chrisgewrgi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον εφτιαξα το παρακατω cooling pad ( pics)και τα αποτελεσματα ηταν εκπληκτικα.χαλαλι το 50αρικο που εδωσα. 2 ανεμιστηρες corsair ml120 και ενα τροφοδοτικο ρυθμιζομενο απο 3 μεχρι 12βολτ Οι θερμοκρασιες πεσανε σε σχεση με το παλιο cooling pad, GPU απο max 71με το παλιο cooling pad σε max 61c CPU 8750 απο max 82 με το παλιο cooling pad σε 70 με 72c Αυτο που θελω τωρα και ρωταω ειναι αν μπορω να βαλω καποιο fan controller εως κανα 30αρι το πολυ 40ευρω.θελω να ειναι καπως τσιλικο γιατι αργοτερα θα το βαλω σε desktop build. Δηλαδη ας εχει και οθονη αφης. Μπορω να το συνδεσω στο 12βολτ τροφοδοτικο μπριζας;και τους ανεμιστηρες πανω του; θα δουλευει κανονικα; δεν το κατεχω πολυ μαυτα. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω εxω αυτο https://www.skroutz.gr/s/7259632/Thermaltake-Commander-FT.html?from=account_favorites Είναι πολύ καλό παίρνει μέχρι 5 fans . Αλλά θέλει βύσμα molex 4pin Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από poseidon98 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Εγω εxω αυτο https://www.skroutz.gr/s/7259632/Thermaltake-Commander-FT.html?from=account_favorites Είναι πολύ καλό παίρνει μέχρι 5 fans . Αλλά θέλει βύσμα molex 4pin Ρε συ χαχα αυτο κοιτουσα μολις,και πηγα να το ποσταρω. Ενοεις θελει το βυσμα το ασπρο με τα 4 πιν; αυτο ειναι το molex? Δεν θα συνδεθει σε 12βολτο απλο τροφοδοτικο με 2 καλωδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θες να στείλεις φώτο με τα καλώδια? Οριακό ειναι στα 12V ξερεις τα watt του? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από poseidon98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Θες να στείλεις φώτο με τα καλώδια? Απλο τροφοδοτικο μπριζας ειναι. Που εχω κοψει το βισμα και εχει 2 καλωδια .εκει πανω εχω συνδεσει τα fans. Τα fans ειναι 4pin και εχω συνδεσει το + και το - απο το καθε φαν και δουλευουν. Να σαν και αυτο. https://www.e-shop.gr/wall-charger-12v-3a-for-innovator-laptop-m1479c-p-PER.914914?gclid=Cj0KCQjwoPL2BRDxARIsAEMm9y_e9U5HjYiztVwWf2lG7UCVBxjh6AMv-eV64ZzrY3CPwRzfkHT4iEoaAkZTEALw_wcB Αυτο που δεν ξερω ειναι αν δουλεψει το fan controller παιρνοντας ρευμα απο τροφοδοτικο μπριζας 12βολτ με 2 καλωδια 10 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Θες να στείλεις φώτο με τα καλώδια? Οριακό ειναι στα 12V ξερεις τα watt του? Ειδα οτι οι ανεμιστηρες ειναι 0,219 αμπερ; ο καθενας. Το τροφοδοτικο γραφει 0,650 αμπερ Βαση google με τα 0,650 αμπερ ειναι 7,8 watt Δεν τα ξερω καλα αυτα ρε γμτο. Τι ενοεις οριακο ειναι στα 12βολτ; Και το τροφοδοτικο του pc 12βολτ δεν δινει; Απο τι διαβασα τωρα 2,7 watt ειναι το καθε fan Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραία το βύσμα του molex αφαιρείτε , στο βύσμα μεσα εαν θυμάμαι καλα εχει μια 4πινη υποδοχή πρέπει το αριστερά να ειναι το + 12V και το δεξιά το -5V τα ενδιάμεσα ειναι για την γείωση . Τώρα εαν δεν πετύχει θα πρεπει να πάρεις μια προέκταση με molex Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από poseidon98 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Ωραία το βύσμα του molex αφαιρείτε , στο βύσμα μεσα εαν θυμάμαι καλα εχει μια 4πινη υποδοχή πρέπει το αριστερά να ειναι το + 12V και το δεξιά το -5V τα ενδιάμεσα ειναι για την γείωση μην σε απασχολούν . Τώρα εαν δεν πετύχει θα πρεπει να πάρεις μια προέκταση με molex Οκ το παραγγελνω.οπως και να εχει θα το βαλω αργοτερα σε desktop.δεν θα πεθανουμε κιολας αν δεν δουλεψει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 φίλε μην πετάς τα λεφτά σου σε άχρηστα Fan Controller αυτο που σου έχω βάλει από κάτω ένα από τα καλύτερα https://www.amazon.de/dp/B07FQH3NC6?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, birel-motosport είπε φίλε μην πετάς τα λεφτά σου σε άχρηστα Fan Controller αυτο που σου έχω βάλει από κάτω ένα από τα καλύτερα https://www.amazon.de/dp/B07FQH3NC6?tag=haggle-web-de-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB Θα δουλεψει αυτο σε cooling pad σε συνδεση με usb?η θελει συνδεση με μητρικη; Ναι απο τι ειδα στο μανουαλ συνδέεται πανω στο header usb της μητρικης. Αν αλλαξω βυσμα θα συνδεθει κανονικα στην εξοδο usb που βγαζει το λαπτοπ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα