή κατευθείαν μέσω του λινκ στο μήνυμα και στέλνω στην cosmote στο messenger. Μετά από συζήτηση μου πιστώσαν τα 3 ευρώ. Σήμερα το μεσημέρι ξανά μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Sportwire. Πάλι μήνυμα στο messenger αλλά αυτή τη φορά αρνούνται να μου επιστρέψουν τα χρήματα και μου προτείνουν κατ’εξαιρεση να μου δώσουν χρόνο ομιλίας και mb και να μου κάνουν φραγή αγοράς online ψηφιακού περιεχομένου. Εννοείται ότι έστειλα στον συνήγορο του καταναλωτή. Τώρα το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα.. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από nikolasgrg
nikolasgrg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Να ενημερώσω ότι για 3η φορά, παρά την απενεργοποίηση της υπηρεσίας και τις ενοχλήσεις στην cosmote αλλά και καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη, χθες ξαναενεργοποιήθηκε από μόνη της η υπηρεσία, χρεώνοντας με 3η φορά 3 ευρώ!!! 1
wildo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Και εμένα μου ήρθε το sms και εστειλα stop στο 1256. Στα καπάκια ήρθε sms ότι σταματάει η υπηρεσία αλλά μετά απο μία εβδομάδα. Κατάλαβα ότι έφαγα χρέωση. Κάλεσα λοιπόν αμέσως την εξυπηρέτηση και τους ειπα ότι ηρθε sms από Cosmote με χρέωση χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα και ενώ εχω ενεργοποιήσει τη φραγή από 5ψήφια. Στην αρχή η κυρία απάντησε ότι δεν είναι από την Cosmote και στο ερώτημά μου: "πως γίνεται να στέλνω stop στο 1256 και να μου το ακυρώνετε; υπηρεσία Cosmote είναι..." δεν ήξερε τι να μου απαντήσει... Η υπάλληλος μου έκανε όπως είπε αποχρέωση αλλά δε μπορούσε (ή δεν ήθελε) να μου απαντήσει για το πώς και γιατί ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία....
nick8888 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Παιδιά έψαχνα αυτό το thread για να σας πω την εμπειρία μου... Σε αυτή τη Sportwire, μου έχει γίνει εγγραφή σήμερα για 4η (!) φορά. 1η φορά τον Απρίλιο. Τις προηγούμενες κάθε φορά κάλεσα το 13888 είπα ότι Δε γνωρίζω την υπηρεσία και κάθε φορά πολύ ευγενικοί και με πίστωσαν πίσω χωρίς καν να το αναφέρω. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσω να ζητήσω φραγή από "Online αγορές ψηφιακού περιεχομένου" γιατί νομίζω έτσι ονομάζεται η υπηρεσία, και θα ενημερώσω για νεότερα. Ελπίζω να βρούμε μια άκρη...
istinnjazz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια απο τα ιδια. Οι ξεφτυλες της κοσμοτε τους αφηνουν και κλεβουν κανοντας τα στραβα ματια και σε παραπεμπουν στην ΕΕΤΤ. Και δεν αναφερομαι στους υπαλληλους που εκτελουν εντολες αλλα τους αρχικλεφτες μανατζερς των κορυφων του παγοβουνου. Τοσες διαμαρτηριες και ακομα τιποτα. Φανταστειτε ποσα 3ευρα υφαρπαξαν δολια απο τους λογαριασμους ατομων μεγαλης ηλικιας. Αισχος και στην ΕΕΤΤ που ακομα αρχειοθετει τις καταγγελιες με ρυθμους χελωνας και τους επιτρεπει να ενεργουν κατ εξακολουθηση. Το ωραιο ειναι πως την 1η απο τις 3 φορες η κοσμοτε απαντησε πως ηταν λαθος του συστηματος τους, αλλα μαλλον θα μετεφεραν στον ατυχο υπαλληλο μια μπουρδα ως εξηγηση. Μετα ακολουθησαν οι επομενες 2 χρεωσεις με διαφορα λιγων ημερων. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2020 από istinnjazz
Muscarius3636 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Ειναι κλεφτες, δεν τους βρισκεις με τιποτα στοβτηλεφωνο εξυπηρετησεις,εχει τυχει να περιμενω μια ωρα και , και να μου το κλεισουν! Δεν ξαναπαω σε αυτους ουτε να με πληρωσουν
tzot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Το συνημμένο είναι φωτογραφία που πήρα του κινητού της γυναίκας μου, αφού η εφαρμογή της Cosmote δεν επιτρέπει screenshots. Σήμερα, βλέποντας πόσοι στη σελίδα της Cosmote αναφέρουν το ίδιο θέμα, έφτιαξα και σελίδα (δεν βρήκα να υπάρχει ήδη) μπας και μαζευτούμε όλοι μαζί να βγάλουμε άκρη. https://www.facebook.com/Απατηθέντες-από-Sportwire-113155717154496/ Και ναι, ξέρω ότι έπρεπε να λέγεται «Εξαπατηθέντες από Sportwire» (όποιος βιάζεται σκοντάφτει), αλλά οι οδηγίες για την αλλαγή ονόματος σελίδας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα