David20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα σε ολους.. Στο laptop της υπογραφης παρουσιαζεται το εξης προβλημα .. Οταν συνδεω καλωδιο HDMI και ζητω αναπαραγωγη και στις δυο οθονες (τηλεοραση και laptop ταυτοχρονα),τοτε,στη οθονη του laptop και ΜΟΝΟ σε αυτην, οταν κανω sroll με την ροδελα του ποντικιου για να ανεβω -κατεβω στη σελιδα ,η οθονη του laptop κανει μια παραμορφωση ,δεν μπορω να το περιγραψω επακριβως,αλλα φανταστειτε οτι κοιτατε μεσα απο μια ζελατινα διαφανη ,καπως ετσι..Μια γραμμη δηλαδη που δημιουργει παραμορφωση στην οθονη...Οταν τωρα δινω στην οθονη 50 HZ και οχι 60 (εγγενη) ,το προβλημα δειχνει οτι μειωνεται αλλα υπαρχει παλι μια αμυδρη παραμορφωση..Βεβαια στην τηλεοραση "τρωει" κομματι της γραμμης εργασιων ,δεν την δειχνει ολοκληρη..κοβει λιγο εικονα.. Προσεξτε τωρα: 1) Εχω δοκιμασει 5 καλωδια HDMI εκ των οποιων το ενα ειναι προδιαγραφης 2.0 αποτελεσμα ,τα ιδια χαλια 2) Κατεβασα μια διανομη Linux (Ubuntu) ,αποτελεσμα ,ολα τελεια,καμια παραμορφωση,αλλα δεν μπορεσα να τα συνηθισω,με διαλυσανε τα νευρα 3)Κατεβασα Windows 10 ,αποτελεσμα τα ιδια χαλια με firefox ,με Chrome,αλλα εδειξε καπως συμπαθητικα στον Edge. 4) Ξαναεβαλα τα 8.1 (ξεσκιστηκα στα φορματ οπως καταλαβατε),αποτελεσμα παλι τα ιδια.. 5) Η τηλεοραση μου ειναι ολοκαινουρια 3 μηνων ,και το εκανε και σε μια παλια LCD Philips ενος φιλου,αλλα οχι σε μια LCD Panasonic δεκαετιας.. 6) Εχω κανει δοκιμη και με μειωση της αναλυσης της οθονης του laptop αλλα παλι χαλια μαυρα. 7)Εχω κανει ακομη και συνδεση της τηλεορασης και του laptop σε μπριζα η οποια ειναι προσφατα τοποθετημενη στο σπτι και εχει πολυ "δυναμη " να σηκωσει τα παντα σχεδον (ακομη και αυτο σκεφτηκα μηπως φταiει) 😎Το laptop ειναι πολυ καλα συντηρημενο,εχει ελεγχθει ,εχω κανει και ολα τα τεστ τα επισημα της HP, δεν δειχνει τιποτε να ειναι χαλασμενο 9) Φυσικα κατα τη συνδεση η τηλεοραση παιζει κανονικα σαν να μην τρεχει τιποτε,δεν εχω δηλαδη προβλημα εικονας Ειμαι σχεδον σιγουρος πλεον ,οτι δεν φταιει το καλωδιο αλλα μαλλον o driver της καρτας γραφικων...Λεω τωρα.. Αληθεια εχουν σπασει τα νευρα μου,οποιος μπορει ας ριξει ιδεες στο τραπεζι !!!! ΥΓ : Η τηλεοραση ειναι αυτη : https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-55-smart-led-4k-hdr-ue55ru7402uxxh/prod9760481pp/?affiliateId=linkwise&utm_source=affiliate&utm_medium=textLinks&lkws_469=5edd16e4-12ce-3de4-6298-da0f2e15ded8 Και τα εγγενη HZ της οθνονης της ειναι 50.Αν βοηθαει σε κατι δεν ξερω !! Ευχαριστω πολυ !! 18 Απαντήσεις 18 Απαντήσεις Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από David20
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα