badasszoro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα..μιας και δεν έχω ιδέα όσον αφορά μπαταρίες συγκεκριμένα είπα να ρωτήσω..έχω ένα laptop sony model-SVE171E13M, product name-SVE1713M1EB , το οποίο το δουλεύω 2 χρόνια χωρίς μπαταρία μόνο με τον φορτιστή..τώρα όμως χρειάζομαι το portability του laptop..η μπαταρία πάνω γραφει Li-ion 10.8 V, 4000mAh, 44wh και ένα κωδικό VGP-BPS26..ρώτησα σε μαγαζί με υπολογιστές και μου είπαν 50€..υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω αυτό το 50αρι αν το παραγγείλω από κάπου αλλού..και πως θα ξέρω αν θα είναι καινούργια σχετικά μπαταρία και δεν θα έχει χάσει τους κύκλους φόρτισης αν κάθεται στο ράφι χρόνια? Αυτά..ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί.
christosx13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Για κοιτα κι εδω νομιζω αυτη θα την κανει τη δουλεια της ουτως η αλλως κι αυτη με τα 50 δεν ξερουμε αν ειναι γνησια. https://www.hotsale.gr/sony-vaio-vgp-bps26a-vaio-c-ca-cb-vgp-bps26-4400mah.html?skr_prm=WyIzOGRhNDk5Ni1kMmE4LTQ3M2EtYjFmMy1jOGI2MDBjYzk0MDMiLDE1OTE1NDkzNjMwODYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
badasszoro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, christosx13 είπε Για κοιτα κι εδω νομιζω αυτη θα την κανει τη δουλεια της ουτως η αλλως κι αυτη με τα 50 δεν ξερουμε αν ειναι γνησια. https://www.hotsale.gr/sony-vaio-vgp-bps26a-vaio-c-ca-cb-vgp-bps26-4400mah.html?skr_prm=WyIzOGRhNDk5Ni1kMmE4LTQ3M2EtYjFmMy1jOGI2MDBjYzk0MDMiLDE1OTE1NDkzNjMwODYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Ωωωωχχ αυτή πρέπει να ναι, όλα ίδια φαίνονται..γλίτωσα τους καφέδες για μια εβδομαδα.. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου
sexymwro7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, badasszoro είπε Ωωωωχχ αυτή πρέπει να ναι, όλα ίδια φαίνονται.. Μα αυτος ειναι ο σκοπος της συμβατης, να φαινεται ιδια με την οριτζιναλ. Δε θα ηταν τριγωνη ξερω γω Απο κει και περα το λινκ παραπανω αναφερεται σε OEM μπαταρια, δηλαδη "μουφα". Αυτος που σου ειπε 50, αναφεροταν σε μουφα ή στην οριτζιναλ μπαταρια?
badasszoro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 23 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Μα αυτος ειναι ο σκοπος της συμβατης, να φαινεται ιδια με την οριτζιναλ. Δε θα ηταν τριγωνη ξερω γω Απο κει και περα το λινκ παραπανω αναφερεται σε OEM μπαταρια, δηλαδη "μουφα". Αυτος που σου ειπε 50, αναφεροταν σε μουφα ή στην οριτζιναλ μπαταρια? Ναι βρε πλακιτσα έκανα😄 απλά μου έκανε εντύπωση που βρήκε ίδια ακριβώς με όλους τους κωδικούς κ τα νούμερα σε 10 λεπτά και γω έψαχνα μέρες με βάση το μοντέλο του λάπτοπ και όλα μου φαίνονταν ίδια γι'αυτό και ρώτησα..τώρα αν αυτός από το μαγαζί εννοούσε γνήσια δεν έχω την παραμικρή ιδέα..αλλά φαντάζομαι αν έκανε 30-35 η μπαταρία και πιθανά 5 τα μεταφορικά να μην βγάλει κ αυτός ένα 10-15ρικο? Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δουλεύει το λάπτοπ χωρίς το τούβλο που έχει για φορτιστή και να μπορώ να το μετακινω..τώρα αν μου κλαταρει η μπαταρία κατευθειαν η δεν δουλεύει εξ αρχης ευελπιστώ να τιμήσουν αυτή την 6μηνη εγγύηση που λενε ότι έχει..αυτά..ευχαριστώ κ τους δυο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα